2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043568 بازدید | 88177 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما کله سحر پاشدیم بریم قله درفک. هرچی رفتیم نرسیدیم. دیدیم خیلی دیر میشه و چن تا تلفات داده بودیم و بچه مچه زیاد باهامون بود، نرسیده برگشتبم. تازه الان رسیدیم خونه. خسته و کوفته. بعد فهمیدیم برا رفتن اونجا باید دوروزه بریم. دیدیم خیلیا شب تو مسیر چادر میزنن دوباره صبح حرکت میکنن.. بعدش ماشینمون هم مناسب جاده اش نبود. باید جیپ بگیریم بریم. من عاشق سفرای آف رودی هستم. 

سلام خوشگل خانما

من از دیروز اینجا سر نزده بودم چون رفته بودیم عروسی یکی از اقوام خلاصه دیگه وقت نشد سر بزنم

اما از امروز بگم

صبح بعد از صرف صبحانه به کمک جناب همسر که خونه بودن انباری روی حمام رو ریختیم بیرون و کامل مرتب کردیم

منم همه روبالشی و جلد تشک و ملحفه هایی که رو دست بودن رو تو آب و پودر صابون خیسوندم و حسابی شستم

یه پتو رو هم خیسوندم و شستم

پادری و یه گلیم فرش کوچیک رو هم شستم

بعدش ظرفا رو شستم 

آشپزخونه رو کهنه کشی کردم

گازو پاک کردم

کانتر و اُپن رو پاک کردم

همه خونه رو جارو کشیدم

سرویس بهداشتی رو شستم

یه سبد ظرف از ظرفای اضافه رو انباری بود مرتب کردم و اونایی که استفاده نمیکردم رد کردم رفت

یه عالمه کفش و دمپایی که جااب نبودن رو ریختم سطل زباله

ناهار داشتم بعد ناهار و استراحت بالش ها رو توی روبالشی های خشک شده گذاشتم و دوختم و جلد تشکارم گرفتم

با خواهرم تلفنی حرف زدم 

شبم مهمون بودیم بعد آماده شدن رفتیم🌷

ماهی سوخاری چیه؟ مث میگو مواد سوخاری میزنین سرخ میکنین؟

اره اول ارد بعد تخم مرغ بعدم پودر سوخاری، ولی بهتره قبلش چند ساعتی با مواد بخوابونیش تا خوش طعم بشه،بعد سوخاریش کنی

سلام صبح بخیر امروز ساعت ۶.۵ازخواب بیدارشدم کار زیادی نداشتم چون دیروز حسابی خونه رو مرتب کرده بودم سماور روشن کردم وحدودنیم ساعت توخونه ورزش کردم ساعت ۷.۵ بود که دوقلوهام از خواب بیدارشدن وصبحونه خوردیم و رخت خواب هارو جمع کردمورفتیم پارک و۴۰دقیقه هم تو پارک پیاده روی تند ودوچرخه ثابت زدم برگشتیم خونه رفتیم حموم بعد دوباره تخمرع ابپز دادم دوقلوها بعد طرف هاروشستم موی دوقلوها رو سشوار کشیدم وناهارمو بار گذاشتم

من عصر مهمون دارم،تا اخر شب میمونن.

خورشت رو دیروز گذاشتم چون قرار بود امروز صب دیر بیدار بشم و به خورشت گوشتی نمیرسیدم، منم دلم خورشت بامیه خواسته بود، این شد دیروز عصر گذاشتمش.

خونه شاید ۲ ساعتی کار داشته باشه تا برق بیفته.

پسرم رو باید حموم ببرم

الان یه شکلات داغ و کیککیک بخورم ویندوزم بیاد بالا بعدش شروع میکنم

بچه ها بنظرم بنویسید ساعت چند ازخواب بیدارمیشیم تا انگیره مون زیاد بشه من قبلا خیلی زود بیدار می ...

من روزایی که میرم سرکار زودتر بیدار میشم ولی روزایی که سر کار نمیرم هر وقت خوابم کامل شد بلند میشم( اخه معمولا این روزا خیلی کار دارم، میزارم خوابم کامل شه که تا اخر شب انرژی داشته باشم😁)

من روزایی که میرم سرکار زودتر بیدار میشم ولی روزایی که سر کار نمیرم هر وقت خوابم کامل شد بلند میشم( ...

خوش بحالت میری سرکار 

من دوست دارم برم اما شوهرم نمیزاره هیچ دوقلوهامم نمیخوام اواره کنم خونه اینو اونو مهد

خوش بحالت میری سرکار  من دوست دارم برم اما شوهرم نمیزاره هیچ دوقلوهامم نمیخوام اواره کنم خونه ...

الان که بچه هات کوچیکن،اذیت میشی،انشالله یکم بچه هات بزرگتر بشن بعد یه کار سبک پیدا کن😊😊 

هر وند با دو بچه شاید بری سرکار اذیت بشی، تایم خالیت کم میشه

دو ساعتی که تخمین زدم دقیق بود،😂

همه خونه رو تو دو ساعت برق انداختم، البته بیسش مرتب بود فقط ظواهر امر رو باید مرتب میکردم.

بنجمم گذاشتم، یکم کدو هم واسه کنارش سرخ کردم، ( من عاشق کدو و بادمون سرخ شده هستم،البته باید حسابیییی سرخ باشه )

نهارم حاضره، خونه مرتبه.

فقط رو تخت یه کوه لباس دارم که تا بزنم

راستی دیروز عصر یه کوه لباس اتو زدم، انقد زیاذ بود که تمام عصرمو پر کرد،

باید با پسرک یه حموم بریم دی

یکم حفظمو بخونم

نهار و نماز

بعدشم منتظر مهمونام بشم

براشون شربت بیدمشک هم درست میکنم

برای شام هنوز تصمیم نگرفتم

شایدالویه و سالاد ماکارونی گذاشتم