2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
سلام خانوم هنرمند و پرانرژی زهرا جان شومیزت را یاد گرفتی چکارش کنی؟ راستی چی حفظ میکنی؟ قران یا زب ...

سلام نیکی جون،کم پیدا بودی خانوووووم😊😊

نه خیاطمو ندیدم که ازش بپرسم. نمیدونم کی قسمت میشه ببینمش، خواهرم بلده ولی پیشم نیست، وقتشم پره، شاید با اینستا ازش پرسیدم برام عکس بفرسته و توضیح بده، شایدم هموم مدل رگالی رو باذیه پارچه الکی امتحان کنم ببینم خوب میشه یا نه، شایدم صبر کنم که خیاطمو ببینم

زبانمو فعلا کنسل کردم، خیلی شلوغ شده بودم و وقت کم میاوردم.

قرانمو دارم حفظ میکنم، از عید پیشرفتم خیلی کند شده، ولی این یه هفته اخیر خوب بودم، انشالله بتونم طی دو هفته اینده به یه شرایط قابل قبول برسونمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب ست روسری و ساق دستمو برش زدم، و تا حدودی دوختشو انجام دادم،ممهمونام ماشینشون خراب شد و نیومدن😕😕

الانم سرکارم.

نهارم حاضره، فقط یکم ظرف تو سینک دارم، دیگه هیچ‌کاری ندارم.

امروز بشه ذهنمو میارم رو کاغذ و یه برنامه مینویسم واسه کاهش کارای تکراری

اگه خدا بخواد ورزشمم شروع میکنم ( شکم و پهلومو دوس ندارم، یکم زیاد شدن)

یه برنامه واسه بخور صورت و رسیدگی به پوستمم باید بنویسم، همش میگم باشه «بعد »که کمتر کار داشته باشم و اون «بعد » نمیاد😑😑

از دیشب شروع کردم یکم غذامو کم کردم، باید یه برنامه غذایی هم بنویسم و‌میوه بیشتر بخورم و سالاد،تا بتونم یکم کم کنم.

انشالله عصر میشینم تصمیمم رو کاغذی میکنم، تصمیمات من تا کاغذی نشن اجرایی نمیشن، لامصب ذهنم تا بروکراسی اداریش کامل نشه نمیفرسته واسه اجرا.اینجور ذهن قانون مداری دارم😍😁

دیروز رفتم خونه مامانم. 

امروزم هنو کاری نکردم برم ببینم آشپزخونه چبکار داره:

نهار

مرتب کردن باقی سبد های زیر کابینت(من آشپزخونه ام کوچیکه.زیر کابینت سبد ردیف گذاستم توش وسیله میذارم. میذارم ته که سبدا دیده نشه. )

پشت یخچالو تمیز کنم

خود ظاهر یخچالو تمیز کنم(توش بمونه برا فردا)

کف آشپزخونه رو بشورم

وسیله های رو پیشخونو جابجاکنم

لباسشویی رو حسابی بشورم

عصربرم براباشگاه روجالباس بخرم(البته اگه بارون بند بیاد)

خدا کنه تنبلی نکنم تموم کنم

شب میام تیک میزنم😊

لایک لطفا

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹
سلام نیکی جون،کم پیدا بودی خانوووووم😊😊 نه خیاطمو ندیدم که ازش بپرسم. نمیدونم کی قسمت میشه ببین ...

عزیزم من معمولا هر روز تاپیک را میخونم 

خیلی خیلی عالی هست که برنامه حفظ قران داری... کاشکی یه مقدار از همت شما را من داشتم

من دوران مجردی همیشه قران و دعا خوندنم بجا بود.. بعد از ازدواج یه مقداری از معنویت پرید و بعد از بچه دار شدن فقط ازش نماز و روزه مونده... برای خودم و گذران عمری که اونطوری که میخوام قران و دعا توش نخونم متاسف میشم!!!!!!!!!!!

بگذریم...

ببین شومیز که خیلی راحته. الگوی پایه را با هر متدی که میکشی برای خودت بکش. شو میز ساسون پشت و جلو را نمیخواد بگیری. فقط ساسون پهلو را بگیر. حلقه اش را هم 1 سانتی گشادتر کن. یقه اش هم یه مقداری گشادتر. البته دور سینه و دور باس ن هم نسبت به الگوی پایه یه مقداری گشادترش کن. هر چقدر به قسمت جلو در ناحیه خط سینه و باس ن گشادی دادی نصف اون مقدار را برای پشت در نظر بگیر. 

اگر یه شومیزی داری که راحته برات میتونی گشادی پایین لباس و حلقه آستین را با اون لباس هم چک کنی. 

پاهی اگر از حلقه جلو و پشت لباس یه لقی حدوا 1 سانتی بگیری حلقه خیلی خوش فرم تر میشه. 

اگر یقه لباست را باز کردی هم گرفتن لقی فراموش نشه. 

الگوی شومیزت آماده شد.. به همین راحتی

برای ژیگول شدن و ایده گرفتن میتونی به سایت پینترست سر بزنی که هزار جور مدل شومیز شیک و جذاب داره  

منم دیروز دو تا پیراهن مردونه برای گل پسرم دوختم که فقط یقه اش مونده وصل کنم که ان شااله امروز عصر اگر برسم تمومش کنم.

موفق باشی عزیزم

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
دیشب ست روسری و ساق دستمو برش زدم، و تا حدودی دوختشو انجام دادم،ممهمونام ماشینشون خراب شد و نیومدن😕 ...

راستی زهرا جون روسری و ساق دست برش زدی؟!!!!!!!!!!!!! چه باحال؟ جنس روسری که انتخاب کردی چی بود؟

ساق دستت جنسش چی هست؟ من گاهی ساق دست استفاده میکنم ولی فقط خریدم... به نظرم خریدشون در کل به صرفه تر هست ... نمیدونم! 

راستی گلدوزی را با سوزن معمولی انجام میدی؟

شما که ماشاله اینقدر با پشتکار هستید بهتون پیشنهاد میکنم گلدوزی هاتون را از این به بعد با سوزن تنبور انجام بدید... استفاده از این سوزن (که شبیه قلاب هست) واقعا ارزشمند هست و باعث بالارفتن سرعت گلدوزی میشه... من البته در دوره مجازی شرکت کردم و خودم خیلی کار نکردم و تحت تعلیم هستم. ولی مدل های خیلی زیادی از این روش هست ....

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
عزیزم من معمولا هر روز تاپیک را میخونم  خیلی خیلی عالی هست که برنامه حفظ قران داری... کاشکی یه ...

عالللللی بود عزیزم ممنوووووونم، باید بشینم ببینم میتونم یه الگو بکشم . اگه گیر کردم باز مزاحمت میشم عزیز دلم😍😍😍😍

یه دنیا ممنون از وقتی که گذاشتی😘😘

عزیزم من معمولا هر روز تاپیک را میخونم  خیلی خیلی عالی هست که برنامه حفظ قران داری... کاشکی یه ...

والا منم از پسرم به این ور فقط نماز سرعتی برام مونده😁 حفظمم با شرایطی که دارم مورچه ای پیش میرم

چقد خوب که واسه پسرت لباس میدوزی،😍😍😍

و ممنون از سایتی که معرفی کردی،حتما نگاش میکنم،😍😍

راستی زهرا جون روسری و ساق دست برش زدی؟!!!!!!!!!!!!! چه باحال؟ جنس روسری که انتخاب کردی چی بود؟ ساق ...

سلام این سوزن برای گلدوزی با چرخه؟

این نیز بگذرد...                                                       
راستی زهرا جون روسری و ساق دست برش زدی؟!!!!!!!!!!!!! چه باحال؟ جنس روسری که انتخاب کردی چی بود؟ ساق ...

چن روز پیش رفته بودم خرید پارچه، یه پارچه صورتی گل ریز خشکل دیدم، گرفتم واسه ست روسری و ساق دست،

اماده ها واسه من زود کشش خراب میشه 

قبلا یه ست سورمه ای گل ریز داده بودم خیاط برام دوخته بود، ساق دست رو استین وگمچی مثل پیرهن مردونه برام دوخته بود،عالی شده بود، هر جا میپوشیدم ادرس میگرفتن😂😂

صورتی نداشتم،ایندفه سورتی خریدم، فقط امروزعصر اگه بشینم پاش انشالله تموووم میشه.

واااااای از ست این پسزک، دراز کشیدم تایپ میکنم، روم شیرجه میره، کلا بسکه با بچه گربه ها بازی کرده شده مثل اونا، همش میاد میچسبه بهم 😂😂هر خط رو ده بار نوشتم تا غلط املایی نداشته باشه😑😑😑