2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 188 پست
هر قدر ریپبای کنی جوابتم میگیری.منم عقده داشتم مث تو دس ب تاپیک میشدم

خخ خخخ دقیقا منم همین قرار گذاشتم تا قیامت هم ادامه بدی منم پایه ات هستم بازی کثیف خودت شروع کردی خودتم تموم کن برا من که کاری نداره میتونم تاپیک هامو قفل کنم ولی می خوام بدونم تا کجا عقده هات ادامه داره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
شوهرتو بی عرضه اس بی جنم هست تو هرج زندگیش مونده نمبتوته دوتارو بکنه چهارتا دلیل نمیشه همه مردا ایتط ...

🤭🤭🤭🤭🤭

💩شوهرمنو‌نخور. اگرم خوشت اومده باشه بخور نوش جونت. نمیدونم این امارا رو از کجا اوردی از شوهر من؟!😅😅😅طرف ده ساله ی ماشین ی تومنی ام نداره...براش وام‌میگیره...غصه قسطش برش داشته...دم از دودهنه مغازه تو بازار میزنه🙄

خب از درامد دودهنه مغازه بخره دیگه چرا طلا میفروشید.ارایشگاه نمیری لباس عید نمیخری.

اسکول خودتی.متوهم

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخ خخخ دقیقا منم همین قرار گذاشتم تا قیامت هم ادامه بدی منم پایه ات هستم بازی کثیف خودت شروع کردی خو ...

چرا بازی کثیف؟! نقدمو گفتم ..و دستتو رو کردم. دروغاتو زدم تو روت.و گفتم کم عقده کمبودای محردیتو برخ بکش چون مالی نیستی و فقط از نظر خودت  خعلی خفنی😂

🤭🤭🤭🤭🤭 💩شوهرمنو‌نخور. اگرم خوشت اومده باشه بخور نوش جونت. نمیدونم این امارا رو از کجا اوردی از ...

فعلا که تو از دیشب داری کاسته کاسته از عقب ما میخوری عین انگل چسبیدی به زندگی من ادب شخصیت که نداری فقط عین گاو سرت تواخور دیگران هست تو داری از گ و ه ما میخوری هنوزم سیرنشدی 

بی ادبی کردی بی ادبی شنیدی که البته لیاقتت تا الانم باهات خوب تا کردم

تو فکر کن از راه دزدی به دست آورده تو تو سرت به جای مغز کاه ریختن نمیتونی این چیزارو باور کتی جون ندیدی نداری 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چرا بازی کثیف؟! نقدمو گفتم ..و دستتو رو کردم. دروغاتو زدم تو روت.و گفتم کم عقده کمبودای محردیتو برخ ...

خب باشه نی نی یار صدا کنم بهت مدال بدن برو رد کارت بچه 

حب میگم که همه رو با مردای بی عرضه ی اطرافت نسنج یکی هست تلاش میکنه خدا هم براش میخواد میشه امروز ما ...

تکرار توهماتت نکن .چون حنات رنگ نداره.دفاع داری بگو. 

اونقد تو نداری بزرگ شدی ک تا خرخره عقده داری.و با درغ خودتو راضی میکنی

فعلا که تو از دیشب داری کاسته کاسته از عقب ما میخوری عین انگل چسبیدی به زندگی من ادب شخصیت که نداری ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂

افرین تازه داری میشی مث خانواده خودت ک مادرشونو ب ی سرویس طلا دادن پای دوماد🤦

خیلی تو نقشت فرو رفته بودی کشیدمت بیرون

خب باشه نی نی یار صدا کنم بهت مدال بدن برو رد کارت بچه 

صدا کن بینم...

اتفاقا باید ازم ممنون باشی برا تاپیکات و فحشات‌ گزارش نزدم تا بیشتر ازین مردومو سرکار نذاری

تکرار توهماتت نکن .چون حنات رنگ نداره.دفاع داری بگو.  اونقد تو نداری بزرگ شدی ک تا خرخره عقده ...

صفات خودت که قشنگ لایقیشی به من نسبت نده اصلا معلوم نیست دنبال چی هستی خب دست من رو کردی به قول خودت الان دنبال چی ؟ خدا هرکی بیکار میکته حداقل بیعار و خرفت مثل تو نکنه

صدا کن بینم... اتفاقا باید ازم ممنون باشی برا تاپیکات و فحشات‌ گزارش نزدم تا بیشتر ازین مردومو سرکا ...

فحش ؟؟ کدوم فحش فحاشی کردی فحاشی شنیدی 

صفات خودت که قشنگ لایقیشی به من نسبت نده اصلا معلوم نیست دنبال چی هستی خب دست من رو کردی به قول خودت ...

تو ک گفتی خودت کلا بیکاری و حتی گفتی بی لیاقتی!  حالا لااقل حرف خودتو بگیر چرا بدیگران نسبت میدی؟

من دنبال چیزی نیستم اونچه باید میزدم تو روت زدم.تا غلط کنی دیگه مردومو ایسگا نکنی. و هر قدر ریپلای کنی جوابتو نیذارم تو کاست. چون خیلی سطح پایینی و همه رو از دریچه زندگی خودت میبینی.

خیلیا هم تو تاپیکات این حرفو بهت زدن‌ .

تو ک گفتی خودت کلا بیکاری و حتی گفتی بی لیاقتی!  حالا لااقل حرف خودتو بگیر چرا بدیگران نسبت مید ...

اولا تو غلط می کنی 

دوما به تو ربطی نداره گفتم که سرت تو اخور دگران‌نباشه 

تا صبح پیام بدی پیام میدم 

فحش ؟؟ کدوم فحش فحاشی کردی فحاشی شنیدی 

😏کدوم فحاشی؟؟؟؟؟؟  اینکه فحش دامادتون ک بخواهرت گف مادر ج...؟؟؟!!! و شما با افتخار گفتی خب خوبیاشو ندیده نمیشه گرف طلا خریده گرون😵‍💫🤦🤣🤣🤣🤣🤣اونکه حرف خودتع. ینی اونقدر نفستون پایینه و با عقده بزرگ شدید ک در برابر اندک پول ..تمام خط قرمزهاتون محو میشه. حتی حرمت مادرتون

اولا تو غلط می کنی  دوما به تو ربطی نداره گفتم که سرت تو اخور دگران‌نباشه  تا صبح پیام ب ...

اخور دگرانو خوب اومدی😂😂🤦😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببین خودتم میدونی اخور داری. دیگه حرفی نموند فک کنم🤣😂😅وای خدا چ سطح پایینی.

تازه تو ی تاپیکت گفتی من خیلی باشخصیتم😳🙄🤣🤣🤣. قششششنگ مشخصه سطح سواد و تربیت خانوادگیت