2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043491 بازدید | 88177 پست
سلام امروز همسرم النا رو برد مدرسه  من ۹ بیدار شدم با حلما صبحانه خوردیم  لباسهای کثیف ر ...

منم رژیم دارم 

کالری شماری کن  

من نون نمی خورم اصلا  ولی برنج رو می خورم و پروتئین زیاد کردم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
منم رژیم دارم  کالری شماری کن   من نون نمی خورم اصلا  ولی برنج رو می خورم و پروتئین ...

متاسفانه زمان مریضی بچه ها ولع شدید پیدا میکنم یعنی تا سر حد مرگ میخورم حالم از خودم استرس هام نگرانی هام بیخوابی هام بهم میخوره 

خسته ام😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه زمان مریضی بچه ها ولع شدید پیدا میکنم یعنی تا سر حد مرگ میخورم حالم از خودم استرس هام نگران ...

فلوکستین ۲۰بخور  باید بری روانپزشک  منم این طوری بودم  خوب شدم    باید دارو مصرف کنی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

روزتون بخیر انشاا...امروز برای همه آدم ها روز خوبی باشه

از صبح تا الان:

اتاق دخترم تخت وکمد نگرفتیم براش رسما داشت شبیه انباری می شد به لطف همسرم دیشب وامروز وسایل خارج کرد اتلق شد مثل دسته گل جارو برقی کشیدم وحسابی لذت بردم

✅️گزارش خروجی ها تو تاپیک مینیمالیسم هنامیک جون می نویسم.

حمام رفتم لباس پهن کردم 

هال ‌آشپزخونه جاروبرقی کشیدم

صبحانه خوردیم جمع کردم شستم ظرفهای دیشب شستم

کارای دخترم انجام دادم.

قضای نماز خوندم

یه کم یادداشت داشتم انجام دادم

زباله ها بردم بیرون

اتاق خواب مرتب کردم.

نهار درست کردم.

میز نهارخوری دستمال کشیدم.

شادی صدام کنید
دنبال روانپزشک خوب هستم میترسم ب دارو وابسته بشم

فلوکستین داروی بی ضرریه  نترس وابسته نمیشی 

من خودم بعضی روزا نمی خورمش 

فلوکستین داروی بی ضرریه  نترس وابسته نمیشی  من خودم بعضی روزا نمی خورمش

کاش یکی بود درکم میکرد 

بخدا چقدر عذاب وجدان دارم شاید من مادر بدی هستم بچم زیاد مریض میشه

موقع مریضی بچه ها مخصوصا کوچیکه تپش قلب میگیرم نوک انگشتام بی حس و سر میشه 

کاش یکی بود درکم میکرد  بخدا چقدر عذاب وجدان دارم شاید من مادر بدی هستم بچم زیاد مریض میشه مو ...

استریت زیاده  

من درکت می کنم  

می دونم چی میکشی  ولی می دونی باید خودت خودتو کمک کنی و رها کنی  دار‌و کمکت میکنه  تا این علائم نیاد سراغت‌

من سر پسرم اون‌موقع عایی که داروش زیاد بود همش حس بد داشتم  و اونقدر بهم فشار میومد از نیم تنه بی حس میشدم و.... 

یه چیزایی رو باید رها کنی  من رها کردم تا حالم بهتر سد 

بچه مریض میشه دیگه نباید خودت ببازی 

استریت زیاده   من درکت می کنم   می دونم چی میکشی  ولی می دونی باید خودت خودتو کمک ک ...

چه خوب خدارو شکر به خودت مسلط شدی من از سر صبح که حس میکنم داره سرما میخوره بی خواب شدم از ۴ بیدارم کلا دیشب ۳ ساعت خوابیدم 

منم رژیم دارم  کالری شماری کن   من نون نمی خورم اصلا  ولی برنج رو می خورم و پروتئین ...

با چه برنامه ای رژیم دارین 

من فقط شکم و پهلو می خوام آب بشه 

کالری شماری چجوریه

سلام

امروز از صبح فقط صبحونه وناهار پسرمو دادم راهیش کردم  وخونه رو جمع کردم برا خودم کاچی درست کردم اونم با بچه بغل چندباری هم پوشک پسرمو عوض کردمو شیرش دادم داروهامونو خوردیم  دیگه هیچ کاری نکردم یعنی وقت نکردم ک انجام بدم امروز پسرم  کلا بیداره اجازه هم نمیده از پیشش بری در ادامه اگه بخوابه پاشم 

روتین پوستی روزمو انجام بدم 

شام شب و ناهار فردا بزارم 

ظرف های ناهار بشورم روی گاز اپن دستمال بکشم

بالکن بشورم 

لباس بریزم لباسشویی

جاروبرقی بکشم 

صلوات هامو بخونم

خونه رو گردگیری کنم گل هار غبار پاشی اب بدم  

پسر بزرگمو ببرم حموم 

تمرین موسیقیشو انجام بدیم کاردستیشو درست کنم 

روتین شب 

ظرف های شام 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
خیلی خوش اومدی بانوو😍 معرفی کنید لطفا

ممنونم عزیزم.

من و همسرم دو نفر هستیم.🥰

و بچه ندارم.

متاسفانه درگیر افسردگی شدید هستم و سه روزه که تصمیم گرفتم به زندگی برگردم.

غذا بپزم و...

یکساله که غذا از بیرون یا خونه مادرم یا یه حاضری شل و شفته پختم.

با کمک شما دوستان

حالا نمی‌دونم چقدر موفق بشم.🤩

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️