2777
2789
ملینا جان مثلا در مورد لباس دختر جاریت مثلا...

من هیچ وقت خودمو قاطی دعواهای قرمز و آبی نمیکنم...

یا... حالا چرا ناراحت میشی عموشه دوست داره برادر زاده اش قرمز بپوشه تو چرا خودتو ناراحت میکنی عزیزم

یا... قرمز یا آبی چه فرقی میکنه سخت نگیر...

اوه خودمو کشتم بس که جواب دادم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوشو بعد ازدواج خیلی چا ق شده بود جاریم گفت چقدر چاق شده گفتم خیلی بهش رسیدم گفت نه خوب نیست گفتم بهش خوش گذشته پرو با تاکید میگه نه اصلا خوب نیست به شوشو گفتم میگه باید بهش میگفتی شوهرت لاغره حسودیت میشه گفتم نه دوس ندارم بی احترامی کنم چی میگفتم خوب بود
چرا حرص میخوری وقتی قصد اونا حرص خوردن توئه. خودتو بزن به نشنیدن یا بگو راست میگید باید بیشتر بهش برسم. یا بگو من این تیپی دوست دارم.
فرشته کوچک من زمینی شد و قلبش در حال تپیدن است. قسمتتون الهی
من یه خواهر شوهر دارم که خیلی لاته بابای خودشم ازش میترسه جرات نداره کسی بهش بگه تو .اوایل عروسیم خیلی قلدر بازی در میاورد فکر میکرد کیه حالا. یه بار برگشت بهم گفت پاشو فلان چیزه بردار بزار اونجا حالا خیلی سنگین بود گفتم نه والا من کمرم درد میگیره بر نمیدارم گفت تو چرا اینجوریی تو باید ببخشیدا مثل الاغ کتک بخوری تا کار کنی؟ منم بهش گفتم چه جالب تازه فهمیدم تو چرا اینقدر زرنگی واسه این بوده مثل الاغ زدن رو سرت.بنده خدا هنگ کرد البته یه 6 ماهی قهریم و یه هفته ایه که فقط سلام و خداحافظ داریم با هم .دیگه جرات نمیکنه حرف بزنه
عزیزم یه بار دیگه مطلبتو بخون چون گفته همه مثل هم نیستن ناراحت شدی...
خوب عزیزم مقصر خودتی خانواده شوهر مثله چاقو میمونن خودمون تیزشون میکنیم خودمونم چاقوشو میخوریم
2810