2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043592 بازدید | 88178 پست

سلام به همه

من امروز کار زیادی نداشتم 

بعد از صبحانه وقت دندونپزشک داشتم رفتم و اومدم 

ناهار درست کردم دیروز مهمون داشتم یه کم خونه نا مرتبه 

عصر مرتب میکنم 

عصر میخوام واسه خودم و بچه ها کاچی بپزم 

سلام خانما من کارای روتین رو هر روز انجام میدم تمیزکاری و نطافت و شستشو.دلم میخواد مثل شماها یه سری کار اضافه بکنم اما حوصله ام نمیگیره چند وقته میخوام استارت ورزش و زبان رو بزنم هنوز موفق نشدم نمیدونم چکار کنم

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام این سوزن برای گلدوزی با چرخه؟

سلام

نه عزیزم سوزن تنبور شبیه قلاب نازک میمونه و برای گلدوزی با دست هستش. منتها وقتی مهارت لازم باشه سرعت گلدوزی با این سوزن خیلی بالاتر از سوزن معمولی هستش.

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

سلام به همه

مرسی بابت تاپیک خوبت رانای عزیز تقریبا ۱۰۰۰صفحه رو خوندم.

خیلی چیزا از اینجا یاد گرفتم و مفید بوده برام.

خونمون همیشه تمیز ومرتبه چون خیلی تند کار میکنم والبته تمیزم.

فقط مشکلم با چربی هاس مثل هود و کابینت بالای هود که هرکار میکنم نمیره.چی بزنم رو ام دی اف که چربیای سفت شده پاک شه؟؟؟؟

راستی زهرا جون روسری و ساق دست برش زدی؟!!!!!!!!!!!!! چه باحال؟ جنس روسری که انتخاب کردی چی بود؟ ساق ...

از دوره گلدوزی راضی بودی؟ من کلا دوتا لباس هنوز گلدوزی کردم که شبیه بهم تقریبا دراومد😂

ممنون از معرفی سسوزن گل گلی. انشالله یکم حرفه ای تر یاد بگیرم میرم سراغش.

فعلا که دارم به همه چی نوک میزنم و نمیتونم هیچ کدومو در حد اعلا بهش برسم😁

تایمی که خواب بودیم خیاطم زنگ زده بوده که برم پیشش،ولی من خواب بودم و متوجه نشدم، الانم که دیگه دیره.

برنامه تا اخر شب:

قرانمو بخونم

ستم تکمیل کنم

بخور گلاب استفاده کنم

ظرفای سینکو بشورم

نهار فردا مرغ بذارم

اگه همسرم زود اومد یه خرید برم و ارایشگاه برم

شام گزینه ای ندارم باید بهش فک کنم

ببینم به کدوما میرسم

سلام خانما چن روز نیومدم ..اینور اونور بودم ...دیروز کلی کار کردم اشپزخونه رو تمیز کاری کردم گلدونام و خاکشونو عوض کردم همه جا رو جارو زدم امروز اومدم خونه مامان 

.

زهرا جون یادم رف اونروز بیام دوباره بگم انقد ک پسرم نق زد ...

متد شما رو نمیدونم ولی ما واس شومیز همون الگوی اصلی رو میکشیم ولی ساسون ها و پنس ها رو نمیگیریم تا ازادی داشته ...من واس خودم فقط پنس زیر بغل رو میگیرم تا قسمت سینه ایست خوبی داشته باشه .

ی گروه هم تو تل دارم خیاطی مجازی هم اموزش داره ولی توی گروه ثبت نامش کلی خانوم هستن ک بهم دیگه راهنمایی میدن واس الگو و دوخت اینا 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

سلام دخترای گل 

دلم براتون تنگ شده بود 

یادم نیست بهتون گفتم یا نه من دو تا کلاس شروع کردم یکی کلاس خانواده که تقریبا جلساتش نصف شده و یکی هم خودآرایی صورت که یک جلسه رفتم و مدرس هردو کلاسم عالی هستند و حسابی راضیم 

کارهای روتین خونه رو انجام میدم 

کلاسهام تمرین وتکلیف  دارند که سعی می کنم انجام بدم مرتب 

فقط یک مسئله جدید اینکه چند روز خونه مادرهمسرم بودیم از بس نی نی تو بغل همه دست به دست شد الان اصلا حاضر نیست رو زمین باشه و من خیلی کارام با کندی و تاخیر انجام میشه 

این هفته روز دختره و دوست دارم یه برنامه جشن کوچولو داشته باشیم 

بچه ها از وقتی دختر دومم به دنیا اومده کلی انگیزه و انرژی برای یاد گرفتن پیدا کردم رابطه م با همسرم خیلی خیلی بهتر از قبل شده و مهم تر از همه دیگه به حرفای این و اون فکر نمی کنم اصلا وقت ندارم خدا رو شکر زندگیمون خیلی شیرین تر و شادتر شده ان شاء الله خدا به هرکس که دوست داره بچه داشته باشه بچه بده بچه سالم و صالح و خوش روزی و خوش قدم 

بچه که میاد همه چی باهاش میاد من این رو به عینه تو زندگیم دیدم واقعا بچه رزق مادی و معنوی میاره ان شاء الله خدا به همه بده خدایا شکرت

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
سلام نه عزیزم سوزن تنبور شبیه قلاب نازک میمونه و برای گلدوزی با دست هستش. منتها وقتی مهارت لازم باش ...

ممنون 

منم گلدوزی با دست انجام میدم.اما اسم این سوزن رو نشتیده بودم.با نخهای دمسه و عمامه هم میشه؟

این نیز بگذرد...                                                       
سلام به همه مرسی بابت تاپیک خوبت رانای عزیز تقریبا ۱۰۰۰صفحه رو خوندم. خیلی چیزا از اینجا یاد گرفتم ...

سیف مخصوص گاز عالیه.انگار چربیا رو میخوره.من خودم با این کار میکنم.

دوسال پیش یه خانم اومد کمکم برای عید.گاز و هود رو با رافونه و توری پاک کرد.اونم خوب بود.

این نیز بگذرد...                                                       
سلام دخترای گل  دلم براتون تنگ شده بود  یادم نیست بهتون گفتم یا نه من دو تا کلاس شروع کر ...

واییی پسر منم همش دستشو سمت در میگیره ک بریم بیرون نبرم هم کلی جیغ و گریه ینی از دست و پا افتادم 😫😫😫😫

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
سلام خانما چن روز نیومدم ..اینور اونور بودم ...دیروز کلی کار کردم اشپزخونه رو تمیز کاری کردم گلدونام ...

ممنوووووون😘😘😘

اگه میشه لینک گروه رو برای منم بزار،فک کنم اینجا نمیشه بزاری، زحمتت تو پی ویم بزار، تشکر😍😍😍

سلام دخترای گل  دلم براتون تنگ شده بود  یادم نیست بهتون گفتم یا نه من دو تا کلاس شروع کر ...

چه عالی، من شاید ۴ ساله دلم میخواد کلاس خودارایی برم، هنوز نطلبیده😂

انشالله یه روزی قسمت منم بشه، شما بجای ما هم فیض ببر😁😘

من به شکل کاملا یهویی برنامم عوض شد و‌رفتم پیش خیاطم تا الان

الگوی شومیز و بیلرسوت برام کشید

انشالله فردا عصر میشینم برش میزنم.

و هییییچ کدوم از برنامه هامو انجام ندادم. از عصر رفتم اونجا تا الان.

فردا صب سرکارم، برای عصرش باید برنامه هامو فشرده تر کنم اگه بشه ارایشگاهم رم، میترسم باز ابرومو خراب کنن ولی دیگه مجبورم برم،کاشکی میشد خودم یاد میگرفتم، کلی براش زحمت کشیدم تا زیاد شده( کلی تحملش کردم😂) الان میترسم برم نازکش کنن یا هرچی