2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043152 بازدید | 88175 پست
سلام بچه‌ها خوبید‌؟خب من این چن روز کلا مهمان داشتم و دارمهمچنان امورات روز مرگی انجام میشه فقط کم و ...

سلام دوست عزیزم.خداقوت برای مهمانداری و عزاداریهاتون هم قبول حق تعالی.

همین که طبق زمانبندی جلو میرید،یعنی فرز و زرنگید( به اصطلاح خومون خانمها)🤗😘پس اصلاً خودتون و سرعتتونو دست کم نگیرید.☺

برای اینکه متنی که تایپ کردید رو از دست ندید قبل از ارسال عکس بگیرید ازش و اگر پرید عکس رو ارسال کنید.

متنها رو هم اگه کوتاه تر تایپ کنید شاید راحت تر باشید برای ارسال.موفق باشید.

من خیاط نیستم اما خیاطها رو دوست دارم.😍

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم.امیدوارم حال همه تون خوب باشه و همچنین خانواده هاتون.

عزاداریهاتون قبول.

یه سؤالی داشتم میخواستم بدونم سفره ی حضرت ام البنین(س) شامل چه چیزایی میشه؟

سرچ کردم قبلاً، اما هر کس یه چیزی گفته،میخواستم ببینم کسی از شما تا حالا سفره ی حضرت ام البنین(س) داشته که راهنماییم کنه؟

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام عزیزممن کامل درکتون میکنم و میتونم کامل تصور کنم الان در چ وضعی هستی چون خودم خونه ۵۰ متری زندگ ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی های مفید ، ممنون انقد زمان گذاشتی و نکته به نکته تایپ کردی

حتما استفاده میکنم از پیشنهادت

البته اگه موندگار باشم اینجا 😥

بعضی وقتا یه اتفاقاتی میوفته که آدم تازه قدر همون چیزایی که غرشو میزد رو می‌دونه

شوهرم تک فرزنده و الان ۶_۷ سالی هست که مامانش فوت شده و من اون موقع تو عقد بودم ، حدود ۷_۸ ماه رفتم خونه پدر شوهرم که احساس تنهایی نکنن،که بزرگترین اشتباه زندگیم بود

خلاصه بعد کلی ماجرا تصمیم گرفتم مستقل شم

الان ۷_۸ سالی هست که اومدیم تو این خونه

هر چی به شوهرم گفتم خونه رو عوض کن با اینکه می‌تونست نمی‌کرد اینکارو، اینجا اجاره ای هست 😔

خونه پدر شوهرم ویلایی هست

میدونستم بخاطر باباش عوض نمیکنه

باباش همیشه منتظر بود من جم کنم برگردم خونه اش

بارها مستقیم و غیر مستقیم ازم خواست که برگردم

تا این چند روز که پاشو انداخته تو یه کفش که باید جم کنید برگردین خونه ام

من نمی‌ذارم بد بگذره بهت ، و خونه رو تعمیر میکنم و این حرفا

خونه اش دو خوابه و طوری هم نیست که مثلاً دوبلکس باشه لاقل یه اتاق مستقل داشته باشی

آدم گیر و مداخله گری هم هست😥

تو هر کاری دخالت می‌کنه و نظر میده

واقعاً ازون موقع تا الان دیگه تو حال خودم نیستم

بعد ۱۰ _۱۱ سال زندگی باید برگردم خونه اول😢

واقعا برام قابل تجسم نیست که چیکار کنم 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
سلام دوست عزیزم.خداقوت برای مهمانداری و عزاداریهاتون هم قبول حق تعالی.همین که طبق زمانبندی جلو میرید ...

سلام شب بخیر دوست عزیز

ممنونم بابت محبت و لطفتون

از راهنمایتون سپاسگزارم حتما اجرایش میکنم

بچه ها این پست با پست قبلیم دقیق ۴۲ دقیقه اختلاف زمانی دارهواقعا شانسم اوردم ک تایپست نشدم باور کنی ...

نفرما عزیزم ماشاالله شما ازهرانگشتت ده تا هنر می‌باره ،حتما اگه تایپیست نشی نویسنده کتاب تربیت کودک بخصوص دختر میشی ،خودم میشم تایپیست جزوه دست نویس کتابت مال خودم ازالان  

سلام دوستان عزیزم صبحتون بخیر و شادی ان شالله

ایام محرم تسلیت و التماس دعا🖤

گزارش کار روز گذشته: 

ساعت بیداری۷:۳٠

روتین پوستی و مسواک انجام شد

بعد از شیر دادن ب پسرم افتادم ب جون ظرفها و شستمشون 

آنا جون بیدار شد ، دست و روشو شستم و مسواکشم زدم و باهم صبحانه خوردیم

آشپزخونه رو مرتب کردم و نهار خوری و سینک هم دستمال کشیدم

هال مرتب شد

لباسهای بند رخت تا شدن و رفتن سرجاشون

یکم زردآلو داشتم ک دیگه روزای آخرشون بود، مرباشون کردم و با نصف دیگشون لواشک درست کردم. 

نهارمو همزمان گذاشتم

پسرکوچولوم بیدار شد تعویض لباس و پوشک شد و شیرشو هم خورد

دیگخ نتونستم بکاری برسم، این روزا بشدت بی انرژی شدم و خیلی زود خسته میشم. 

همسرم اومدن و نهار خوردیم و جمع کردم و بچه ها رو سپردم ب همسرم و تا ۵خوابیدم🤦🏻‍♀️

بیدار شدم و یکم ب بچه ها رسیدگی کردم و ظرفهای نهار رو شستم

رفتم ب مامانم سر زدم و یکم برای بابام مربای زردآلو بردم، یکی از عاشقان مربای زردآلو😁

اومدیم خونه شام داشتم ، گرم کردم و خوردیم تا آخر شب هم کار خاصی نکردم😒

سلام بچه‌ها خوبید‌؟خب من این چن روز کلا مهمان داشتم و دارمهمچنان امورات روز مرگی انجام میشه فقط کم و ...

سلام عزیزم 

خدا قوت 🥰

رفتم تو تاپیک مدیریت هزینه ها و کامنتتون رو خوندم. خیلی ممنونم. برام جالب بود که گفتید از لباسها و وسایلتون خیلی خوب مراقبت میکنید و همینطور برنامه ی هفتگی که برای لباس پوشیدن گذاشته بودید. 

من هیچ وقت نمیتونم انقدر با برنامه باشم. شاید به خاطر اینکه از زمان بچگیم تو خونه ای بزرگ شدم که هیچی سر جای خودش نبود و اشفتگی همه جا دیده میشد. 

الان هم که میخوام تغییر کنم انقدر پیشرفتم لاک پشتیه که گاهی واقعاً ناامید میشم. 

به عنوان مثال سه تا بچه دارم و میدونم باید صبح زود پا شم و کارهام رو انجام بدم، ولی با اینکه از حدود۶,۷ بیدارم بازم تا دو سه ساعت هیچ کار مفیدی انجام نمیدم.  

سلام تیتان جون 🤭

آقا من فقططط تو تاپیک مدیریت مخارج رویا جونم، اتفاقیییی اومدم این تاپیکو دیدم بعد دیدم شما هم هستی،انگار یه فامیل درجه یک پیدا کردم انقدررر خوشحال شدم🙈

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
سلام خانما، وقتتون بخیر. شماها دیوارا و سقفای خونه رو چجوری تمیز می کنید؟

سلام وقت شما هم بخیر

من یه دور با دستمال نمدار، یه دور دستمال خشک

اگه جایی هم لک ببینم چندمنظوره یا شیشه پاک کن میزنم سریع پاک میشه

البته ماک کردن سقف خیلی واسم سخته ولی دیوارا رو اینطوری تمیز میکنم

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
2810