2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043516 بازدید | 88177 پست

سلام خانمای عزیز  روز خوش

مامان فرناز سادات قدیم و مامان گل دخترون جدید هستم

در جریان هستید که دخترم اولم فرناز سادات هفت ساله بود که دختر دومم فرگل سادات به دنیا اومد هنوز دوسال نشده بود که خدا غافلگیرمون کرد و متوجه شدیم سومین دخترمون تو راهه  تولد دختر سومم فرماه سادات کلا روند زندگیم و روزمرگیهامو تغییر داد...

اگه دوس دارید در جریان روزمرگیهای من قرار بگیرید خوشحال میشم پیج تازه تاسیس   منو در روبیکا دنبال کنید 

https://rubika.ir/mamane_goldokhtaroon

منتظرتون هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان امروز ساعت ۵و نیم  با صدای پسرم بیدارشدم ک خوابش نمیبرد شب ساعت ۹ خوابیده بود پاشدم یکم بهش بیسکوعیت دادم یکم دارو دادم  خوابش برد.

دیگه خواب از سرم پرید گفتم چیکار کنم پاشدم ظرف های شب ک مونده بود شستم لباس هارو تا کردم کل خونه رو گردگیری کردم صبحونه اماده کردم خودم خوردم منتظر موندم شوهرم پاشه بخوره اومدم یکم کتاب خوندم ک ساعت نزدیک ۸ میشد کم کم چشمام گرم شد خوابیدم.

ساعت ۱۱ بود ک دوباره با صدای پسرم پاشدم براش شیر عسل گرم کردم دادم داروهاشو دادم خونه رو جاروبرقی کشیدم سرویس اب کشیدم 

یکم با پسرم درحد ی ربع بازی کردم ک دیدم بالا اورد لباس هاشو عوض کردم دیگه تا ظهر کاری نداشتم پلو گزاشتم  شوهرم اومد ناهار خوردیم جمع کردم ظرف هاشو شستم به دوستم ی زنگی زدم بعد مدت ها  به پسرم دارو دادم دوباره خوابوندمش ی دوساعتی خودمم کنارش خوابیدم از صبح ک خوابم بهم خورده بود سر درد داشتم.

پاشدیم اسفند دود کردم چای کوهی درست کردم برا پسرم. پفیلا درست کردم شام انداختم گردن شوهرم 😂ای حال میده همیشه میگم کاش ی نفر باشه شام ناهار بزاره گزاشتنش سخت نیست اینکه فکر کنی ک چی بزاری سخته اونم واسه خونه ما ک هرکی ی مدل غذا میخوره بد غذا

دوباره کتاب خوندم یکم گردو شکوندم کوسن های مبل انداختم لباسشویی ساک نی نی جمع کردم صلوات هامو شمردم 

الانم منتظرم شوهرم بیاد شام بخوریم شایدم یکم بریم بیرون چندروزه همش خونه ایم حوصلم سر رفته بعدشم ظرف هارو بشورم کتاب قصه پسرم بخونم خاموشی بزنیم

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
سلام عزیزم چند روزه که پیامهاتون را میخونم و کاملا درک میکنم چقدر شرایط سختی داره اون قسمت که نوشتی ...

سلام

مرسی

آره واقعا آدم یه چیزایی رو میبینه که شرمنده میشه از این حجم از ناشکری خودش و استفاده نکردن از ظرفیتاش💔

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
شما هر کار بکنی اوضاعت بهتر نمیشه مگر اینکه برگردی خونه و رفت و آمد به خونه رو ترجیح بدی.  درس ...

گواهی نامه دارم ولی راننده نیستم حقیقتا🥲از پشت فرمون نشستن میترسم . البته ماشین هم ندارم که بگم خودم میتونم برم و بیام

ولی آره دقیقا باهاتون موافقم

آدم روزی ۳ چهارساعت تو راه باشه ولی این حجم از اعصاب خوردی رو تحمل نکنه خیلی راحت تره 🥲😪

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

سلام

صبح از بعد از نماز دیگه نخوابیدم

تا ساعت ۷ و نیم درس خوندم و خوابیدم تا ۹ 😂

بعد آماده‌شدم رفتم دکتر .

دکتر عزیز از ساعت ۹ به مریضاش وقت داده بود ولی خودش ۱۱ و ۴۵ دقیقه تشریف اورد😒خلاصه از ساعت ۱۰ که وقت داشتیم تا ساعت ۱ معتل دکتر بودم .

برگشتیم خونه ناهار خوردیم و خوابیدم تا ۴ دوباره =/

تا ۶ درس خوندم و چند تا شرح حال مرتبط از دوستای هم رشتم در دانشگاهای دیگه گرفتم 😂انشالله اونا رو بخونم یکم راه بیفتم

بعد رفتیم فروشگاه خرید و خیلی از خودم راضیم😌جلوی خودمو گرفتم و هله هوله نخریدم

و الان تازه برگشتیم خونه

اگه دندون درد اجازه بده تا ۱۲ یکم دیگه درس بخونم و بخوابم 🥲احساس میکنم نیازه یه سری از درس های ترم های گذشته رو مرور کنم

فعلا شبتون بخیر

سلام  من این چند روز اصلا حال نداشتم که بلند شم برای کارای خونه (پریود بودم ) غذا هم حاضری از بیرون میگرفتم  با چیزایی که خودش درست بشه ، ظرفا یه کوه شد 

خونه تا حدودی بهم ریخته شد  

امروز 

نهار درست کنم 

ظرفا رو بشورم 

پذیرایی مرتب بشه 

با پسرم درساشو کار کنم 

شام درست کنم 

غذای فردای همسرم رو درست کنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام کارهای امروزم: 

مرتب کردن خونه 

کته برای دوقلوها 

درست کردن شام؟

تمیز کردن یه کشوی فریزر

پماد و قرص خودم 

مولتی پسر بزرگم 

قطره های دوقلوها

حمام دادن پسرها 

🌺🌺🌺

امروز میخواستم برم خونه ی خواهرم که کنسل شد. ناهار داریم فقط شام درست میکنم. 

چند روز پیش گفته بودم که خودم رو دوست ندارم. میدونم که این احساس ریشه در کمالگرایی و کودکیم داره و کار چندانی برای تغییر دادنش از دستم برنمیاد. 

در راستای بهتر شدن حالم میخوام هر هفته روی یکی از ویژگیهای اخلاقیم کار کنم.‌

امروز و هفته ی اینده به گفتارم باید توجه کنم. غیبت نباید کنم. با پسرم نباید با صدای بلند حرف بزنم. و حرفهایی رو نگم که گفتن و نگفتنشون فرقی نداره.  (توی یه دفتر باید بنویسم چند بار عمل نکردم.)

دوستان با کلم بروکلی به جز سالاد چی میشه درست کرد؟ یه مقدار برا دوقلوها گرفتم دوست ندارند تو یخچال ...

با همه چیز میشه ترشی درست کرد😅تو نت هم نوشته بود البته دستورش اینا رو سرچ کنید ترشی کلم بروکلی میاره

اینام غذا و اینا

البته نمیدونم خوشمزه یا نه ، من خودم کلم بروکلی دوست ندارم

https://www.delgarm.com/food-with-broccoli.a239302

دوستان با کلم بروکلی به جز سالاد چی میشه درست کرد؟ یه مقدار برا دوقلوها گرفتم دوست ندارند تو یخچال ...

, ,,من خالی خالی مثل کاهو میخورمش طعمشو دوست دارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دوستان قدیمی حتما تشریف بیارید تو پیجم     قراره از اول هفته کلی پست متنوع بزارم واستون ا ...

دوست داشتم بیام روبیکام ویروسی شد. داغون شد روبیکا ندارم 

سلام کارهای امروزم:  مرتب کردن خونه  کته برای دوقلوها  درست کردن شام؟ تمیز کردن ی ...

منم حس میکنم تنهام خیلیییی تنها ی دوست صمیمی ندارم 

تو هیچ کاری نتونستم به حد اعلا برسم و عالی بلد باشم

منم حس میکنم تنهام خیلیییی تنها ی دوست صمیمی ندارم  تو هیچ کاری نتونستم به حد اعلا برسم و ع ...

منم همین طورم  هیچ دوستی حضوری ندارم نمی تونم ارتباط برقرار کنم  ....

این حسیه که موقع افسردگی سراغ ادم میاد بیشتر ما همسرمون داریم 

بچه هامون رو مادر و خواهر ....

ولی دوست یه چیز دیگست که نداشتیمم اشکال نداره  به جاش 

من دوستای مجازی زیادی دارم مثل اینجا 

دوست مجازی پیدا کن