2777
2789
عنوان

دادزدن سر بچه

990 بازدید | 50 پست

سلام دوستان. من یه شوهر بی مسئولیت دارم که الان برای خودش رفته به دل طبیعت و کباب و.... من و سه بچه زیر سه سالمو گذاشته تو خونه طبق معمول. شاغل و بی اعصاب هم هستم هم از لحاظ جسمی داغونم هم از لحاظ روحی. بچه هام هم چون کسی نیست باشون بازی کنه مدام با هم دعوا میکنن. منم گهگاهی دعواشون میکنم و چند وقتی هست تا سرشون داد میزنم لکنت زبون پیدا میکنن منم هرچی صبوری میکنم فایده نداره یه جاهایی بازم از کوره در میرم. تنها موقع استراحتم وقتیه که سه تاشون باهم خوابن البته فقط باید اشکشونو دربیارم که به زور بخوابن مثل الان. عذاب وجدان دارم. کمک..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار اشتباهی میکنی لکنت زبون میمونه توشون تا اخرعمرشون مسخرشون میکنن

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بچه دایی من سر همین قضیه لکنت زبون گرفت و الان که بزرگ شده هنوز خوب نشده.شما که ۳تا بچه مشت سرهم داری بهتره سر کار نری تا حوصلشونو داشته باشی و بهشون برسی.روح بچه مهمتر از جسمشه

ماشالا به بعضي از آقايون واقعا. چقدر خانوما حرص بخورن از دستشون. عزيزم راه حل اينه كه اولا با همسرت دوتايي مشاوره بريد كه البته آقايون به مشاوره هم اعتقاد ندارن معمولا. ثانيا اينكه مسئوليت گردنش بندازي كه اوايلش سخته و جنگ و دعوا ميشه توي خونتون چون همسرت به اين روال عادت كرده. يا اينكه مثلا از روزي يك ربع شروع كني مسئوليت بدي به شوهرت تا عادت كنه طبيعت هم ميره بگو ما هم ميايم هوامون عوض بشه

2810