2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043564 بازدید | 88177 پست

سلام  برنامه امروزم 

ورزش 

آب درمانی

گذاشتن ماست رو صورتم 

و گردگیری اتاق خواب و جارو کردن و سم بزنم

شستن حمام دسشویی و پاک کردن درب دسشویی

جاروکردن حال و گردگیریش

شستن یک پتو و لباسها

شستن بالکن 

پاک گردن پنجره های حال

شستن ظرفو گردگیری اشپزخونه و جارو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاثیرگذار بود؟

بله خیلی عالی بود البته من برای لاغری انجام نمی‌دادم چون لاغرم ولی بقیه فواید جسمی و روحیش خیلی خوب بود، مثلا عضلاتم خیلی قوی‌تر شده بودن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اتفاقا منم دنبال اینم که دوره آنلاین برم، چندتا سایت آموزشگاه های مختلف هم دیدم ولی نمیدونم معتبر هس ...

اگر به فنی حرفه ای دسترسی دارین، هزینه دوره هاش خیلی کمتره، مدرکشم همه جا اعتبار داره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام به همه دوستان خوب و عزیزم،ان شاءالله که حال و احوال همه خوب باشه چقدر دل تنگ همه اتون بودم😘😘 ...

سلام همگی به شما😃

ان شاء الله این دفعه💪✌️

سلام عزیزم قدم نورسیده مبارک 😍😍😍خدا رو شکر که حال هردوتون خوبه،چه اسم قشنگی براش گذاشتین،ان شاءال ...

سلام خدیجه جان❤

قربونتون برم مهربونترین🥰

خدا سایتون رو مستدام نگه داره ان شالله🌹

قدم نورسیده مبارک باشه     یاد شب بیداریهای سر دخترام افتادم      

قربون شما عزیزم🌹

یعنی فقط میخوام سر خودمو بکوبم ب دیوار😅

6شب بود نخوابیده بودم، دیشب اومدم خونه مامانم ک ی شب نگهشدارن من بخوابم😀 ک متاسفانه 5نفر ادم نخوابیدن دیشب🤦‍♀️

سلام به همه دوستان خوب و عزیزم،ان شاءالله که حال و احوال همه خوب باشه چقدر دل تنگ همه اتون بودم😘😘 ...

به به خدیجه جانم ♥️

چه خوب شد که اومدی 

ان شاء الله دفعه بعد حتما موفق میشی 😘لطفا بیا مرتب

سلام و صد سلام به دوستان مهربونم ♥️ 

خب جمعه من تا الان اینطوری گذشت 

8 بیدار شدم 

چای درست کردم 

املت درست کردم با بچه ها خوردیم. 

خودم و بچه ها رفتیم حمام 

دو سری ماشین زدم 

لباس دستی ها رو قبل حمام کردن شستم 

کتونی خودم و بچه ها شسته شد 

رفتم بیرون خمیر پیتزا گرفتم برای بچه ها پیتزا درست کردم 

مامان یکی از همکلاسی های بچه ها زنگ زدن گفت بچه ها بیان با دخترم ریاصی کار کنند. ازش خواستم ایشون دخترش رو بیاره، چون اصلا هیچ شناختی ندارم و نمیتونم بچه ها رو بفرستم جایی . نمیدونم خودشون هم بیان یا نه🤔🤔

با اینکه تمیز بود خونه، یه جارو برقی و گردگیری سطحی باز شد 

میخواستم برم میوه بخرم 

ولی دیدم خیار، پرتقال، موز و کیوی از هر کدوم 5،6 تا داریم(دیروز عصر از تره بار تو مسیرم گرفتم منتها کم خریدم) یه ظرف رو کامل پر میکنه. 

اگر قبلا بود قطعا الان تو خیابون در حال خرید بودم. ولی هم اینکه امروز دل درد دارم نمیخوام به خودم فشار بیارم، هم اینکه به نظرم کافیه . 

مویز شستم، شکلات باراکا هم دارم، بيسکوئيت هم دارم تو ظرف سه تیکه میذارم هر سه رو، با چای هل میارم برای پذیرایی. 

برای بچه ها هم بستنی هست که اونم براشون میارم.

خواهرم مجرده تهران مستقل زندگی میکنه  زنگ زد که ساعت 4 میاد. 

میخواستم عدسی درست کنم یا دمی گوجه ولی باقالی پلو با مرغ میذارم خیلی دوست داره. 

کنارش هم سالاد کاهو با ترشی و ماست میارم. 

تهران امروز بارون اومد خدا رو هزار مرتبه شکر. یه کم سرد شده. 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز بخاطر داده و نداده ت ♥️

تنتون سالم 

دلتون خوش 

جیباتون پر پول 

التماس دعا ♥️♥️♥️😘😘😘😘

برنامه منم اینجوری که قبلنا زیاد از بیرون غذا میگرفتم اما دیگه تونستم کامل کنترل کنم و خونه رو بدون غذا نمیزارم😍این واسم ی موفقیت هست.

و خیلی کمتر میرم خونه خواهر برادر و متقابل کمتر هم میان،زندگیم نظم گرفته،نسبت به سال قبل هم که به خاطر شرایط روحی خودم بچه ام اکثرا از کلاس میموند،اما امسال به جز روزهای تعطیل و چند روز سرماخوردگی غیبت نداشته،احساس خوبی به خودم دارم😄گردگیری یکی در میان انجام میدم اما مرتب کردن اتاق خواب ها هر روز 🌼ظرفها رو نمیزارم جمع بشه سریع میشورم🌻نسبت به سال گذشته خیلی حالم خوبه دیگه به مراقبت و رسیدگی اطرافیان نیاز ندارم و خودمو مدیون نمیدونم 🌷

یک کار دیگه باید بکنم خرید تنقلات رو کنترل کنم✌️

اینجا رو میخونم و انرژی میگیرم.

سوپ و کیک این ماه ب تعداد زیاد پختم قبلنا حاضری میگرفتم الان خودم آماده میکنم👏

سلام به روی ماهت  حالم خوبه بخیر گذشت  راستش هرکاری میکنم بازم وقت برای خودم کم میارم&nb ...

سلام وصدسلام،   

خداروشکر 💚‌واما،شما کارت درسته عزیزم،نمیشه برنامه نداشت،حتی اگه اجرانشه،،،خیلی زود میگذره این سالهاوباهمه ی شلوغی روزهات،شیرینی خودش رو داره ....فقط  هوای خودت رو هم داشته باش.💝

🌱من بهترین، یا قویترین نیستم، من خودم هستم و همین کافیه

🔹پنج شنبه صبح ناشتا رفتیم مرکز بهداشت چکاپ رایگان دادیم(برای همه اعضای خانواده انجام میدن، نیاز نیست برین مراکز خصوصی پول براش بدین..)

🔹چند ساعت درگیر ثبت نمرات بودم

🔹گوشه کنارا جمع شد

🔹ماسک گذاشتم چند بار، چند مدل

🔹کلی ظرف شسته و جمع شد

🔹گاز تمیز شد

🔹سرامیکها جارو شدن

🔹زمان زیادی صرف مکالمات تلفنی شد

🔹مستند «تنها» رو از شبکه مستند دیدم، خیلی برام الهام بخش و دوستش دارم

🔹حمام با اعمال شاقه(شستن حمام و تمام متعلقاتش، دیوارها، شیرآلات، سطل زباله و...)+آبرسان بعد از حمام+خشک کردن و بافتن مو+آرایش و...

🔹ناخن‌ها و ابروها مرتب شد

🔹انباری کمی نظافت شد. زباله ها رفت بیرون

🔹لباس‌های تیره و رنگی جدا شسته شد.

🔹دوتا شلوار تعمیر شد

🔹تخمه خربزه برشته کردم

🔹لباس ها اتو شد

🔹کفش‌ها واکس خورد

🔹کیفم آماده کردم

🔹اتاق کار مرتب و جارو شد

🔹مدتی کمک همسرم کردم

🌱شاد باشید 🌱