2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من مادر شوهر نباید دخالت کنه . نه فقط مادر شوهر هیچ کس نباید تو زندگی مشترک 2 نفر دخالت بکنه. وقتی 2 نفر باهم ازدواج میکنن لابد اینقدر عاقل و بالغ هستن که بتونن خودشون واسه زندگیشون تصمیم بگیرن .
این نظر منه .
یه مادر با دوبچه ساکن امریکا
doroste idnam jan.va inam khode joz hastan ke ejazeye dekhalato midan.hamin ke ejazeye tarhe soal dade mishe kafiye vase dekhalat
رفتم عسل بخرم فروشنده میگه : عسل خوب داریم 75 هزار ! خوانسار هم هست 57 هزار ! عسل 5 هزاری و 3 هزاری هم داریم !
فک کنم اون آخریا دیگه آزمایش ادرار زنبور بوده !
doroste idnam jan.va inam khode joz hastan ke ejazeye dekhalato midan.hamin ke ejazeye tarhe soal dade mishe kafiye vase dekhalat
رفتم عسل بخرم فروشنده میگه : عسل خوب داریم 75 هزار ! خوانسار هم هست 57 هزار ! عسل 5 هزاری و 3 هزاری هم داریم !
فک کنم اون آخریا دیگه آزمایش ادرار زنبور بوده !
خانم ها ما کلوپ زدیم اگه میخوایین بیایین اونجاhttp://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=20889&ChatDate=17-3-1392
خاطرات خیلی عجیبند؛
گاهی اوقات می خندیم،
به روزهای که گریه می کردیم!
گاهی گریه می کنیم؛
به یاد روزهایی که می خندیدیم …
منم هیچ دل خوشی ازشون ندارم.. وقتی با خانواده خودمون مقایسشون میکنم ( که البته میدونم کار اشتباهیه) و تفاوتها رو پیش خودم میسنجم حالم ازشون بهم میخوره
دیگران را ببخشید .. نه اینکه آنها سزاوار بخشایشند.. بلکه شما لایق آرامشید!!!
حالم از خاهر شوهر و مادر شوهرم به هم میخوره امیدوارم خاهر شوهرم حامله بشه و این توهینایی که به من الان که باردارم کرد ه رو 100برابرش خانواده شوهرش بهش بکنن

امیدوارم روز خوش تو زندگیش نبینه

حالم الز مادر شوهرم به هم میخوره که همش طرفداره دخترش میکرد خدارو شکر دستش رو شد و اون اخلاقه زشتشو به همه نشون داد

هم مادر شوشو هم دخترش رو سیاه شدن

انشاله همیشه رو سیاه باشن تو زندگیشون

اخیییییییییییییییییییییییییییییییییییییشششششششششششششششش

راحت شدم
خدا جونم ممنونم که یه فرشته کوچولو به ما هدیه دادی
:))))))))))))))))
منم امیدوارم خواهر شوهرم ازدواج کنه و همه رفتارهایی که با من داشتن رو خانواده شوهرش باهاش داشته باشن
مادر شوهرم که اصلا بعد از بارداریم بهم تبریک هم نگفت نامردم اگه بزارم رنگ بچمو ببینن.. الان 7 ماهمه تا حالا نشده یه بار حالمو بپرسه چه برسه به بقیه چیزا..
واگذارشون میکنم به خدا مطمئنم سرشون میاد
دیگران را ببخشید .. نه اینکه آنها سزاوار بخشایشند.. بلکه شما لایق آرامشید!!!