2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043632 بازدید | 88179 پست
سلام دوستای خوبم  یه راهنمایی میخوام پسرکوچیکم دیروز چندتا گیلاس باهسته خورده. عصرهم با داداش ...

سلام عزیزم.نگران نباش هفته پیش پسر من دو تا گیلاس با هسته خورده بود دفع شد.

منم امروز انباری رو تمیز کردم کمد ها و کشو های اتاق خودمون رو تمیز کردم یکی از کمدای بزرگ اتاق بچه هارو تمیز کردم بقیه کمدای رو گذاشتم وقتی آقای همسر اومد بچه هارو بسپارم بهش بعدا تمیز کنم آلوچه هارو پختم برا لواشک ولی هنوز از صافی ردشون نکردم.هر جور شده میخوام یه خونه تکونی تا آخر این ماه انجام بدم ایشالا....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.نگران نباش هفته پیش پسر من دو تا گیلاس با هسته خورده بود دفع شد.

ممنون که جواب دادین.قبلا هم با هسته خورده و دفع شده اما ایندفعه تعدادش بیشتر بوده.

این نیز بگذرد...                                                       
سلام دوستای خوبم  یه راهنمایی میخوام پسرکوچیکم دیروز چندتا گیلاس باهسته خورده. عصرهم با داداش ...

پسر من پارسال که کوچولوتر بود البالو با هسته چند بار خورد،البته تعداد کم، دقت نکردم اومد بیرون یا نه😁. ولی علامتی که نشون دهنده این باشه براش مشکلی پیش اومده نداشت، انشالله که چیزی نمیشه.

من دیگه شوووووورشو دراوردم

گیر دادم به خیاطی ول کنم نیستم

دیشب لباس خواهر شوهرمو تا استین پیش بردم

صب نشستم پاش استینشم تموم کردم، باید بیاد پرو، بعدشم یقه شو بدوزم و تکمیلش کنم، ۷۰ درصدش تموم شد، تا بیاد پرو دیگه نمیشه پیش رفت

از صب نشستم مانتو مشکی چهارخونه ریز خودمو دیروز برش زده بودم، نشستم بالاتنه شو دوختم، یقه شم بیست دقیقه نهایتا کار داره، استینش کامل موند، وصل کردن پایینشم مونده، چون این مدلی ندوختم فک کنم یکی دو روزی درگیرش باشم.

یه تپه پارچه تو اتاق دارم که همشششش بهم میگن زود باش ما رو بدوز،

این مانتو تموم بشه، پروژه بعدی شومیز مشکی توپ توپی 😍 رو استارت میزنم.

۴ تا دامن، ۲ تا مانتو، یه شومیز، یه بیلرسوت تو نوبتن بعدش.

دیگه قووووول میدم تا همه اینا رو ندوختم پارچه نخرم. البته دیگه نیازم ندارم فعلا، 😁

سلووووووم دوست جووونا ..

من برگشتم از سفر ..

دیروز رسیدم شام اومدم خونه مامانم بعد شامم ی سر رفتیم خونه مادر شور ..

امروزم اومدم خونه مامان چون مامانم اینا صب رفتن سفر قراره اینجا باشم ب باغچه و جوجه هاشون برسم ..

لباسامم اوردم از صب هی ریختم تو لباسشویی و پهن کردم و جم کردم فقط ی سری مونده ..الانم برم باغچه اب بدم ..هر موقع برگردم خونه باید خونه رو جم و جور کنم گردگیری حسابی میخواد ..

ی عالمه هم پارچه دارم ک نمیدونم بالاخره تموم میشه یا نه 😊😊😊

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

عزیزم الان پسرت چطوره

انشاءالله بلاش دوره

نگران نباش منم دخترم وقتی کوچیک بود هسته گیلاس خورد مشکلی براش پیش نیومد

ولی برای تبش اگه ادامه پیدا کرد مطمئنا جای از بدنش عفونت داره حتما ببذش دکتر عزیزم

سلووووووم دوست جووونا .. من برگشتم از سفر .. دیروز رسیدم شام اومدم خونه مامانم بعد شامم ی سر رفتیم ...

بسلامتی عزیزم

سفر خوب بود خوش گذشت

زود تند سریع بگو ببینم سوغاتی چی برامون آوردی😂

خب دوست جوووونیا

از امروز واستون بگم

صبح زود بیدارشدم بعد آماده کردن صبحانه و خوردن

لباسای خودمو دخترا رو پوشیدم رفتیم یه همایش حجاب و عفاف وبعد همایش اونا رو بردم خونه عموشون

خودم رفتم یه کار اداری انجام دادم تا ظهرکارم طول کشید

از اونجا رفتم بچه هارو بردم خونمون

یه استراحتی کردم

بعدش همه خونه رو جارو کشیدم 

لوبیا که از روز قبل خیسونده بودم گذاستم پخت

یه عالمه ظرف شستم

واسه شام قرمه سبزی بار گذاشتم

همه جا گردگیری کردم

سرامیکا رو دستمال کشیدم

گیره موهای دخترا رو مرتب کردم

مبلا رو گردگیری کردم

سرویسا رو شستم

حیاطو شستم 

ماشینمونو کامل شستمو توشو جارو برقی کشیدم

میوه شستم گذاشتم تو یخچال

یه کم شیر بود ترسیدم خراب بشه پختم گذاشتم سرد شد شیرموز درست کردم

لباسای خشک شده رو گذاشتم سرجاشون

غروبم رفتم پیش همسایه هام یه نیم ساعت توی کوچه ایستاده بودیم دخترا با دوستاشون بازی کردن

راستی فردا شب مهمون دارم از الان لپه ها رو خیسوندم میزارم بپزن 

سبنه مرغا رو هم بخوابونم تو مواد واسه جوجه 

برم ظرفا رو بشورم دیگه نا ندارم از خستگی🌷

بسلامتی عزیزم سفر خوب بود خوش گذشت زود تند سریع بگو ببینم سوغاتی چی برامون آوردی😂

خخخخ ب نام خدااا ...بوووس 😂😂😂😂😂😂😂

خیلییی عالییی بود ..قیمتا خیلی عجیب بود خرید نکردم فقط از تفریحا لذت بردیم 

خب دوست جوووونیا از امروز واستون بگم صبح زود بیدارشدم بعد آماده کردن صبحانه و خوردن لباسای خودمو ...

ایوووول انرژییییی 😍😍

من دیگه شوووووورشو دراوردم گیر دادم به خیاطی ول کنم نیستم دیشب لباس خواهر شوهرمو تا استین پیش بردم ...

چه خبرتهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه خخخ

مباركت باشه خانوم گلل به سلامتي بپوشي

عزیزم الان پسرت چطوره انشاءالله بلاش دوره نگران نباش منم دخترم وقتی کوچیک بود هسته گیلاس خورد مشکل ...

سلام ممنون 

راستش چندتا هسته دفع کرد.اما تب رو هنوز داره.اابته قطع میشه بعد دوباره تب میکنه.

دفعه ی پیش که بردمش دکتر گفت تا سه روز مرتب چک.کن و تب بر بده اگه ادامه پیدا کرد بعد بیارش.

هیچ علامت دیگه ای هم نداره که برم دکتر بگم.نه آبریزش بینی،نه درد،نه دونه ای رو بدن.نه عطسه و سرفه.  

این نیز بگذرد...                                                       

سلام دوست جونيا خوبين؟

من امروز وفردا وپس فردا ودوشنبه عروسي ام .سه شنبه هم ميخوام مهمون دعوت كنم براي شام باخودمون13نفريم.ازبين ايناكدومارودرس كنم؟دلمه.سالاد ماكاروني.سالاد اولويه .سالاد كلم سالاد شيرازي .سوپ جو .چلومرغ .قورمه سبزي وژله.