2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043416 بازدید | 88177 پست
ممنون به خاطر پیشنهادتون دوست عزیز  چقدر شما مثبت نگرید. ❤️ دفعه ی بعد اگه بتونم بهش عمل میکن ...

خیلی سخته،اما شما میتونید.

إن شاءا... دیگه همچین موقعیتی پیش نیاد.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ودخترم رفتیم حمام نهار خوردیم حموم ابکشی کردم ونملز وقصای نماز دوتا درب کابینت تمیز کردم گاز تمی ...

بچه ها چرا فعالیت تون کمه

من مرغ بسته بندی کردم سبزی شستم برای شام

بازم نماز قضا خوندم‌ظرف های نهار شستم.پشت پنجره های هال وآشپزخونه دستمال کشیدم خونه مرتبه ولی برق نمی زنه در حدی که مهمون میاد.با اینکه برنامه هام تیک خورده

ولی عذاب وجدان دارم احساس می کنم اون جوری که باید کار نمی کنم.الان به جای کار کردن اومدم نشستم.ولی خوب اخه یخجلل وفریزرم تنیزه.نمی دونم شایدم تقصیر شبکه های احتناعی مخصوصا اونا که خونه تمیز می کنند ادم دوس داره پلشه بیافته به جون خونه.خلاصه در عین با برنامگی کلافه ام.

از یه طرف میگم خیلی هکار نکنم از طرفی میگم نه باید همه چیز برررق بزنه 

شادی صدام کنید

ام وز صبح بیدار شدم دیدم کلی ظرف گذاشتن تو سینک 

ظرفشویی پر شد روشن کردم 

ی سری لباس ریختم 

خونه جارو شد 

۱۱ رفتم دنبال دخترم 

اومدم خونه کیک توت فرنگی با مارمالاد درست کردم 

ناهار مامان اینا اومدن 

بچه ها رو بردم حموم 

ظهر هم بیهوش شدم تا الان

سلام دوستان خوبم ♥️

من تقریبا یه ساعتی هست رسیدم. 

تا الان ولو بودم. فقط ماشین زدم و سرویس شستم. 

کوهی از ظرف ها هست باید بشورم 

جاروبرقی 

گردگیری 

چای دم کنم 

درست کردن شام 

همسرم هفت و نیم میاد 

و من میخوام تا قبل اومدن همسر کارها رو کرده باشم. 

میام گزارش میدم 😘

منم پیشنهادم این وقتی نقطه ضعف ات میگه تو سکوت کن چون اگه خوبی شون بگی به  مرور مهر طلب میشی.

👍 

اینم یه راه حله از یه نظر دیگه.

اون شب خودمم سطح انرژیم پایین اومده بود بعد با همسرم صحبت کردم که کاش نمیکردم. 

برام تجربه شد وقتی حال خوبی ندارم با دیگران وارد بحث نشم. 

سلام 🌹🌹 دوستان این چند روز که با برنامه پیش میرم و هر روز یه کار کوچیک از خونه رو انجام میدم خونه ...

شستن ظرف✔️

خالی کردن ابچکون✔️

جارو دستی✔️

ناهار و شام✔️

شستن سرویس❌

سطل زباله حمام❌

جای شامپو و صابون❌

شستن لباس ❌🙄

دیروز یهویی تصمیم گرفتم برم بازار مرکزی شهرمون. چند تا از کارها رو گذاشتم وقتی برگشتم انجام بدم که متأسفانه نرسیدم. 

وقتی اومدم خونه فقط خریدها رو جا به جا کردم و یه شام سردستی درست کردم. 

اخر شب باز خونه ترکیده شد بی نظمیها رو مرتب کردم، ظرفها رو شستم و یه جارو دستی کشیدم. 

امروز باید کارهای عقب مونده ی دیروز رو انجام بدم. 

شستن سرویس

تمیز کاری حمام 

سطل زباله حمام

شستن روشویی و جاصابونیها

شستن یه عالمه لباس با دست

بعد از ماه ها موهام رو رنگ کنم 

اصلاح کنم 

ماسک آلوئه ورا بذارم صورتم 

و دیگه کارهای روتین خونه...

امروز تو هفته روز رسیدگی شخصیه امیدوارم بتونم  به این کارها برسم (هر چند که میدونم کمه). 

ماه هاست که خودم رو فراموش کردم و حتی تو انجام کارهای حداقلی اهمال کاری میکنم.  

بچه ها چرا فعالیت تون کمه من مرغ بسته بندی کردم سبزی شستم برای شام بازم نماز قضا خوندم‌ظرف های نها ...

موافقم بقیه ی دوستان هم بیان بیشتر گزارش بدن.🥰

من وقتی میبینم بقیه کم میاند خودمم کمتر  کامنت میذارم.

بچه ها چرا فعالیت تون کمه من مرغ بسته بندی کردم سبزی شستم برای شام بازم نماز قضا خوندم‌ظرف های نها ...

به هر حال شما دارید از یه بچه کوچیک مراقبت میکنید احتیاج به استراحت دارید. خودتون رو با خانمهای اینستا که به خاطر بازدید و محتوای بیشتر مدام در حال تمیز کارین مقایسه نکنید. 

من اینجور پیج ها رو انفالو کردم راحت شدم. 🙃

دیروز عصر دومادمون زنگ زد دعوتشون کردم با خواهر بیان شام دور هم باشیم چون دوتاشون معلم هستن رفتم ی کم شیرینی خریدم 

شام لازانیا گذاشتم و سیب زمینی سرخ کرده 

همچنان با همسر حرف نمی‌زنم واقعا فهمیدم از خود راضی تشریف داره عموی همسرم صبح قرار بود برن بیمارستان ساعت ۶ خودش گفت من بیدار میشم صبحانه آماده میکنم منم چون روز قبل نخوابیده بودم و شب ۱ خوابیدم متوجه رفتنشون نشدم .حالا طلبکار شده چرا بیدار نشدی درصورتی که من به عروستون پیام دادم و عذرخواهی کردم 

از قدیم گفتن لطف مکرر میشه حق مسلم جریان من بیچاره است 

تو فامیلاشون کسی مهمون سر زده نمیره اون وقت ی ربع به یک ظهر زنگ زدن بهم که برای ناهار میان من بیچاره با دوتا بچه دست تنها تا یک و نیم غذام آماده بود هیچکس نگفته مرسی ولی بابت ی بیدار نشدن