2777
2789
سلام دوستان . من متولد 63 هستم و 28 سالمه . دانشجوی فوق هستم و ترم دوم هستم و شهریور 93 فارغ التحصیل میشم . یه پسر 1.5 ساله هم دارم .
حالا مشکلم اینه که میخوام دکتری بخونم و در عین حال حتما باید یه بچه دیگه هم بیارم . نمیدونم چطور برنامه ریزی کنم کمبود وقت دارم !!!!!!

بچه رو که بعد از 34 سال نمیخوام بیارم دیر میشه و فاصلش هم با بچه اولم زیاد میشه . در حین دکتری خوندن هم نمیتونم حامله شم چون برای دکتری باید تهران رفت امد کنم و 8 ساعت فاصله تا شهرمون هست!!!

به نظرتون فوق که تموم شد بچه دوم بیارم و یک و نیم سال خونه نشینی و بعد دکتری بخونم .
و یا بعد از فوق بلافاصله دکتری بخونم و بعد خونه نشینی و بچه .و بعد از دوسال بعدش که بچه دوم هم شش هفت ماهه شد برم دنبال کار ؟؟؟
چه دوراهیه سختی ولی شما مطمینی که دکتری تو یه مرحله قبول میشی؟
هر فکری ... انرژی است مانند خودش را جذب میکند بر سلامتی شما تاثیر میگذارد دارای قدرت است مهم است مغناطیسی است واقعی میشود خلق میکند و به ما باز میگردد ....پس درست فکر کردن را بیاموزیم مثبت فکر کنیم
یک تاپیک مفید برای دانشجوها
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=395523&PageNumber=1

بازاریابی و تبادل فایل............... شغلی اینترنتی با درآمد بالا
http://dl.xco.ir/?id=660
گر نگهدار من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم الان 22 سالمه و دوست دارم حتما حتام فوق لیسانس بخونم!
باید از سال دیگه هم واسه نی نی اقدام کنم!
دوست دارم سرکار هم برم!
ولی نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم که به همشون برسم!
اگه بخوام سال دیگه واسه کنکور ارشد بخونم،اونوقت نی نی هم تو ماه اول اقدام بیاد تو دلم،زایمانم میشه واسه فروردین و من با شکم 8 ماهه باید برم کنکور،تازه من معماری هستم و کنکور ما دو مرحله ای....اگرم مرحاه اول رو قبول شم،باید تیر یا مرداد کنکور مرحله دو رو بدم و 3 ماه وقت دارم خودمو واسه مرحله دومش آماده کنم!
نمیدونم با یه نی نی تازه بدنیا اومده میشه؟!؟!؟
تازه اگرم قبول شم میشه با وجود یه نی نی 5-6 ماهی رفت دانشگاه؟؟؟؟
مریم جان من الان دانشجوی دکترا هستم پسرمم 17 ماهشه ساکن تهران هستم و تهران هم درس میخونم آخر پایان نامه ام من رشته ام طوریه که خونه کارم رو انجام میدم و هفته ای یه بار میرم دانشگاه با استادم حرف می زنم سخته ولی شده
Lilypie Fourth Birthday tickers
آذین یه سوال دارم ازت
هر فکری ... انرژی است مانند خودش را جذب میکند بر سلامتی شما تاثیر میگذارد دارای قدرت است مهم است مغناطیسی است واقعی میشود خلق میکند و به ما باز میگردد ....پس درست فکر کردن را بیاموزیم مثبت فکر کنیم
من ارشد معماری آزاد شرکت کردم منتها از یه رشته غیر مرتبط به نظرت اگه قبول بشم خوندنش سخته؟
بله معماری معماری من آمار خوندم ولی از اول معماری دوست داشت البته فوق دیپلم اقتصاد هم دارم ولی کلا بی ربطه�
آره کلا بی ربط!
ببین تو ارشد مخصوصا گرایش معماری-معماری،مهم خلاقیت و استعداد تو طراحیه!
بیشتر کار عملی داره و تئوری هاشو همزمان با دانشگاه میتونی پی بری!
ولی از الان خودتو تو زمینه طراحی ،آشنایی با اصطلاحات و روش ها و شیو ها و.....آماده کن!
یه کم سخته ولی میشه!
میخام بزم کلاس به نظرت چه نرم افزاری برم کاربردی تره؟�
دوستان عزیز لطفا ازز موضوع خارج نشین .
فرشته جون مامانم کمکم میکنه . ولی شما چون تهرانین مشکلی نیست . منتم اگه تو شهر خودم بودم هیچ مشکلی نبود و همه رو همزمان انجام میدادم . ولی رفت و آمئ هفتگی اوتم با 8 ساعت راه معضله.
2810