2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043605 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😞😞😞راستی میخواستم بگم سوالتو بزار ک اگ بلد بودیم بیایم تو خصوصی توضیح بدیم ولی انقد حالم داغون بو ...

الگوی شومیز میخواستم بدونم چه تقاوتی با الگوی اصلی داره؟ 

انشالله مسایلت به بهترین شکل حل بشن

امروز خونه رو‌مرتب کردم، یه دور لباس انداختم ماشین. علی رو حموم کردم.

نهار لوبیا پلو درست کردم، با پیازداغ و جزغاله واسه روش، معرکه شده بود،جای همگی خالی

از عصر هم نشستم پای خیاطی، یه دامن دوختم واسه خونه، یه سفره پارچه ای دوختم، میخواستم روی شلوارکم گلدوزی کنم که دیگه وقت نشد،

فردا انشالله میریم بیرون شهر( همسرم امتحاناش تموم شده، دلش تفریح میخواد😂).

امشب دیگه خسته م کاری انجام نمیدم

برنامه ی فردای من

مرتب کردن اتاق گل پسری

جارو کردن خونه

تی کشیدن پارکت ها

تمیزکردن تی وی و میزش و عسلی ها

تمیزکردن مستر و لباسشویی

اتوکردن لباس ها

من تازه اومدم توجمعتون  

برنامه ی فردای من مرتب کردن اتاق گل پسری جارو کردن خونه تی کشیدن پارکت ها تمیزکردن تی وی و میزش ...

خوش اومدی🤗🤗🤗

امیدوارم فعال باشی و انرژی بدی. 

منم تازه اومدم. ولی این چن روز خیلی از دوستان انرژی گرفتم. دارم خونه تکونی میکنم. 

ی سوال داشتم  من نوزاد دوماه و نیم دارم نمیتونم کامل ب کارام برسم کلافه میشم میشه یکم اونایی ک ...

صبر صبر صبر 

از همسرتم کمک بخواه.

دو ماه و نیم خیلی زوده بخوا ی به کار خونه برسی.البته کارسنگین.کمکم شروع کن.بخودتم فشار نیار.

این نیز بگذرد...                                                       

ما امروز بیرون نرفتیم، گرم بود( راستشو بخواین من حس بیزون رفتن رو نداشتم، دلم میخواست خونه باشیم، بهونه اوردم گرمه اذیت میشیم😂😂).

بجاش نهار براشون ماهی سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده درست کردم.

از صب فقط یکم جم و جور کردم خونه رو و ظرف شستم.

وفعاالیت فوق برنامم این بود که نشستم روی شلوارکم گلدوزی انجام دادم، که هنوز تموم نشده ولی من خسته شدم.

و دیگر هییییییچ.

کاشکی شب خیاطم بیکار باشه یسر برم پیشش، پارچه هام همینحور روی تخت ولو هستن و منتظر که بدوزمشون و من الگوی شومیز بلد نیستم، باید برم پیشش یادم بده تا بدوزم و البته الگوی دامن😑😑😑

خداکنه شب بتونم برم پیشش وگرنه باز میره تا نمیدونم کی

سلام من صبح از خواب بیدار شدم قبل از هرکاری صبحونه دوقلوهامو دادم بعد بادمجونا روشستم گذاشتم رو گاز که وباب بشه بع اومدم روبالشتی ورو تشکی دوقلوها را دوختم بعد رفتن یسری بادمجون از رو گاز برداشتن یسری دیگه گداشتم بعد رختخواب هارو جمع کردم رفتم سراغ کمد لباس دوقلوها چندتا لباس بود دکمه هاش افتاده بود اونارو دوختم بعد اومدم ناهار دوقلوها که دمی گوجه بود درست کردم بادمجون کبابی هارو پوست کندم بورانی ومیرزا قاسمی برای شام درست کردم بعد حسابی گردگیری کردم جارو برقی کشیدم دیوارارو دستمال کشیدم گلدونامو اب دادم گاز ویخجال رو تمیز کردم واتاق ها رو مرتب توالت وسینک رو برق انداختم ولباس شویی رو روشن کردم ناهار دوقلوها رو دادم ظرفارو شستم و نمازمو خوندم وحالا منتظرم لباسشویی کارش تموم بشه برم لباسارو پهن کنم خلاصه کارام تموم شد حدودا ۶یا۷ساعت درگیر بودم اخه حین بینش باید به دوقلوها میرسیدم بخاطر همین طول کشید

💓کدبانوهای گرامی خسته نباشید همگی💓