2777
2789
هشت و ششصد ،قدش ۷۰ فسقل جانم فقط دویست گرم اضاف کرده بود تو یک ماه اما قدش ماشالا بلند شده بود.

دکترم میگفت همیشخ میگ البته میگ رشدقدی مهمترازرشدوزنیه ایونم چه قدبلنده براش اسپندبسوزن 

وخدایی که بشدت کافیست

خب افتتاح میکنیم تاپیک رو باعکس وروجک ها 

همه عکس بزارن حال کنیم .....ندارم ۱۰۹ هم زود بزار ...دختز کمه تو گروه 

اینم پسر نگو بلا بگو   

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب افتتاح میکنیم تاپیک رو باعکس وروجک ها  همه عکس بزارن حال کنیم .....ندارم ۱۰۹ هم زود بزار .. ...

خداحفظش کنه ازچشاش شیطونی میباره ها😅😅😗😆😙😙😙

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم دست گلت دردنکنه من تیناروپیش دکترپسزم میبرم اون نبودبردم ی دکتردیگ ک اونم بدنبس ولی خوب م ...

بچه منم سرناخورده داره شوهرم میاد ببریمش دکتر ببینم دوا چی میده 

بچه منم سرناخورده داره شوهرم میاد ببریمش دکتر ببینم دوا چی میده 

سرماخوددگیش حالاهیچی اینکه تب میکنن خیلی بده ازتب متنفرم دیگ الان بایدببرمش حموم خنک بشه 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم دست گلت دردنکنه من تیناروپیش دکترپسزم میبرم اون نبودبردم ی دکتردیگ ک اونم بدنبس ولی خوب م ...

قربونت، بعضی دکترها تشخیص شون عالیه.

نه بابا استرس نداشته باش ، احتمالا بدنش مقاومت کرده و دیرتر تب سرماخوردگی نشون داده شده. همون انتی و استا بدی خیلی زود خوب میشه و خیالت راحت میشه.

تایلانول خوبه من اینجا پیدا نکردم و چندتا مارک دیگه امتحان کردم پسرم اصلا قورت نمیداد،نگه میداشت تف میکرد بیرون اما پاراکید خوردنش راحت بود براش. 

سرماخوددگیش حالاهیچی اینکه تب میکنن خیلی بده ازتب متنفرم دیگ الان بایدببرمش حموم خنک بشه 

انشاله خدا حفظشون کنه این وروجکارو 

یادته ناف دور گردن دختر خوشگلمون پیچیده بود بعد دکتر خرت ببخشیدا میخاست بچه رو بدنیا نیاره 

منم که خیلی عجیبه چجوری ده روز جلوتر مدفوع کرد و خودش دنیا اومد 

خب افتتاح میکنیم تاپیک رو باعکس وروجک ها  همه عکس بزارن حال کنیم .....ندارم ۱۰۹ هم زود بزار .. ...

ای جوووونم وروجک بلا زبونش رو ببین  😙😙

فسقلی شما بود روز اول چشماش باز بود و پستونک میخورد؟

قربونت، بعضی دکترها تشخیص شون عالیه. نه بابا استرس نداشته باش ، احتمالا بدنش مقاومت کرده و دیرتر ...

دکترپسرم الان ۶سال ونیم ک میبرمش یعنی حرف نداره اصلامن حزواون کسیوقبول ندارم ولی خوب خیلی سرش شلوغه درهفته دوس روزمیادمطب 

این دکتره هم فوق تخصص بودک بردم بدنیس ولی باب دل من نیس 

تینام استاروبزورمیخوره ولی این تایلانول روبازبهترقورت میده 

اخه قسمت نیس من بچه روببرم ازمایش اون هفته سرماخورداین هفتم ک خوب بلزتب 

میگم ک پس ازیترمایسین روالان ۵میل بدم س روزبعدی ۲/۵درستع؟؟سرهم ۴دوز؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
دکترپسرم الان ۶سال ونیم ک میبرمش یعنی حرف نداره اصلامن حزواون کسیوقبول ندارم ولی خوب خیلی سرش شلوغه ...

ان شاءالله که خیره عزیزم،بعد از عید ببرش دیگه.

اره اولش پنج بعد دو نیم.

انشاله خدا حفظشون کنه این وروجکارو  یادته ناف دور گردن دختر خوشگلمون پیچیده بود بعد دکتر خرت ب ...

وایی اونونگودیگ من هنوزم میخوام دست بکشم روگردنش توحموم یادبندناف میعتم 

وخدایی که بشدت کافیست
بچه ها شما هنوز اروغ ميگرين؟؟من ديگه از اروغ گيري بيزارم بخدا، آروغ خرررررر است😃😃😃😃😃😃 ندارم ...

من روزا بعداز شیردهی که نینی رو بلند میکنم میشینه آروغ میزنه ولی شب بعداز شیردهی میخوابونمش

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶
وایی اونونگودیگ من هنوزم میخوام دست بکشم روگردنش توحموم یادبندناف میعتم  

ندارم جون الان زنگ زدم منشی از دکتر پسرم پرسیدگفت ازیترو پنج روز بدید. دوزش هم همون پنج گفت برای روز اول.

همه انتی بیوتیک ها پنج روزه است ها نمیدونم چرا اون بار من یادمه چهار روز گفت خخخخ 

یا من اشتباه کردم یا داروخونه

2810