2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043302 بازدید | 88175 پست
سلام خانما .من معلم هستم امروز مدرسه تمام شد و من بالاخره تعطیل شدم .خیلی دلم میخواست تعطیل بشم با ب ...

سلام میتونی اینطوری لیست بنویسی 

خونه تکونی 

مسافرت 

بازدید اقوام 

کارهای عقب افتاده 

باشگاه استخر

رقص موسیقی کتاب هایی ک دوست داری بخونی 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

منم امروز 

بالکن جارو زدم 

جاروبرقی کشیدم .

ناهار گزاشتم 

داروهامونو خوردیم 

ظرف شستم 

الانم برم چایی دم کنم 

اسپند دود کنم 

سوره بقره بزارم گوش کنم 

کشو ادویهارو تمیز کنم 

کابینت زیر سینک تمیز کنم 

شام بزارم ظرفهاش بشورم 

حموم برم و بچه هارو ببرم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان😍. بعد از حدود سه هفته تنبلی مطلق و بخور و بخواب در منزل پدر🙈برگشتم خونه خودمون. ...

سلام و وقت به خیر.

إن شاءا... به سلامتی و خوشی این دوران سپری بشه و نوزادتونو در آغوش گرم و پر مهر مادرانه تون بگیرید.🤗

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام میتونی اینطوری لیست بنویسی  خونه تکونی  مسافرت  بازدید اقوام  کارهای عق ...

خب اینا که خیلی کلی هستن .مثلا هر روز رو چطور بنویسم که همه چیز توش باشه؟مسافرت ندارم تابستون

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
سلام عزیزم  صبحتون بخیر و شادی ♥️ منم دو هفته درگیر بودم با آنفولانزا  استراحت کنید اصل ...

سلام عزیزم دو دفعه هم من و هم بچه هام سرم زدیم ولی خوب هنوزم بیحالم خودم خیلی سینه ام چرک داره هر چی چرک خشک کن میخورم بی فایده اس خلقم تنگه وگرنه بچه ها بهتر شدن

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
از نظر دست اوردهام شوهرم میدونه همیشه خودش میگه .ولی ادم هرچقدرم خودشو دوست داشته باشه بازم ی همراه ...

عزیزم پیشنهاد میکنم ب سر ب تاپیک های گلبوته جون بزنی

بازم اگه ناراحتت کردم ببخش گلم چون قصدم عوض کردن حال خودت بود🌹

@گلبوته__خانوم    

خب اینا که خیلی کلی هستن .مثلا هر روز رو چطور بنویسم که همه چیز توش باشه؟مسافرت ندارم تابستون

سلام عزیزم خیلی خوش اومدین

برنامه من خودم اینه: 

همیشه ی روتین دارم 

صبح اولین کارم رسیدگی ب پوستمه 

بعدش صبحانه و اماده کردن همسرم

و بعدشم کارای آشپزخونه و بعدش هال و تخت و اتاق خوابها

هر روز رو من ب ی قسمت از خونمون اختصاص دادم

شنبه: اتاق بچه ها

یک شنبه: هال

دوشنبه: اتاق مطالعه

سه شنبه: سرویسهای بهداشتی و حمام

چهارشنبه: اتاق خواب خودمون

پنج شنبه: آشپزخونه

جمعه: حیاط

هر شب قبل خواب ظرفهامو میشورم، برنامه روز بعدمو مینویسم و ب هم ریختگیهای کلی بچهام رو سر و سامون میدم

سلام عزیزم خیلی خوش اومدین برنامه من خودم اینه:  همیشه ی روتین دارم  صبح اولین کارم رسی ...

ممنون از شما 

خیلی ایده گرفتم از برنامتون 

کاش همه اینجوری برنامه هاشون رو مینوشتن استفاده میکردیم.

چه خوبه خانه دار بودن.هر روز با آرامش بیدار میشید و کارهاتون رو طبق برنامه ثابت پیش میبرید

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

تو این ده سال ازدواجمون هروقت کار داشتیم باردار بودم یا هرچی مادرشوهر من خودش رو زد به مریضی زانو درد راه دوری دخترم تشنج کرد قهر کرد چرا گوشی رو قطع کردم مریض میشه نمیاد آبله گرفتم دید همسر دست تنهاست از پس ۲تا بچه برنمی‌آید میگه راه دوره و ...ولی برای گشت و گذار خوبه الآنم ۳ش قرارع بیان ماشینشون رو بزارن پارکینگ ما برن شمال 

چی بگم بهشون؟؟؟مگه شوهر من پیرسون نیست همیشه مادر بدبخت من اومده از خونه زندگیش زده.

دارم میترکم آنقدر بی ارزش میکنن ما رو 

2810