عزیزم من معمولا هر روز تاپیک را میخونم
خیلی خیلی عالی هست که برنامه حفظ قران داری... کاشکی یه مقدار از همت شما را من داشتم
من دوران مجردی همیشه قران و دعا خوندنم بجا بود.. بعد از ازدواج یه مقداری از معنویت پرید و بعد از بچه دار شدن فقط ازش نماز و روزه مونده... برای خودم و گذران عمری که اونطوری که میخوام قران و دعا توش نخونم متاسف میشم!!!!!!!!!!!
بگذریم...
ببین شومیز که خیلی راحته. الگوی پایه را با هر متدی که میکشی برای خودت بکش. شو میز ساسون پشت و جلو را نمیخواد بگیری. فقط ساسون پهلو را بگیر. حلقه اش را هم 1 سانتی گشادتر کن. یقه اش هم یه مقداری گشادتر. البته دور سینه و دور باس ن هم نسبت به الگوی پایه یه مقداری گشادترش کن. هر چقدر به قسمت جلو در ناحیه خط سینه و باس ن گشادی دادی نصف اون مقدار را برای پشت در نظر بگیر.
اگر یه شومیزی داری که راحته برات میتونی گشادی پایین لباس و حلقه آستین را با اون لباس هم چک کنی.
پاهی اگر از حلقه جلو و پشت لباس یه لقی حدوا 1 سانتی بگیری حلقه خیلی خوش فرم تر میشه.
اگر یقه لباست را باز کردی هم گرفتن لقی فراموش نشه.
الگوی شومیزت آماده شد.. به همین راحتی
برای ژیگول شدن و ایده گرفتن میتونی به سایت پینترست سر بزنی که هزار جور مدل شومیز شیک و جذاب داره
منم دیروز دو تا پیراهن مردونه برای گل پسرم دوختم که فقط یقه اش مونده وصل کنم که ان شااله امروز عصر اگر برسم تمومش کنم.
موفق باشی عزیزم