2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام کارهای امروزم:  مرتب کردن خونه  کته برای دوقلوها  درست کردن شام؟ تمیز کردن ی ...

امان از کمالگرایی.

من رو هم خیلی اذیت کرده.

حتی وقتی یک کار رو به بهترین نحو انجام میدم از خودم راضی نیستم.

سلام عزیزم نمیتونی سوئیتت رو عوض کنی؟

سلام ، اگه اتاق خالی باشه میشه

ولی مشکلی که هست اینه که من پام مشکل داره و راه رفتن عادی هم برام بی زحمت نیست . چه برسه به روزی چندین بار بالا و پایین رفتن از تخت 🥲تخت پایین خالی نیست

و ترم پیش ۴ تا هم اتاقی بودیم

یکیش که به بدترین صورت هر چی قضاوت و تهمت بود نسبت بهم انجام داد و رفت . تا جایی که تونست پشت سرم حرف زد و ۲ به هم زنی کرد و ... . ولی خوب به هر حال رفته و جای خالیش الان یکی دیگه اومده که دوسش ندارم اینو

ولی ۲ نفر دیگه رو دلم نمیاد ول کنم🥲روزای خوبی با هم داشتیم

ولی خوب اگه دیدم رفت و آمد هر روزه و تحمل اتاق برام خیلی سخته ، مجبور به تحمل تخت بالام .

پا درد بهتر از اعصاب خوردی هرروزست

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، اگه اتاق خالی باشه میشه ولی مشکلی که هست اینه که من پام مشکل داره و راه رفتن عادی هم برام بی ...

امان از این دو بهم زنی ها.

تجربه خوابگاه رو داشتم و میدونم حرف ها پشت سر یک نفر حتی بی گناه میتونه رفتار همه رو با اون عوض کنه.

ما هم ترم اول کل سوئیت خیلی با هم اوکی بودیم ولی یهو وسطای ترم یکی اومد و شروع کرد غیبت کردن پشت سر بقیه و مثلا میخواست یارکشی کنه و اکیپ درست کنه.اوایل بچه ها گولش رو خوردن،منم بهشون هشدار دادم اما گوش نکردن.نتیجه اینکه بعد یک مدت جو صمیمی و قشنگ بهم ریخت و به حرفم رسیدن.

گلم من از نزدیک شما رو نمیشناسم و نمیدونم رفتارتون رو.ولی تجربه خودم اینه که با کسی تو خوابگاه زیاد صمیمی نباید شد.خیلی از هم اتاقی هام حتی مشترکا غذا درست میکردن ولی من همه چیم‌ رو جدا کردم و در عین حال احترامشون رو داشتم.نتیجه هم خوب بود خداروشکر.

شما هم بنظرم در مرحله ی اول زیاد اعصابت رو خورد نکن.به هر حال در هر زندگی دسته جمعی این مشکلات هست و اینکه اگر میدونی با تغییر رویه درست میشن تغییر رویه بده.و بنظرم درخواست تعویض رو بده و از مشکل پات بگو.شاید در اولویت گذاشتنت.

وقتتون بخیر💐

دیروز  عمه ی بچه ها اومد و برای اولین بار دوقلوها را با خودش برد خونه شون تا کمی استراحت کنم. 

شام درست نکردم کمی غذا تو یخچال بود از همون خوردیم. پسر ها رو هم حموم ندادم امروز باید انجام بدم. 

لیست کارهای امروزم: 

حموم دادن پسرها 

درست کردن صبحانه ناهار شام برای خودمون؟ 

و جداگونه برای دوقلوها؟ 

مرتب کردن خونه 

تمیز کردن یه کشو از فریزر 

یه گردگیری سطحی 

شستشوی لباس با دست و ماشین

یه فکری برا کلم بروکلیها کنم🤔

و داروها طبق معمول مصرف بشه(اصلا دوست ندارم به دوقلوها قطره بدم وقتی بهشون میدم‌ قطره رو میریزن بیرون، تعدادی از لباساشون متاسفانه اینجور لک و خراب شده. 🙄)

🌼🌼🌼

دیروز با صدای بلند حرف نزدم. سعی کردم تا حد ممکن حرف اضافه نزنم.به مادرم زنگ نزدم که کار به پرحرفی و غیبت نکشه. 

سلام عزیزان برنامه امروز ما 

خونه حاروبرقی کشیدم 

ظرف های شب شستم 

ناهار گزاشتم 

ظرف های ناهار شستم 

لباسشویی زدم 

ی دوساعتی داخل کمد ها لباس هارو جابه جا مرتب کردم 

شام داریم گرم کنم بخوریم ظرف هاشو بشورم 

انباری بریزم بیرون با همسرم 

خرد ریز هم ورزش کردم دمنوش درست کردم چند بار گاز رو اپن تمیز کردم سرویس شستم 

الانم صلوات هامو بشمارم کتاب بخونم تمرین پسرمو انجام بدیم و پایتخت ببینیم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

سلام

و امروز:

صبح چون تعطیل بود یکم دیر بیدار شدیم

برای آقایون تخم مرغ نیمرو کردم

قرار بود همسرم قبل رفتن پسرا رو ببره پایین یکم برف بازی کنن

انقد ذووووق نشون دادن که منم نتونستم بمونم، حاضر شدم رفتم پایین برف بازی

یخ زدیم

اومدیم بالا

یکم ظرف شستم

خورشت داشتیم پلو درست کردم

برای افطارم سوپ درست کردم

نهار پسرا رو دادم

نماز خوندم

پای سیستم نشستم

ظرف شستم

با پسرا یکم خوابیدیم

بیدار شدیم افطار خوردم پسرا هم خواستن براشون غذا کشیدم

با لپتاپ کار کردم

با علی کاردستی سنگی درست کردیم ارسال کردیم

همسرم اومد سرما خورده یکم

شام آوردم خودمم یکم خوردم

براش دارو آوردم خورد

خودم سردرد داشتم کل روز، بالاخره قرص خوردم

تکلیف علی رو نوشتیم ارسال کردیم

میوه خوردیم

خاموشی زدیم

پسرا تو خاموشی بازی کردن، آخرش سر علی خورد به لبه تخت، خدارحم کرد چیزیش نشد.

بالاخره خوابیدن

می‌خوام انشالله فردا هم روزه بگیرم، میلم به غذا نمیکشید،کلوچه و آبمیوه خوردم.

الانم یکم کتاب بخونم بخوابم

شبتون بخیر

سلام ب خانم های کدبانو  امروز جاها جمع کردم برا صبحانه شیر کاکاعو پنکک درست کردم  ظرف ها ...

سلام،امیدوارم حالتون عالی عالی باشه.

صورت نرم نوزادو خیلی خوب گفتید 🤗دختر من پنج سالشه اما هنوز صورتش مثل اون وقتا نرمه،وقتی صورتمو میچسبونم رو صورتش،تمام غصه هام یادم میره.همیشه میگن بچه تو بغل مادر آرامش میگیره،اما ما برعکسیم،من با وجود دخترم  آرامش میگیرم.☺😘😊

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام رفقا.حالتون چطوره؟ امروز بعد مدت ها سردرگمی گفتم کمی به خونه برسم شاید حالم بهتر بشه. واقع ...

سلام،تولدتون با تأخیر مبارک.💖💖💝💝🎂🎂🎁🎁

خدا قوت عالی بودید.

شما هم برای ما دعا کنید...🎈🎈🎉🎉🎊🎊

اینا از تولدتون جا مونده بود...😉

🌱دادن کوچکترین امید به کسی، شاید بزرگترین معجزه‌ها را ایجاد کند. پس بیا تا مهربانی را دریغ نکنیم …

در این مدت

☃️7میرم بیرون 10دقیفه به 1بر میگردم خونه(این نظم رو خیلی دوست دارم)

☃️پنج شنبه ها هم میرم دانشگاه البته این هفته نرفتم

☃️فرشها رو دادم قالیشویی هنوز نیاوردن

☃️از فرصت خالی بودن خونه استفاده کردم و سرامیکها رو تمیز کردم+بند بقیه قسمتها تیرک زدم و سفید شد

☃️چندتا پادکست گوش دادم

☃️متقاضی راهنمایی برای استخدامی زیاد بود گروه براشون زدم

☃️تعدادی از جزوه هام رو براشون توی تل تایپ کردم

☃️قول همکاری رایگان به یه گروه بزرگ دادم امیدوارم وقت کنم از پسش بر بیام

☃️دختری از دانشگاه اومد با چمدانی از لباس کثیف، 3بار لباسشویی روشن شد و خالی شد

☃️روزی حداقل دوساعت وقت برای کارخونگی مون میذارم

☃️امروز تعطیل بودم به خاطر برف فردا هم با تاخیر میرم،

☃️ناخن و ابروهام مرتب شو

☃️کفش‌ها واکس خورد

☃️لباسها اتو شد

☃️برنامه فردا رو گذاشتم

☃️عصر یه چرت کوتاه زدم وقتی بیدار شدم باز زمان رو قاطی کرده بودم فکر کردم یه وبینار از دست دادم کلی ناراحت شدم

☃️دوبار دمنوش درست کردم

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام من دیروز رفتم خونه ی بابام و استراحت کردم. اما از نظر روحی بهتر نشدم. دیشب دیر وقت برگشتیم.&nbs ...

سلام عزیز دل،،،شما توانش رو داشتید،لیاقتش رو داشتید که خدا بهتون دوتا فرشته داده،دختر و پسرم نداره....

عزیزم این همه کار میخواهید انجام بدید،بعد میگید کندم؟

به نظرم خیلی خیلی هم فرز و زرنگ و ترو تمیزید...

فقط کمی فکر میکنم از لحاظ روحی،احتیاج به شارژ دارید.

من اگه جای شما باشم با کسی ملاقات میکنم یا حداقل تلفنی صحبت میکنم که میدونم حالمو خوب میکنه.

موفق باشید،،،این روزا مثل برق میگذره،بعد یه روزی میرسه می بینید فرشته هاتون کنارتون ایستادند و قدشون از شما بلندتر شده،،،اون وقت که ثمره ی زندگیتون رو کنارتون می بینید،،،میگید خدایا شکرت بچه هام بزرگ شدن موفقیتشون رو دارم می بینم....😊😍

الهی که خدا بچه هاتونو(هرسه رو) و خودتونو در پناه خودش حفظ کنه.🤲

سلام عزیز دل،،،شما توانش رو داشتید،لیاقتش رو داشتید که خدا بهتون دوتا فرشته داده،دختر و  پسرم ن ...

خیلی ممنونم از دلگرمیتون♥️🙏

سلامت باشید خدا شما و عزیزانتون رو هم حفظ کنه. 🌹🌹🙏

سلام،امیدوارم حالتون عالی عالی باشه. صورت نرم نوزادو خیلی خوب گفتید 🤗دختر من پنج سالشه اما هنوز صو ...

اره دقیقا .منم پسرم پنج سالشه دقیقا همین کارو میکنم حتی به نظر خودم بوی بچگیاشو هنوزم میده من به بوش معتادم هی میچسبونم به خودم بوسش میکنم بوش میکنم انقدر ک کلافه میشه😂😂😂.حالا یه دونه با اسانس قویتر میخواد بیاد 🤣🤣

🌱دادن کوچکترین امید به کسی، شاید بزرگترین معجزه‌ها را ایجاد کند. پس بیا تا مهربانی را دریغ نکنیم … ...

اذر بانو جان پادکست هایی ک مفیدن اسمشونو بزارین ماهم استفاده کنیم خیلی خوبه ک بجای گوش کردن اهنگ های غمگین حین کار پادکست گوش کنیم