2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043329 بازدید | 88176 پست

پریروز ۲ ساعت و دیروز ۳ ساعت تو گوشی بودم امروز هم تا الان۴۴ دقیقه تو گوشی بودم.ارتباط مستقیم بین استفاده نکردن من از گوشی و کارای خونه ام داره.امروز ده صبح پاشدم دوش گرفتم آماده شدم رفتیم مهمونی اومدیم خونه.دراز کشیدم یه مقدار با گوشی بودم.الان می‌خوام گوشی بزارم کنار برم کار بکنم میام گزارش بدم.

انشالله سفرشون بی خطر. زیارتشون قبول

ممنونم عزیزم💝💝💝

از عصر:

نهار خوردیم

پسرا رو خواستم بخوابونم  علی هوابید ولی مهدی مقاومت کرد

براش کارتن گذاشتم و رفتم سراغ اتاق پسرا

تقریبا سه ساعت تو اتاق تمیز کاری کردم

حاصلش شد یه پلاستیک ماشین که بره خروجی ولی گذاشتم تو نایلون شفاف که اگه کسی خواست برداره

وسایل مدرسه رو هم گذاشتم کنار یه بررسی داشته باشم ببینم چیا لازم داره براش بخرم انشالله

کیفش سالمه فقط سگکگ بندش شکسته باید بریم عوض کنیم

گذاشتم بشورمش انشالله همسرم برگشت  ببریم برای تعمیر

فریز رو هم از برق کشیدم خالی کردم دوباره چیدم و زدم به برق

یکم استراحت کنم بعدش برم یکم لباس اتو بزنم پسرا رو بفرستم حمام

از خونه تکونی: کمد دیواری ، اتاق خودم اتاق پسرا تموم شد

هال تراس سرویس حمام آشپزخونه ورودی هنوز مونده که انشالله باز کم کم انجامش میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبم ♥️

امیدوارم حال همگیتون خوب باشه و سلامت و شاد باشید 

این چند وقت نتونستم بیام، ولی سعی میکنم بیام 

مراقب خودتون باشید 

تنتون سالم 

دلتون خوش 

رزقتون زیاد 

التماس دعا ♥️

شام درست کردم‌ برای اولین بار مایه ماکارونی یک مقدار فریزر کردم .برگ مو داشتم شستم فریزر کردم اندازه سه وعده.ظرف شام شستم برای فردا نمی‌مونه.برنامه فردا تا حدودی نوشتم.۲ ساعت نیم تو گوشی بودم.خوابم نمیبره نیم ساعت هم هستم میشه سه ساعت.از ۷ ساعت رسوندم ۳ ساعت.اگر بشه یک ساعت فکر کنید چقدر من جلو میفتم.فردا کلی کار دارم چون باید برنامه روز تعطیل که پس فردا هست و شوهرم خونه هست رو هم بچینم.خداروشکر این سه روزی که تو تاپیک هستم خونه ام خیلییییی تمیزتر شده.

سلام شب دوستان عزیزم بخیر♥️

گزارش امروزم

صبح ساعت ۱۰بیدار شدیم . دست و صورتم رو شستم.مسواک زدم. موهامو شونه زدم .کرم و رژ زدم🥰

چایی دم کردم و صبحانه چیدم.

صبحانه رو خوردیم. ظرفا رو جمع کردم و شستم. یه بسته مرغ گذاشتم بیرون یخش باز شه برا ناهار جوجه درست کنم

اتاق خواب رو مرتب کردم. یکم با پسرم موبایل بازی کردم

رفتم سراغ آماده سازی ناهار

ناهار رو آماده و تزیین کردم خوردیم .

پدر و پسر رفتن توی اتاق با هم بازی کردن. 

منم آشپزخونه رو عین دسته گل کردم

یه مرغ محلی بار گذاشتم که برای فردا ناهار مرغ شکم پر درست کنم😛

یکم با پسرم کارتون نگاه کردیم و میوه خوردیم

ساعت ۵رفتم پیاده روی و نون خریدم. یه چونه خمیر نون بربری هم گرفتم برا شام پیراشکی درست کنم .برگشتم خونه لباس عوض کردم. بدنم رو شستم.  پسرمم حاضر کردم .

رفتیم حیاط با همسایه ها نشستیم به حرف زدن و بچه ها بازی کردن. 

امروز برای گربه ها غذا نداشتم😔 فقط نون و برنج های اضافه رو بردم لب پیاده رو کنار باغچه ریختم پرنده ها بخورن🥰

همسر رفت پیاده روی و ورزش. 

با مامانم و خواهرم تلفنی حرف زدم

ساعت ۹ و نیم رفتم خونه. مواد پیراشکی رو آماده کردم گذاشتم فر. 

شام رو آماده و تزیین کردم . خوردیم .

ظرفا کم بود همون لحظه شستم.یکم نت گردی مفید داشتم. رمان خوندم.

چای دم کردم . میوه هم گذاشتم رو میز

مسواک پسرم رو زدم. با آرامش خوابوندمش.لیست خرید فردا رو نوشتم

با همسر فیلم دیدیم و گپ زدیم و میوه خوردیم

الانم در خدمت شمام

بعدش مسواک و کرم دست و پا و مام زیر بغل و لالا😴

ولی من گازو بعد هر غذا درست کردن تمیز میکنم این یکی برام عادت شده ولی ش ...

وااای من این مطلب رو ده سال پیییییییش نوشتم 🥹😳

الان یکی لایکم کرد دیدمش

الان خدارو شکر دیگه خانومی شدم برای خودم ظرفهامو هر دفعه زود می‌شورم نمی‌ذارم بمونه اینم برام عادت شده 😍♥️🥰 

سلام دوستان خوبین خوشحالم که این تاپیک رو پیدا کردم 

من ده سال پیش اینجا مطب میزاشتم گمش کرده بودم الان اتفاقی  با لایک یکی از دوستان اینجا رو پیدا کردم 

خیلی خوشحال به جمع شما دوستان پیوستم🥰

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴دوستان ما قرار شد که برای خودمون چالش بذاریم تا به عنوان خانم خونه بهترین با ...

آفرین خانومی خیلی عالیه منم بایدازشمایادبگیرم 

من ب خاطر بیماری ک دارم باید ورزش کنم انشالله ازفردامیرم باشگاه ثبت نام وتوگزارشام میگم ک یادم نره خداخیرتون بده

امروز یکمی حال نداربودم نتونستم خیلی کارای خونه تکونیموپیش ببرم ویروس بدی گرفتم 

۵صب قرص تیروییدم خوردم دوباره خوابیدم

۸صب باهمسری صبحانه خوردیم جمع کردم بعدش ماشین لباسشویی وجابجاکردیم پشتشوتمیزکردم دوتاپادری دیگه شستم خونه رو مرتب کردم وبچه ها صبحانه خوردن 

نهاراماده کردم خوردیم و خیلی استراحت کردم بی حال بودم غروب شام ماکارونی گذاشتم سالادم درست کردم زودی شام خوردیم رفتیم شب نشینی الان اومدیم طرفای شام وشستم 

یکمی گوشی ببینموبخوابم 

شبتون خوش😊

زندگی رو دوست دارم باهمسروبچه هام  
آفرین خانومی خیلی عالیه منم بایدازشمایادبگیرم من ب خاطر بیماری ک دارم باید ورزش کنم انشالله ازفردامی ...

فدات عزیز

من خودم درس پس میدم♥️

انشالله هر چه زودتر سلامتی تون برگرده. این ویروس فقط با استراحت از بدن خارج میشه. منم گرفتمش چند روز پیش

سلام دوستان خوبین خوشحالم که این تاپیک رو پیدا کردم من ده سال پیش اینجا مطب میزاشتم گمش کرده بودم ال ...

سلام عزیز

مجدد خوش اومدی. زندگی تون پایدار🥰

اتفاقا ایده خوبیه که گهگداری لایک کنیم دوستان قدیمی برگردن پیشمون

امروز صبحانه خوردیم.ظرف شستم.یک طبقه از کمد لباس ها ریختم بیرون مرتب کردم گذاشتم سر جاشون.دوساعت با مامانم تلفنی حرف زدم من چرا نمیتونم این حرف زدنم کم کنم خدایا.ناهارخوردیم.یه مقدار از مراحل تهیه شام انجام دادم می‌خوام دلمه برگ مو  درست کن  و بقیه اش مونده می‌خوام دو وعده درست کنم یک وعده رو فریز کنم بمونه.5 ساعت نیم تا الان تو گوشی بودم.بازم برگشتم سراغ گوشی اشتباه ترین کار زندگیم 

دلمه هم شد شام امشب هم ناهار فردا هم یک وعده هم فریز کردم پیچیدم گذاشتم داخل فریزر که هروقت خواستم فقط سسش درست کنم و بریزم روش و بزارم پخته بشه.رفتیم بیرون دور زدیم.امپول داشتم تزریق کردم.برای فردا شام هم دارم فکر میکنم چی بزارم.کلی ظرف دارم باید بشورم میوه بیارم بخوریم.فردا هم قراره با خانواده بریم بیرون یه دور بزنیم.

2810