2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043372 بازدید | 88176 پست

سلام  امروز من 

تا ۱۱ خوابیدم 

بیدار شدم نهار از قبل داشتم گرم کردم خوردم 

با همسرم در مورد مغازه حرف زدیم 

ابچکون و ماشین رو خالی کردم گذاشتم سر جاشون ظرفا رو 

یه تغییری به ابچکونم دادم  گذاشتمش بالاسر ماشین که راحت تر باشه برام 

رفتم مغازه با خواهرم نشستیم 

یه چند جا برا خرید رفتیم 

شام پختم و خوردیم 

همین 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام  خوب من به تنظیمات برگشتم  حالم خوبه 

ساعت ۷ و نیم بیدار شدم 

از الان   با همسرم بریم یه شهر دیگه  رگ کمرش گرفته یه آقایی هست گرفتگی رو باز می کنه 

گوشت بخرم 

مرغ بخرم 

همبرگر درست کنم 

گوشت و مرغا رو بشورم 

گوشتا رو چرخ کنم 

ظرفا رو بچینم ماشین 

سفره ی صبحانه رو جمع کنم 

لباسا رو بشورم و پهن کنم 

لباس خشک ها رو تا کنم 

نهار درست کنم ببرم خونه ی بابام با هم بخوریم    مامانم که رسما میگه نیاین    ولی من میرم 😁  این قدر بی عارم  

چه کنم به خاطر بابام 

ظرفا رو اونجا بشورم و به خواهرمم بگم بیاد اونجا 

صیفی جات بخرم و بشورم و بزارم یخچال 

ظرف گوشت و مرغا رو بشورم 

شام درست کنم 

بعد چند روز مسواک زدم 😐🙄🤨 حالم بده اصلا مسواک و اینا نمی زنم   

دوش بگیرم 

داروها رو بخوریم +امگا ۳  خودم و پسرم   دی ۳  خودم و پسرم 

گاز و کنار گاز سیف کشی بشه و تمیز بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من امروز بعد بیداری مرتب کردن خونه 

ابچکون جمع کردم 

ظرفرهارو شستم 

خونه رو جاروبرقی کشیدم 

صبحانه و داروهامونو خوردیم 

حیاط جارو کردم 

لباس خشک هارو تا کردم دوتا اتویی انجام دادم 

روی اپن روی گاز یخچال کابینت زیر سینک تمیز کردم 

ناهار گزاشتم ظرف هاشو شستم 

بعد ناهار ی دوساعتی خوابیدم البته ب لطف بچه ها هر ی ربع پاشدم 

بعدش دوباره خونه اسباب بازی هارو جمع کردم 

ی چایی دم کردم دیدم حوصلم سر میره اگه خونه بمونم با بچه ها دیوونه میشم اوردمشون پارک 

الانم کم کم میخوایم بریم خونه شام دارم فقط مونده گرم کنم بخوریم ظرف هاشو بشورم 

اگه خسته نباشم میخوام کتونی هامو تمیز کنم و پرده جلو در در بیارم بندازم لباسشویی 

این وسط هم شیر دادن تعویض پوشک نق نق پسر کوچیکه و ی دستی انجام دادن کارها بود با دونفر هم تلفنی صحبت کردم لیست خرید ب شوهرم دادم 

۲۰۰ صلوات شمردم و ۲۰ تا ایه الکرسی مونده ۵ صفحه کتاب بخونم دوباره شروع کنم بخونم مثل قبل کتاب هارم ببرم اهدا کنم ب کتابخونه 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
سلام  خوب من به تنظیمات برگشتم  حالم خوبه  ساعت ۷ و نیم بیدار شدم  از الان &nb ...

سلام عزیزم، خداااارووشککککر😍😍💪💪

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام  خوب من به تنظیمات برگشتم  حالم خوبه  ساعت ۷ و نیم بیدار شدم  از الان &nb ...

دیروز  رفتم خونه ی مامان بزرگم  رفتم مغازه  رفتم خونه ی مادرشوهرم   برا همین   بعضیا ضربدر خورد  امروز انجام میدم   امشب یه دفعه  تیک میزنم 

عاقا  این همسایه ی دیوار به دیوارمون  خانوادگی دکترن 

من نمی دونم اینا کی می خوابن اصلا  

ساعت ۵ بیدار میشن ماشین روشن می کنن میرن بیرون  

ساعت ۵   بو ادکلن میده اتاقم    یه جوریه خونمون که حیاطای همدیگرو می بینیم    بعد ساعت ۱۰ شب میان خونه  

تازه گلا رو آب میدن   

کارواششون روشن میکنن 

تا ۱ شب  تو حیاطن  ترق توروق 

واقعا برام سوالا این حجم از انرژی رو از کجا میارن 

من دوست داشتم مثل اونا باشم  پرر انرژژژژی 

تو خونه کارواش دارن؟

کارواش دستی  اره  نمی دونم چرا ماسیناشون بیرون نمی دن    هر شب روشن نباشه هر یه شب درمیان روشنه 

اونا هم از وضعیت اشون راضی نیستن  مجبورن  مجبووووور

۳ تا دکتر  چه مجبوریتی     ولی اصلا کمکی نمیارن   کاراشون خودشون انجام میدن   خیلی خاکین  مسافرت که اصلا و ابدا 

البته  یکی از دوستامم متخصصه  مطب نداره البته میگه من اصلااا راضی نیستم  حیف درسی که خوندم 

عاقا  این همسایه ی دیوار به دیوارمون  خانوادگی دکترن  من نمی دونم اینا کی می خوابن ا ...

خوشابحالشون واقعا، من که به برکت اومدن گرمای سوزان اونم توی این ماه ، پاهام از شدت گرما وگرگرفتگی ،بی حس میشن و ازشدت داغی ودرد باید بخوابم خنک بشم تا بهتر بشم