2777
2789
من اصلا تا حالا جوابشونو ندادم که اشتباه کردم نمیدونم چجوری باید شروع کنم چند ساله فقط دارم تحمل میکنمشون دیگه خسته شدم چند روز پیش با همسرم و فرزندمون رفتیم مشهد خیلی اتفاقی.........ولی اونا اصلا بهم نه زنگ زدن نه چیزی مخصوصا خواهرشوهرام ولی هر وقت اونا جایی میرن من زنگ میزنم و...........به نظرتون چکار کنم چجوری گلگی کنم؟
زمانبندی خدا بی نظیر است نه دیر نه زود!کمی بردباری می طلبد و ایمانی بسیار...اما ارزش انتظار را دارد......
مادرشوهرم خیلی چاپلوسه از خداشه که ما نریم خونشون اخه دخترش عقد میخواد همش با شوهرش تنها باشن و اصلا ما رو هم یه بار دعوت نکرده و نمیذاره پدرشوهرم حتی یه تعارف به ما بکنه که بیایین . با این موجود پست چجوری رفتار کنم بریم یا نه ؟ و در چه حدی باشه رابطمون
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نانا جون اگه اینجوریه برو بزار حرص بخوره کار بدیم که نکردی رفتی بهشون سر زدی خوشحالم باید بشن خخخخخخخخخ
زمانبندی خدا بی نظیر است نه دیر نه زود!کمی بردباری می طلبد و ایمانی بسیار...اما ارزش انتظار را دارد......
حنا جون تو راست میگی خیلی از خواسته هام گذشتم و حالا باید جبران کنم و جدی تر برخورد کنم
ولی یه مشکل جدیدی که پیدا کردم اینه پدر شوهرم اینا تو کار بازار هستن و شوهر منو هم به همون سمت کشوندن من راضی نیستم
کارشون یه جوریه که همشون باید کمک کنن و اصلا هم عذر و بهانه ای رو نمی پذیرن یعنی اگه کار کنی میگه باید از این خونه بری حتی به پسرشونم رحم نمیکنن
و من هم از این کارا دوست ندارم شوهرم میگه بیا کمک کن ولی زیاد گیر نمیده منم بهش گفتم که خوشم نمیاد فعلا هم چیزی نگفته
ولی شنیدم که پدر شوهرم پشتم حرف در میاره همش میخواد منو جلو شوهرم خراب کنه میگه این چه زنیه تو گرفتی نه کار میکنه نه چیزی کار خونه که همه انجام میدن چند بار هم به خواهر شوهرم گفتم که من از کار بازار خوشم نمیاد نمیدونم که رسونده به باباش یا نه ولی موندم چی کار کنم
روم نمیشه جوابشون رو بدم
به شوهرم که میگم پول بده میگه ندارم میگم به من چه که نداری باید خرجی منو بدی میگه ناراحتی طــــــــــلاق از اونطرفم میگه من تو رو دوست دارم
مادر اینا دارن کارامو درست میکنن خدا کنه که امریکا قبول بشم از دست اینا راحت بشم ولی شوهرم میگه من نمیام
چند باری که چت هاشو خوندم دیدم که دنبال زن میگرده به همه هم سفارش کرده دختری چیزی پیدا کردن خبر بدن بهش
وقتی اونا دلیل میخوان الکی میگه زنم باردار نمیشه من بچه میخوام خدا شاهده با خودش رفتم دکتر گفته هیچ مشکلی نداری سالمی فقط شوهرت باید بیاد ازمایش بده که هر کاری کردم نرفت موندم واسش بچه بیارم یا نه اخه اگه نیارم میترسم زندگیم بهم بخوره اگه بیارم کارای اقامت امریکام خراب میشه
دو تا خواهر شوهر دارم یکیش 6 سالشه یکیش 27 کوچکه از بچگی لجمو در میاره بزرگی از عاقلی
یه کاری که میکنن تو دلم میگم دفعه بعد اینو میگم این کارو میکنم ولی بازم روم نمیشه

خواهشا بگین چی کار کنم
هر روز هم یه بهانه جور میکنن برم خونشون راهمون یه خورده دوره ماشین رو نیست باید پیاده برم
خسته میشم هر روز برم
هر چی به شوهرم هم میگم میگه خب برو وظیفته حالا کاری هم ندارم اونجا الکی میگن بیا
چند شب پیشم با شوهرم بحث کوچیک داشتیم میگفت من نمیرم امریکا گفتم تو که مامانت پیشته غصه نداری منه بدبخت باید منتظر بشینم ببینم مامانم اینا کی میان که ببینمشون
اوه اویسا بیخیال بابا لیاقتت رو نداره ..بزارو برو ....اشتباه میکنی اگه بخاطر این مردک از خانوادت بگذری ..برو حالش رو ببر موقعیتدزیاده واست ...بچه نداری خیلی خوبه اتفاقا ...
ادامه ختم 124هزار صلوات برای شفای می می ناز عزیز تا روز چهارشنبه 18 دی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=686961&PageNumber=1
چه انتظار عجیبی!
عجیب تر که چه آسان نبودنت شده عادت!
چه کودکانه سپردیم دل به بازی قسمت!
چه بی خیال نشستیم! چه کوششی! چه وفایی!
فقط نشستیم و گفتیم:خدا کند که بیایی!
ههههه مادر شوهر منم هیمنه همش جلوی من از اندام و چهره دیگران تعریف میکنه خخخخخخ ولی مهم نیست ، اوایل حرص می خوردم ولی حالا منم تایید میکنم حرفشو که فکر نکنه کم آوردم و دارم حسودی میکنم ، مثلا وقتی میگه فلانی چقدر خوش اندامه ، منم میگم آره واقعاً خیلی زیباست
اینجوری اونم ضایع میشه که نتونسته آزارم بده
با اجازه مدیر محترم
http://ninivamadar.mihanblog.com
یه عالمه اسباب بازی،سیسمونی
لباس زیر میخوایی؟روی لینک کلیک کن [smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm64.gif[/smiley] http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1346860
2810