2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2054864 بازدید | 88559 پست

سلام صبحتون بخیر خانم های گل🌺🌺

من امروز ساعت ۶:۱۵ بیدار شدم ولی کار خاصی تا الان نکردم فقط همسرم رو راهی کردم. 

کارهای امروزم: 

لباسهای بیرون همه مون رو بشورم. 

یک هفته ست چند تا لباس تو تشت گذاشتم باید برم بشورمشون. 

همه مون حموم بریم. 

ناهار و شام برنج و مرغ

جارو برقی

مرتب کردن

شستن سطحی سرویس

شستن ظرف ها

یه کیک و ژله ی کوچولو برای پسرم درست کنم.‌

یه کم گردگیری 

تمیز کردن یه کشو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام به خانم های زبر و زرنگ و عزیز این تاپیک😇😇😇 عضو جدید میپذیرید؟ همین چا فعالیت دارید یا غیر از اینجا هم گروه زدید؟ قوانین خاصی دارید که باید بخونم؟🩵🩵🩵

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام به خانم های زبر و زرنگ و عزیز این تاپیک😇😇😇 عضو جدید میپذیرید؟ همین چا فعالیت دارید یا غیر از ...

سلام خیلی خوش آمدین🌹

آشنایی با  دوستای جدید باعث افتخار ماست.

من ،از سال ۹۸،اینجام البته در رفت و آمد😅الان ۴۳ساله ام ، کنار این دوستان اتفاقات خیلی خوبی برام افتاد .

قوانین خاصی نداره

هیچ آدابی و ترتیبی مجو

هر چه میخواهد دل تنگت بگو

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بالاخره پاییز تموم شد ،ان شاءالله غم و غصه هاشم با خودش ببره ،از امشب دوباره نور امید در دلهای ما روش میشه امید به اومدن روزهای سفید

امید به اومدن  بهار😍

یلداتون مبارک🍉🍎

تولد حضرت فاطمه و روز زن و مادر را به همه شما دوستای خوبم تبریک میگم و بهترین ها را براتون از خدای بزرگ میخوام 🌺🌹🌺🌹🌺

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام خدمت دوستان سحرخیزم،خصوصاً رها جان عزیزم.

امیدوارم همگی خوب و خوش و سرحال باشید.

ما که یلدامونو دیشب برگزار کردیم منزل خواهرم،جای همه تون خالی،خیلی هم خوش گذشت.

هنوز کار خاصی نکردم،فقط صبحانه آماده کردم برای پسرم،خورد و رفت دانشگاه.

الانم خودم یه چیزی بخورم و برم سراغ کارهای عقب افتاده ی این هفته.

إن شاءا... به همگی خوش بگذره.

🤲🏻🌼🤲🏻🌼🤗🌹🤗🌹

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
بالاخره پاییز تموم شد ،ان شاءالله غم و غصه هاشم با خودش ببره ،از امشب دوباره نور امید در دلهای ما رو ...

سلام آذربانو جان.

تولد حضرت زهرا(س)،بر شما که هم مادرید و هم همسر،،،نیز مبارک. درپناه حضرتش باشید.🌼🤲🏻😊

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام خیلی خوش آمدین🌹آشنایی با دوستای جدید باعث افتخار ماست.من ،از سال ۹۸،اینجام البته در رفت و آمد ...

خوشبختم عزیزم🤩🤩🤩ممنونم از توضیحات کاملت. چه خوووب. پس دست و پای ادم بسته نیست شکر خدا👌👌

من ۳قلو دارم یک قل بیش فعال...خونم همیشه بهم ریخته و اعصابم همیشه ضعیفه... بچه هام کن فیکون مبکنن و جمع نمیکنن. باید زبر و زرنگ تر بشم تا به زندگیم برسم. امیدوارم اینجا بتونم با کمک شما،به خودم بجنبم😢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

سلام من امروز خونه رو جمع کردم  صبحونه اماده کردم خوردیم جاروبرقی کشیدم ظرف هارو شستم  ژله درست کردم  لباس خشک هارو تاکردم سرجاشون گزاشتم روی گاز سابیدم با رخشا روی سینک هم همینطور برق میزنه حسابی چدن هاش موند پسرم نق میزنه اومدم جاشو عوض کردم شیرشو دادم الانم رو پام دارم تکونش میدم ببینم میخوابه پاشم بقیه کارهارو بکنم بقیشون ایناست

ظرف هارو بزارم تو اب وایتکس بعد بشورمشون ابشو بریزم تو حموم دستشویی اونجارو بشورم

صورتمو اصلاح کنم  دست هامو اپلاسیون کنم 

ناهار شام بزارم ظرف های اونا شسته بشه لباسشویی بزنم 

خونه رو گردگیری کنم

پسربزرگمو ببرم حموم 

وسایل شب اماده کنم لبو پفیلا کدو 

این بین هم باید چند بار ریخت پاش بچه هارو جمع کنم 

شیر پسرکوچیکمو بدم جاشو عوض کنم

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
خوشبختم عزیزم🤩🤩🤩ممنونم از توضیحات کاملت. چه خوووب. پس دست و پای ادم بسته نیست شکر خدا👌👌من ۳قلو ...

ماشاءالله خداحفظشون کنه، 

در مورد بچه ها ،بذارین بچگی کنن، همه باید شرایط شما را درک کنن ،اگر شلوغه،ریخت و پاش بچه ها زیاده

،یه کمی قانون و مقررات متناسب با سنشون خوبه ولی زباد به خودتون و بچه ها سخت نگیرین

بچه ها مدت کمی کودک هستن و مدت خیلی طولانی بزرگسال، فرداها کسی یادش نمیاد خونه شما چطوری بود ولی خاطراتی که برای  بچه های شما  ساخته می شه همیشه ماندگاره.

دخترم وقتی بچه بود میگفت مامااان اینقدر جوش نزن بالاخره منم بزرگ میشم منظم میشم اونوقت تو از بی کاری افسردگی میگیری

و چقدر زود اون روز اومد

سلام من امروز خونه رو جمع کردم صبحونه اماده کردم خوردیم جاروبرقی کشیدم ظرف هارو شستم ژله درست کردم ...

نفسم گرفت از اینهمه کار

ماشاءالله خداحفظشون کنه، در مورد بچه ها ،بذارین بچگی کنن، همه باید شرایط شما را درک کنن ،اگر شلوغه،ر ...

فدات گلم. بزرگن. ولی بی نظم. درواقع پسرم که بیش فعاله کن فیکون میکنه و جمع نمیکنه و اطرافیان نمیدونن بیش فعاله... و به چشم یه مادر شلخته نگام میکنن. نمیدونن پسرم نمیتونه یکجا بشینه و در ۱ دقیقه کل وسایل هاشو توی خونه پخش میکنه🫢

منم گزارش بدم🥹 بهم انرژی بدید تا شب به بیشتر کارام برسم🩵🩵🙏

نهار و شام‌رو درست کردم. ماشین ظرفشویی و لباسشویی زدم لباسارو پهن کردم،لباس های خشک تا و جمع شد. ریخت و پاش یلدای دیشب جمع و جارو شد.سینک خالی و شسته شد.

باز کلی خونه کار داره و ترکیده.شب هم دعوتیم و باید حمام کنم و به خودم و بچه ها برسم. کلی هم پیگیری درسی دارن🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

نفسم گرفت از اینهمه کار

اره زیاد بودن ولی ی سریاشو نتونستم انجام بدم مثلا اپلاسیون موند وایتکس ظرف ها حموم دستشویی موند عوضش کلی ظرف شستم ظرف وسایل هایی ک هی درست میکردم بعد جالبه همشون موندن خورده نشدن شوهرم اومد خونه گفت بریم خونه پدرم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
فدات گلم. بزرگن. ولی بی نظم. درواقع پسرم که بیش فعاله کن فیکون میکنه و جمع نمیکنه و اطرافیان نمیدونن ...

سلام پسر منم بیش فعاله  اتاقش جا نیست راه بری  هیچ وقتم تمیز نمی کنه 

پسرت چند سالشه ? 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }