2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043175 بازدید | 88175 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و خدا قوت به همه دوستای خوبم😍

ان شاءالله که خوب و خوش باشید🤲

نتیجه این ترم زبانم هم اومد و از ۱۰۰نمره ۸۲ گرفتم و قبول شدم☺️میدونم زیاد خوب نیست ولی برای منی که تقریبا از صفر شروع کردم و کلی کار توی خونه دارم بد نیست😅

سلام    امروزم  

کمکی داشتم 

خونه برقی شد و دستمال کشی شد 

پادری ها  و فرش بیرون رو سکو‌ شسته شد 

پله و‌سکوها شسته شد‌

سطل زباله و ابچکونها شسته شد‌

کفش پسرم رو شستم‌

حموم و سرویس فرنگی رو تیرک  ( من )  زده شد و روشویی حموم شسته شد سرویس بهداشتی ایرانی و روشوییش شسته  شد 

ماشین زدم و ظرفاشو جا به‌جا کردم‌ 

۲ کابینت تمیز شد 

شکرها تو  ظرف ها خالی شد 

بالکن دستمال شد 

اتاق و تختم‌مر تب شد 

خونه رو دیواراش تار عنکبوت هاش برداشته شد 

اتاقم برقی شد 

حموم رفتم‌ و اعمال شاقه 

ابروم برداشتم 

نهار پختم 

شام پختم 

کالریم پرید 😪 خیلیم پرید 

لباس پسرم رو با دست شستم‌

کفشا رفت جا کفشی 

چند تماس تلفنی برقرار شد 

داروها خورده شد 

گاز و کنار گاز تمیز سد 

سینک و پشت سینک وایتکسی شد و تمیز شد 

بیرون رفتم خرید سوپری و یه دور زدیم 

موهام اتو کردم 

در بالکن دستمال شد 

الانم خونه از پختن شام و سفره ی شام ... ریخته  و اتاق پسرم 

حال ندارم دیگه   از بعد از ظهر دچار افت انرژی شدم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام امروزم کمکی داشتم خونه برقی شد و دستمال کشی شد پادری ها و فرش بیرون رو سکو‌ شسته شد پله و ...

خداقوت چقدر کار کردین 

اون اخرا مشکل منم هست از صبح دارم کاااار میکنم اخرم همه جای خونه تمیز نیست و منم دیگه توان ادامه دادن ندارم دلسرد میشم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خداقوت چقدر کار کردین اون اخرا مشکل منم هست از صبح دارم کاااار میکنم اخرم همه جای خونه تمیز نیست و م ...

بیشترشو کمکی کرد 

من میزارم برا فردا باقیشو   نسد پی فردا باید رها کنی بگو فردا هم هیت  امروز نشد فدای سرم 😄

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بیشترشو کمکی کرد من میزارم برا فردا باقیشو نسد پی فردا باید رها کنی بگو فردا هم هیت امروز نشد فدا ...

عزیزم تاپیک امصات رو رفتم مجدد خوندم میتونم در مورد چندتا از علایم باهاتون صحبت کنم؟ 

اگر اجازه بدین درخواست دوستی بدم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم تاپیک امصات رو رفتم مجدد خوندم میتونم در مورد چندتا از علایم باهاتون صحبت کنم؟ اگر اجازه بدین ...

بفرمایین ❤

خدا قوت🌹مغازه اتون چی شد؟

اونم دکوراسیونی هنو نیومده   بعد اکه اون اچمد  یهه هفته کارس طول میکشه 

بعد لامپ و روشنایی اینا  بعدم برم خرید  یکی دو ماه دیگه کار داره 

2810