2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043140 بازدید | 88175 پست

یه چیزی کشف کردم 

این تاپیک چون از خیلی قدیما پابرجاست افرادی ک الان کامنت میزارن هم مطابق همون رسم قدیم مبادی آداب مینویسن 

خدا قوت 

وقت به خیر

عزاداری هاتون قبول 

انشالله و....

یا اینکه خانمای سنتی تر و مودب تری اینجا کامنت میزارن 

به هر حال جو این تاپیک متفاوته 😬

سلام خانما، وقتتون بخیر. شماها دیوارا و سقفای خونه رو چجوری تمیز می کنید؟

سلام عزیزم.وقت شما هم به خیر و برکت.إن شاءا...

من راستش قسمت پایین دیوارهامون که سرامیکه رو یا با کف و بعدش دستمال نمدار و بعد دستمال خشک تمیز میکنم یا اینکه با همون رایت یا محلول جادویی و دستمال کشی ساده.

بالای دیوارها و کنجها  رو هم با جارویی منسوب به جارو سقفی یا به قول عامیانه ی خودمون «جارو طاق روب» تمیز میکنم.

خودِ سقف،چون جاذبه ی زمین به سمت پایینه فکر نمیکنم گردو خاکی بگیره 😅 اما با این حال اگه بخوام تمیز کنم، سر همون جارو سقفی رو دستمال میبندم و تمیز میکنم سقفو اگه کثیف بود.

پ.ن.جارو سقفی جارویی دسته بلند است که در اکثر خانه ها یافت میشود و دسته ی آن قابل جدا شدن است و میتوان در موارد ضروری از آن به جای دسته ی تِی هم استفاده کرد(مثلاً اگر سریِ تِی داشتید که دسته نداشت 👌🏻)

البته ممکنه شهرهای مختلف اسمهای دیگه ای داشته باشه.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی کشف کردم این تاپیک چون از خیلی قدیما پابرجاست افرادی ک الان کامنت میزارن هم مطابق همون رسم ق ...

کشفتون درست بود:اینجا خانمهای سنتی تر و مؤدب تر کامنت میذارن.👌🏻😊

سلام  روزای خوبی رو پشت سر نمی زارم  برام دعا کنید 

خیلی دوست دارم بنویسم   ولی سختمه  فقط بگم روزام‌خوب نیست  یه جور سرخوشی دیوانه کننده  داره منو نابود می کنه  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام روزای خوبی رو پشت سر نمی زارم برام دعا کنید خیلی دوست دارم بنویسم ولی سختمه فقط بگم روزام‌ ...

تاپیکام هست 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام روزای خوبی رو پشت سر نمی زارم برام دعا کنید خیلی دوست دارم بنویسم ولی سختمه فقط بگم روزام‌ ...

سلام عزیردلم.سوسن جانم.شما انرژی مثبت تاپیک هستید، امیدوارم هرچه زودتر روبه راه بشید و برگردید با انرژی خوبتون همه رو خوشحال کنید.🤲🏻💖😘

سلام دوستان عزیزم.امیدوارم حال همه تون خوب باشه و همچنین خانواده هاتون.عزاداریهاتون قبول.یه سؤالی دا ...

دوستان گلم،کسی در این مورد تجربه ای نداره منو راهنمایی کنه؟ 😶🙄😑🤔👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻

یه چیزی کشف کردم این تاپیک چون از خیلی قدیما پابرجاست افرادی ک الان کامنت میزارن هم مطابق همون رسم ق ...

کامنتتون باعث شد ناخوداگاه بخندم. 🙃

فکر میکنم گزینه ی دومه . خیلی از ماها اصلا تاپیک رو از اول نخوندیم که بخوایم از نحوه ی نوشتنشون الگو بگیریم. 

سلام عزیزم⁦❤️⁩ امیدوارم زودتر حالتون خوب شه برای سلامتیتون دعا میکنم. ⁦⁩🙏

2810