2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043202 بازدید | 88175 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سوسن عزیزمدوشنبه مصاحبه دارم فعلا درگیرش هستم🥲از روز چهارشنبه هم مهمون داشتم تا دیشبدعا کنین ب ...

ان شالله موفق باشی 💕

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلامت باشیدخدا حافظ و نگهدار فرزند و عزیزانتان باشهبله من تا جایی ک فرزندانم تمایل ب همکاری نشون بدن ...

مرسی 🌺

خدا بچه هاتون حفظ کنه در پناه حق 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام   می خوام بیام برنامه بزارم  از بس گرمه تو پذیراییمون میرم انگار وارد کوره شدم   می ترسم بنویسم  انجام ندم  

هههه 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

کالریم رو ۱۵۰۰ ببندم 

قهوه 

نمازا 

داروها 

شام بپزم‌

نهار بپزم  برنج دارم 

اتاق پسرم مرتب بشه 

باقیشو نمی نویسم   نمی دونم  چه کنم از گرما    کولر جوابگو نیست  کوچیکه برا پذیرایی 

سلام من مریم هستم 

معلمم

دانشجوی ترم آخر ارشد 

یک پسر دوساله دارم

قبلا اینجا فعال بودم تصمیم گرفتم دوباره برنامه بزارم تا زندگیم نظم بگیره

۱_موی پسرم رو کوتاه کنم و خودم حموم کنم

۲_ناهار کوکوسبزی

۳_پسرم خوابید فصل ۱ پایان نامه ام رو اصلاح کنم

۴_خونه تمیز باشه کل روز 

۵_۳ فصل اول پایان نامه رو برای استادم بفرستم

۶_۱۰ صفحه از کتاب مدرسه کیفی رو بخونم

۷_شام آنچه گذشت بخوریم

انشالله خدا توان بده همه اش رو انجام بدم

سلام من مریم هستم معلممدانشجوی ترم آخر ارشد یک پسر دوساله دارمقبلا اینجا فعال بودم تصمیم گرفتم دوبار ...

سلام  خوش برگشتی مریم جون 

من شما رو یادمه  اهل مشهد بودید 

پسر گلت خوبه ؟ 

سلام عزیزان. منم میخوام از امروز برنامه هام رو بنویسم شاید بتونم بهتر انجامشون بدم.

چند وقتی هست که مثل آدمهای افسره شدم. اصلا هیچ کاری نمیکنم فقط صبح تا شب سرم توی گوشیه.

دیروز که مثل همه روزها داشتم اینستا رو نگاه میکرم یه چیزی توی ذهنم بهم گفت همه تلاش میکنن و به آرزوهاشون میرسن تو نشتی داری وقتت رو میزاری برای تماشای آرزوهای بقیه.....

ولی تصمیم گرفتم به زندگیم نظم بدم.خونم خیلی کثیف بود.

از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ فقط ظرف شستم و تمام وسایلی که وسط بود و جمع کردم و گذاشتم سر جاش.

سرویس بهداشتی رو هم کامل شستم.

فقط جارو و گرد گیری مونده.

نهار هم نرسیدم درست کنم. احتمالا املت یا آبدوغ خیار بخوریم.

عصر هم نوبت دکتر دارم و ماموگرافی هم باید برم.

تا شب باید خونه رو جارو کنم و گردگیری کنم.

دوش بگیرم و برم دکتر

چون نهار درست نکردم شام هم یه چیزی بزارم.

راستی امروز صبح خودم رو وزن کردم شدم ۸۰ کیلو.

من هیچوقت بالای ۷۵ نرسیده بودم.

خیلی حالم گرفته شد. تصمیم به رژیم هم گرفتم‌.

امیدوارم از پس این همه تصمیم بر بیام.

سلام عزیزان. منم میخوام از امروز برنامه هام رو بنویسم شاید بتونم بهتر انجامشون بدم.چند وقتی هست که م ...

سلام 

خوش اومدی 🌺

2810