2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043568 بازدید | 88177 پست
برنامه منم اینجوری که قبلنا زیاد از بیرون غذا میگرفتم اما دیگه تونستم کامل کنترل کنم و خونه رو بدون ...

بسیااار عالی 😍😍😍

افرین واقعا 🌸🌸🌸🌸

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام  برنامم برا امروز 

نهار درست کنم ببرم خونه ی بابام با هم بخوریم 

ظرفای دیروز که جمعه بود و فقط لمیده بودم رو بشورم‌ 

ظرفای نهاری که پختم و بشورم 

برا پسرم یه چی بپزم 

خونه یه مرتب سطحی بشه 

ظرفای خونه ی بابام شسته بشه 

خونشون اگر احتیاج به تمیز کردن داشته باشه تمیز کنم 

حموم برم 

به سرم دارو بزنم 

نمازا 

داروها 

غذای فردای همسر 

شام درست کنم 

درسای پسرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب برنامه امروز من گلی ها❤ 

ورزش 

خوردن ۸ لیوان اب

خوردن قهوه 

اب لیمو برای پوستم 

بندبندازم صورتمو و زیرابرومو 

دوش بگیرم 

ارایش کنم  پاکسازی اتاق خواب و گردگیری و جارو 

شستن حمام دسشویی و پاک کردن درب 

تمیز کردن حال و پاک گردن و جارو زدن 

شامپوفرش لک های فرش

تمیز کردن یخچال 

تمیز کردن اشپزخونه شستن طرفها 😁😘🤩بریم ک باا انگیزخ از اولیش شرو کنیم👌الهی ب امیدخودت ن ب امیدخلق روزگارت  خدایا امروز بهترینارو نصیبمون کن 🤩😘😍

به به خدیجه جانم ♥️ چه خوب شد که اومدی  ان شاء الله دفعه بعد حتما موفق میشی 😘لطفا بیا مرتب ...

آفرین عالی بود 

فقط آخرش که بین عدسی  و باقالی پلو با مرغ رو انتخاب کردی جالب بود خیلی فرقشونه واقعا 😄

مايي كه سركار هستيم چي از صبح تا عصر سركار، عصر هم ميرم خونه خسته كوفته نميتونم كاري كنم

ببین سعی کن قهوه بخوری واقعا بمن تو کاراکمک کرده  صب قبل رفتن ب کار حتما نیم ساعت ورزش ‌کن دوش بگیر بعد برو خیلی برات خوبه سرکارمدام اب بخور ک قوت میگیری👌وقتی میای خونه سرحالی دیگ  من‌همش باخودم میگم مگ قراره چقد زنده باشم خوابو همیشه هس پس خودمو نگه میدارم تا۱۲ شب میخابم صبم‌ساعت ۷ پامیشم😑ای کاش سرکارمیرفتم بخدا   کمبود بیکاریم حس میشه

بله خیلی عالی بود البته من برای لاغری انجام نمی‌دادم چون لاغرم ولی بقیه فواید جسمی و روحیش خیلی خوب ...

سلام بزرگوار میشه در مورد قبولی در آزمون دبیری کمی توضیح بدید،،من برا آموزش ابتدایی می خواهم امتحان بدم نمی کنم چه طوری بخونم آخه همه مطالب فرار هستند و من فراموش می کنم

سلام بزرگوار میشه در مورد قبولی در آزمون دبیری کمی توضیح بدید،،من برا آموزش ابتدایی می خواهم امتحان ...

مطالب خیلی زیاده منم بچه کوچک دارم و سر کار هم میرم خیلی دوست دارم آزمون قبول بشم فقط نمی‌دونم چه طوری مطالعه کنم ،،خانم های گل میشه تجربیات خودتون یا اطرافیانتان رو برا استخدامی آموزش ابتدایی بگید ممنونم از همه شما

سلام خانمای گل منم از امروز میخوام گزارش بدم  همیشه خاموش میخونمتون اول ی بیو گرافی از خودم بدم بهتون 

۲۷ سالمه ی پسر ۶ ساله دارم ی تو راهی ک ماه هشتمم 

امروز ک از خواب پاشدم کار خونه زیادی نداشتم کف خونه تمیز بود لحاف تشک هارو جمع کردم هرچی اسباب بازی کتاب خرت پرت بود مرتب گزاشتم سرجاشون ظرف هارو شستم سرویس با اب گرم فرچه شستمش 

اماده شدیم با پسرم رفتیم شبکه بهداشت چکاپ شدم اومدم خونه ناهار پسرمو از قبل داشتم گرم دادم چند لقمه خورد دوباره بردم رسوندمش مهد برگشتنی چندجا کار داشتم سر زدم الانم اومدم اب جوش گزاشتم چایی دم کنم ناهار شوهرمو درست کنم میاد الان تاشب هم باید شام بزارم ظرف های ناهار بشورم دنبال پسرم برم .برم باشگاه ثبت نام کنم اگه جونم بگیره اینجا هوا خیلی سرد شده ادم دلش نمیخواد بره بیرون به شوهرم بگم لوله بخاری بگیره دومی نصب کنیم خونمون خیلی سرد شده دم صبح ادم از سرما خوابش نمیبره 

خانمای خانه دار بگین چی کارها میکنین تو خونه حوصلتون سر نمیره من زمستون ها حوصلم خیلی سرمیره اینجا شهر غریبم جز خانواده شوهرم کسیو ندارم برا رفت امد اونا هم کلن سردن اهل رفت امد نیستن سالی ی بار شهر ماهم کوچیکه جای خاصی نداره

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
مايي كه سركار هستيم چي از صبح تا عصر سركار، عصر هم ميرم خونه خسته كوفته نميتونم كاري كنم

عزیزم سلام😘♥️🌹 

خیلی ها اینجا سر کار هستند، قطعا هر کدوم هم راهکاری دارند. 

واسه خود من چیزی که جواب میده اینه :

1 چای هل یا دارچین سرحالم میاره، اگر همسرم خونه باشه وقتی برسم آماده کرده، بعد خوردن چای رفرش میشم 

اگرم نباشه بعد شستن دست و صورت اولین کارم گذاشتن ابجوشه، چای درست میکنم کنارش یه چیز شیرین باشه فبها 🤭

2 حتما یه میوه ای چیزی میخورم وقتی برسم خونه، باعث میشه از اون حس کرختی در بیام 

3 کارام رو مینویسم یا اینجا تو تاپیک یا قبل از ترک محل کارم تو یادداشت گوشیم 

4 به خودم انگیزه میدم که تا ساعت 7 موقع پخش سریال مورد علاقه م که الان امپراطور افسانه هاست 🤭🤭🤭😄😄😄کارهای خونه انجام شده باشه و مقدمات شامم هم فراهم. 

5 گذاشتن آهنگ هم البته کم پیش میاد به این مورد نیاز بشه 

برای من اینا واقعا جواب داده 

موفق باشی دوست خوبم ♥️

سلام خانمای گل منم از امروز میخوام گزارش بدم  همیشه خاموش میخونمتون اول ی بیو گرافی از خودم بدم ...

عزیزم سلام ♥️😘

چه خوب که می‌خواهید گزارش بدید ♥️🌹

اگر وقت آزاد داری با پسرتون بازی کنطد، براشون وقت زیاد بذارید از هر لحاظ. 

دوم من اگر بودم زبانم رو کامل میکردم. 

بعد از زایمان ان شاء الله و افتادن زندگی رو روال 

یه مهارت حالا هر چی علاقه دارید یاد بگیرید. 

رانندگی اگر بلد نیستید آموزشگاه برید و رانندگیتون رو تکمیل کنید البته

ماشین اگر زیر پاتون باشه موقع حوصله سر رفتن یه موزیک و دور دور هم حال آدم رو خوب میکنه 

هر چند که با اومدن نی نی، وقت هم کم میارید 🤭🤭

عزیزم سلام ♥️😘 چه خوب که می‌خواهید گزارش بدید ♥️🌹 اگر وقت آزاد داری با پسرتون بازی کنطد، براشون ...

سلام گلم 

رانندگی بلدم پسرمو بردنی مهد میرونم میبرم ی دور هم میزنم 

برا یادگیری زبان هم میترسم بعد زایمان نتونم ادامه بدم چون تجربه ثابت کرده حداقل دو سه ماه طول میکشه چ از نظر جسمی چ روحی ادم ب روال سابقش برگرده 

درمورد بازی با پسرم این همون یکی از قورباغه های زشتی ک تو وجودم هست میخوام باهاش بازی کنم ولی نمیتونم حال روحیم اصلا خوب نیست حوصله خودمم ندارم چ برسه ب سرگرم کردن پسرم تنها کاری ک براش میکنم اینه کتاب داستان میخونم واسش 

یکی از علت هایی ک اومدم اینجا گزارش بدم اینه که انگیزه بگیرم کم کم حالم خوب بشه وگرنه از خیلی وقت شماهارو خاموش میخونم 

خانمای گل دعا کنید مشگلات زندگیم حل بشه شاید دعای یکی از شما قبول بشه زندگی بهم خیلی سخت میگدرونه خصوصا شوهرم ن پای رفتن دارم ن دل موندم انگار زندگیم تکیه بر باد رو هوا معلق بلاتکلیف. 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم