2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست

من خونه تکونی تموم شده 

امروز دیدم فرسا کلی مو گرفته با جارو دستی خیس افتادم به جونشون ی عالمه مو جمع شد 🫣همسرم میگه خوبه کچل نشدی 

متأسفانه رژیم و ول کردم و شدم ۷۷ بازوها و شکمم چاق و شل و افتضاح شده خالم از خودم بهم میخوره نزدیک خونه متاسفانه باشگاه نیست که تا شب باز باشه 

من خونه تکونی تموم شده  امروز دیدم فرسا کلی مو گرفته با جارو دستی خیس افتادم به جونشون ی عالمه ...

عزیزم چرا تو خونه ورزش نمیکنید؟ شبکه جم فیت اگه با برنامه هاش همراه بشید خیلی خوبه مربی ایرانی هم داره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونه تکونی تموم شده  امروز دیدم فرسا کلی مو گرفته با جارو دستی خیس افتادم به جونشون ی عالمه ...

عزیزم منم اضافه وزن دارم و باشگاه خوب تو محله مون نداریم.

اگر دسترسی به یو تی یو ب (You tube)

با فاصله نوشتم😂

داری برو Mizi رو‌ سرچ کن.ورزشاش عالین.من باهاش خیلی سایز کم‌ کردم.

صبحتون بخیر🌺🌺🌺 نیم ساعت زبان بخونم  شستن ظرفهای شام ناهار  شام شستن لباس  🌼 ...

سلام عزیزم وقتی پستهای شما رو میخونم احساس می کنم خودم نوشتم چقدر افکار و دغدغه هاتون شبیه منه.خوشبختم و خوشحالم که دوست خوبی مثل شما دارم امیدوارم منم بتونم همراه شما چالش کنترل زبان رو اجرا کنم.دقیقا ضربه هایی که از دست زبونتون خوردین رو منم خوردم و خیلی مثال‌های مشابه دیگه ممنونم که دغدغه تونو به اشتراک گذاشتین 

عزیزم منم البته چند روزه شروع کردم 

کلی آهنگ آذری عربی مازندرانی و شاد از گوگل دانلود کردم یه ربع که باهاشون میرقصم کلی عرق میکنم 

دو سال پیش با همین روش والبته کمی پیاده روی 14 کیلو کم کردم و به 68 رسیدم وقتی ول کردم 70 شدم و رو همون وزن استپ زدم 

الانم وزن زیاد نکردم ولی سایزم بیشتر شده دوباره شروع کردم تا کمی جمع و جور بشم😊😉

سلام برنامه ی دیروزم

اتاق پسرم مرتب کنم ✅ تا حدودی ۹۰ درصد مرتب شد

لباس خشک ها که یه کوه هست رو تا کنم✅ بزارم سر جاش

ابچکونا خلوت بشه ✅

همه جا برقی بشه ❌

همه جا طی کشی بشه‌❌

حموم برم ✅

چند تیکه لباس با دست بشورم ✅

سرویس بهداشتی شسته بشه ✅

برم کفشی که خریدم و عوض کنم ✅

برم مدرسه ی پسرم شهریه بدم ✅

نهار درست کنم ✅

با پسرم درساش کار کنم ✅

شام درست کنم ✅

نهار فردای همسرم رو درست کنم ✅

ظرفا رو بشورم ✅

فریزر رو تمیز کنم ✅

دو تا کابینت رو تمیز کنم ✅

جانبی   یک کابینت دیگه رو هم تمیز کردم

یخچالم تمیز کردم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برنامه ی امروزم 

لباس خشک ها تا زده بسه 

پذیرایی مرتب بشه 

ابچوون خلوت بشه 

ظرفای دیشب شسته بشه 

اتاق پسرم اون ده درصدش مرتب بشه 

برم مرکز استانمون دکتر دو جا 

برم خونه ی مامان بزرگم 

امشب تولد خواهرمه برم خونشون  شام دعوتمون کرد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام عزیزم وقتی پستهای شما رو میخونم احساس می کنم خودم نوشتم چقدر افکار و دغدغه هاتون شبیه منه.خوشبخ ...

سلام دوست خوبم ممنونم خوشحالم که اینجا دغدغه های مشترک داریم و میتونیم از چیزهایی حرف بزنم که تو دنیای واقعی امکانش نیست. امیدوارم با کمک هم بتونیم تو همه ی زمینه ها روزبه روز بهتر بشیم. ♥️💐

برنامه امروز: 

مرتب کردن

ظرف شستن

شستن لباس با ماشین

شستن لباس با دست

ناهار دوقلوها

ناهار پسرم

شام: سالاد الویه

جارو (زیر مبلها)

شستن بخشی از حیاط با اب خاکستری

بیرون گاز، لباسشویی و یخچال رو دستمال بکشم 

جا تایدی لباسشویی رو دربیارم بشورم 

پانوشت: اعتراف میکنم طبق برنامه ی خونه تکونیم که قرار بود یه هفته ای تموم بشه پیش نمیرم فقط این هفته دو پتو و یه روفرشی شستم و کابینت و کمد و دراور رو مرتب کردم. 

✨✨✨

کنترل زبان: 

🌸🌸 یکی از اقوام همسرم رو دیروز دیدم. با خودم قرار گذاشتم چون ایشون در مورد هیچ چیز مهمی با من حرف نمیزنه من هم هیچی از زندگیم براش نگم.

میدونین ایشون اینطوریه که مثلا امروز داریم با هم حرف میزنیم بعد میبینم فرداش مثلا یه عمل مهم داشته و هیچچچی در این مورد بروز نداده و من از بقیه میشنوم یا مثلا من چند روز یه بار ایشون رو میبینم بعد ممکنه یهویی بگه اخر هفته نامزدی بچمه شما هم دعوتید. در حالیکه این مدت هیچی بروز نداده. 

راستی چطور میشه که بعضیها انقدر محافظه کارند؟ 🤔

🌸🌸 این چند روز یه سری مسائل پیش اومده احساس میکنم فقط همسرم و بچه هامون برای خونواده ی همسرم مهمند و من براشون اهمیتی ندارم. 

مثلا مادر همسرم فقط به همسرم زنگ میزنه و بیشتر اوقات فقط حال همسرم و بچه ها  رو میپرسه اما از من حرفی نمیزنه. 

این در حالیه که خونواده ی همسرم از من توقع دارند که مدام زنگ بزنم و حالشون رو بپرسم اما خودشون به ندرت به من زنگ میزنن.‌

ذهنم شلوغه و نمیتونم تمرکز کنم فعلا این فکرها رو تموم میکنم و میرم به کارهام برسم. 

سلام عزیزم چقدر اراده ی خوبی ‌ دارین ! چه مدت طول کشید ۱۴ کم کردی !؟

سلام گلم

فکر میکنم نزدیک 4 ماه بیشتر نبود 

چون از آذر شروع کردم و عید به این وزن رسیدم 

البته یه چی بگم فکر میکنم که شیرینی جات واسه چاقی و لاغری خیلی تاثیر میزاره

اگه سعی کنیم کمشون کنیم زودتر به نتیجه میرسیم

سلام دوستان.

دیشب ساعت سه خوابیدم اما هشت و نیم امروز بیدار شدم.

کتاب چگونه کمالگرا نباشیم رو خریدم و از همون هشت و نیم تا دوازده تمومش کردم.

امیدوارم بتونم بهش عمل کنم.

ناهار ساده درست کردم.

یکم ظهر خوابیدم.

دستشویی رو شستم.

سطل آشپزخونه‌ رو شستم.

یک چایی خوردم و دوش گرفتم.

ظرف ها رو شستم.

و بعداً هم میخوام‌ کیک درست کنم.

سلام بچه ها شبتون بخیر

این دو سه روز کلی کار عقب مونده انجام دادیم

وسایل اضافی تو ماشین همسرم خالی شد،و ماشین مرتب شد

همسرم ماشین رو شست

ناخن پسرا کوتاه شد

لیست خیاطیم ۱۰ تا آیتم بود ، یکی تموم شد و یکی تا ۸۰ درصد پیش رفت

فردا قرار ملاقات ست کردم، باید براش یسری مدارک هماهنگ میکردم، که مدارک رو تکمیل کردم،انشالله به خوبی پیش بره.

یسری وسایل تو تراس بود مال همسرم بود،امروز تعیین تکلیف شدن و مسیراشون مشخص شد.

یه هفته ای بود به پسرا قول پیتزا داده بودم امروز برای نهار درست کردم

همسرم پسرا رو حمام برد

تکالیف عقب مونده علی جون( طی سفر) بالاخره نوشته شد و به روز شدیم.

خونه به دفعات مرتب شد و ظرفها شسته شدن

تخلیه ذهنی هم انجام شد تقریبا ۳۰ مورد شد، تو این چند روز فک میکنم ۵ تاش انجام شد و بقیه انشالله کم کم انجام میشه.

ده روز تا عید نوروز باقی مونده ، انشالله همگی روزهایی با حال خوب رو بگذرونین😍❤️❤️

فردا عصر پسرا رو باید ببریم ارایشگاه، اگه زود تموم بشه یه حرم هم بریم🥰.