2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان میبخشید یک نصیحت خواهرانه دارم وقتی خانواده شوشو متلک میگن یا همون موقع باید جوابشون داد یا اگر جواب ندادی حرفهاشون رو تو ذهنت مرور نکنی و به فراموشی بسپاری اینجوری همه چیز یادت میره ولی اگر مدام بهشون فکر کنی فقط خودت رو ازار میدی وگرنه اونها دارن زندگیشون رو میکنن تویی که زندگیت داره خراب میشه .
لایک میمانا جان
خیلی فکر کردم دیدم یکی از علت هاش که اونو خیلی قبول دارن و روی همشون تاثیر داره اینه که واقعا هم سطح خودشونه و اونا حرف همو بهتر میفهمن تا من

منم همیم مشکل با خانواده شوشو دارم ما هر دو کنارشون هستیم ولی اون واقعا هم فامیلشون هست و همسطحشون هم اینکه من شاغلم و اون یه زن خانه دار که نمی دونه از بیکاری چیکار کنه 24ساعت خونه مادر شوشو میره
خداوندا پناهم باش .بهترین را نصیبم کن
من پنج تا خواهر شوهر دارم که سواد انچنانى. ندارن هر موقع جمع مىشن دوست دارن از. خونه. داریم اىراد. بگیرن منم با اعتماد. به. نفس فراوان مىگم خدا منو واسه خونه تمیز کردن نیافریده من باید کارهاى مهمترى. انجام. بدم. هر هفته میان خونمو مسل دسته گل مىکنن منم میشینم تماشا مىکنم.
ی بار اوایل عقدمون عروسی از طرف خانواده شوهرم دعوت بودیم مادرشوهرم گفت ساناز جان لباس خوب تنت کنی؟
منم هنوز که حرف توی دهنش بود گفتم من تمام لباسام خوبن ، شما چی لباس خوب دارین وبااخم خداحافظی کردم دیگه ازاون روز که 4ساله میگذره درباره لباس پوشیدنم نظر نمیده :)))))))))))))))
دریا باش که اگه کسی سنگ به سویت پرتاب کرد سنگ غرق شود نه انکه تو متلاطم شوی
وای منم خیلی حاضر جوابم .......................... دیگه مثل من بودن بدهههههههههههههههههههههههه

بعضی وقتا از خودم بدم میاد
خدایا. کمک کن بچه هام رو به تا. بهترین نحو بزرگ کنم رحم لعبدکالضعیف [smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm06.gif[/smiley]
سلام
به من هم کمک کنید تا جواب محترمانه بدم.

با همسرم رفتیم مشهد زیارت مادر شوشو زنگیده و میگه آدم که تو خونه دلش خوش باشه نمیخواد بره جایی. همون خونه میشینه؟!!!!!!

یا میگه آدم باید فکر همه چیو بکنه بره سفر؟

شما بودید چی میگفتید؟
مثلا یه روز مادر شوهرم گفت چرا این پارچه رو خریدین و .خلاصه طوری گفت که انگار بد سلیقه ایی !!!!!!!

منم با بی خیالی و کمی ناراحتی گفتمش آره .چه می دونم !!!!سلیقه شوهره .................

دوستش داشت گفتم نزنم تو ذوقش
خدایا. کمک کن بچه هام رو به تا. بهترین نحو بزرگ کنم رحم لعبدکالضعیف [smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm06.gif[/smiley]
چه خوب اراسته وساناز جان می تونید جواب بدید به ما هم یاد بدید من عقدبودم مادر شوهرم رفت مشهد سوغات نداد به من به شوشو که گفتم گ مامانم میگه کسی به عروس سوغات نمیده ولی ما که رفتیم مشهد مادر شوشو به شوشو گفته بود برام سوغات چی بیارین من چی باید میگفتم
2810