2777
2789
عزیزم با قطره چکون بهش بده یه دکترم ببرش براش سونو بنویسه شاید رفلاکس داره پپسرمنم فقط اشتهاش کم شد ...

سونو یکماه پیش بردمش مگه دوباره به دکترش بگم 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
اخه باروم ازالان زوده بعدبادوم جزوه اون چبزابی ک امکان الرژی توش خیلی زیاده پسرمن هنوزم نمیتونه بادو ...

خب بچت حساسیت داره که هیچی 

اره زوده ولی چون وزنش کمه میگن از ۴ ماهگی بده وزن بگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شما هنوز اروغ ميگرين؟؟من ديگه از اروغ گيري بيزارم بخدا، آروغ خرررررر است😃😃😃😃😃😃 ندارم ...

من به اون شکل اولیه دیگه نه که بخوام بیست دقیقه نگهش دارم اما بعد از شیر خوردن حالت نشستن چند ثانیه رو پام میذارمش سریع اروغ میزنه یا چند دقیقه رو شونه نگه میدارم.

منم ۲اسفندبررم ۴ماهگی تزدیک ۱کیلواضافی داشت ولی ۱۶روزبعدش گ بردم وزن کردم ۱۰۰گرم فقط زیادکرده بودحال ...

اخی خیالم راحت شد پس ممکنه اینجوری قاطی پاطی باشه و هروقت دلشون بخاد وزن بگیرن 

من فک میکردم پسرم دیگه ضعیف میشه

یکی میگفت بادوم رو پوست بگیر بعد با رنده ی ریزه ریز رنده کن بعد بذار رو توری،شیرتو بریز روش با پشت ق ...

ما این مدلی رو معمولا برای سرماخوردگی هایی که حالت خلط داره و سرفه های شدید استفاده میکنیم زی زی.

البته اب میریزیم و یه چند تا جوش میزنه.

بچه ها شما هنوز اروغ ميگرين؟؟من ديگه از اروغ گيري بيزارم بخدا، آروغ خرررررر است😃😃😃😃😃😃 ندارم ...

اره جیگر طلا 

من هنوووووووز باید اروغ بگیرم  حتی وسط شیرخوردنش 

اگر خواب باشه بیدار میشه با گریه تا اروغش رو بزنه باز دوباره بخوابونمش  ولی یک فرقی کرده اونم سریعتر اروغ میزنه 

بادوم برای چی؟ چه جوری؟حریره بادوم منظورته؟

نه حریره بادوم اگر بخوره دیگه ممکنه شیر نخوره 

بادوم را رنده کن توی اب بزار بجوشه بعد از صافی رد کن ۲ قاشق غذاخوری بده 

عزیزم با قطره چکون بهش بده یه دکترم ببرش براش سونو بنویسه شاید رفلاکس داره پپسرمنم فقط اشتهاش کم شد ...

یادمه دوماهگی دکتر بردمش گفت خوب شد اوردیش و الا مریش میسوخت 

عزیزم خوبی میگم ک یادته تیناروگفتم ارجمعه سرماخورده ولی تب نداشت  امدوزدم صبح دیدم تب کرد۳۸درج ...

سلام فدات خوبم

الهییییی پس این سرماخوردگی نی نی جونمون رو ول نکرد ! راستش من دکتر دخترم رو خیلی قبول دارم اون همیشه میگه برای تب اول شش ساعتی بده اما اگه خدای نکرده شدید شد میتونی چهارساعتی بدی.

البته اون بار که پاراکید نوشت گفت اول هشت ساعتی بده البته تب خفیف داشت.

به نظرم اگه تبش با همون بار اول که دادی کنترل شده شش ساعتی بده. انتی بیوتیک هم.که بدی خودش کمک میکنه و تب قطع میشه

سلام فدات خوبم الهییییی پس این سرماخوردگی نی نی رو ول نکرد ! راستش من دکتر دخترم رو خیلی قبول دارم ...

عزیزم شما چهرماهگی قد و وزن پسرت چند بود؟

هشت و ششصد ،قدش ۷۰ فسقل جانم فقط دویست گرم اضاف کرده بود تو یک ماه اما قدش ماشالا بلند شده بود.

اوه ماشاله پس ازین پسرهای قدبلند دختر کشه 

سلام فدات خوبم الهییییی پس این سرماخوردگی نی نی رو ول نکرد ! راستش من دکتر دخترم رو خیلی قبول دارم ...

سلام عزیزم دست گلت دردنکنه من تیناروپیش دکترپسزم میبرم اون نبودبردم ی دکتردیگ ک اونم بدنبس ولی خوب مثل دکترپسرم قبولش ندارم اراول ک چرک خشک کن میدادبنظرم بعد۷روزتب نمیکرد

برااین تایلانول نوشته همش همینومینویسه پس ۶ساعتی میدم اگ تبش برنکرده 

استاهم ک تاس روزبراسرماخوردگی وتبش مجاره 

همش توهم میگیزم میگم نکنه تبش ازچیزدیگس مثلاعفونت ادرار😞

وخدایی که بشدت کافیست
2810