2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043418 بازدید | 88177 پست
من که هیچی کاری نکردم فقط ناهار درست کردم کمی اب و دون به مرغ و خروسا داددیگه برم دور درست کردن اد ...

ان شاءالله خدا به همسرتون سلامتی بده و به شما قوت و توان مضاعف،احسنت به شما اللهی که کسب و کارتون پر از خیر و برکت باشه و پررونق🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.دلتنگتون بودیم. پسر من هم آبان ماهیه. من هم تولد آبان ماهی های جسور و خاص رو تبریک میگم ...

تولدش مبارک باشه ان شاءالله🌹🌹،اللهی که زندگیش سرشار از موفقیت و خوشبختی باشه🤲🤲

من پسرام هر سه تاشون آذر ماهی هستن😅

ممنون😘میلاد بر شما هم مبارک باشه 🌺🌺🌺

کتابهای عمومی رو هفته ی پیش زحمت کشیدن دادن. تخصصی هارو نه.فعلا به صورت جزوه س. مدیرشون خیلی تلاش ...

میگه تو‌مدرسه فقط چند نفر کتاب دارن که اونام کامل نیست،گفتم بره حداقل از کتابای عمومی دوستش درسای اول رو عکس بگیره، بیاره تمرین کنه

شما امتحانا شروع شده و اینجا هنوز خبری از کتاب نیست،چه برای دخترم که پیش دبستانیه چه پسرم که دهم میر ...

سلام خدیجه جونم خوبی؟ 

خیلی عجیبه آخه یعنی چی کتاب ندادن 🙄🙄چه قدر بی مسئولیت و بی فکر و برنامه ن. 

عزیزم از این سایت

پایگاه کتاب های درسی
http://www.chap.sch.ir
حداقل دانلود کن پی دی اف رو بچه ها داشته باشن. خب معلم درسش رو بده اومد و تا یه ماه دیگه کتاب نیومد. درس بده معلم بچه ها هم با پی دی اف و کمک درسی و چه میدونم سایت های آموزشی بتونن پیش برن حداقل. 

سلام خدیجه جونم خوبی؟  خیلی عجیبه آخه یعنی چی کتاب ندادن 🙄🙄چه قدر بی مسئولیت و بی فکر و برنا ...

سلام

ممنون عزیز دلم الحمدلله  خوبم😘

چی بگم‌از وضع مدرسه،اولش که تا یه هفته  میرفت فقط میگفتن کتاب نیست بعد از یه هفته یادشون اومد که إااا شما تو سایت کتاب ثبت نام نکردین همون شب ثبت نامش کردم ولی بازم تا الان خبری نشد ،اینجا هم هوا هنوز گرمه و کولر ندارن تو مدرسه میگه میرم اونجا فقط اسیر گرما میشم،معلما که فقط چندتاشون میان چون کتاب نیست

ممنونم بابت معرفی سایت 😘

سلام خانمای گل😘 ان شاءالله که حال و احوال همه خوب باشه🌹❤️ آبان ماهیا تولدتون مبارک به امید رسیدن ...

سلام. ممنون از تبریکتون.چند ساله دیگه از ده روز قبل به فکر تولدم نیستم. فکر میکنم از نشونه های بزرگ شدنه😂😂 پسرم چند روزه همش میگه میخوام برای تولدت غافلگیرت کنم. یعنی ممکنه از پدرش چیزی شنیده باشه؟ 🤭😉 آخر حرفاش میگه کیکو خودت بخر. 😤

میگه تو‌مدرسه فقط چند نفر کتاب دارن که اونام کامل نیست،گفتم بره حداقل از کتابای عمومی دوستش درسای او ...

کتاب دست دوم انقلاب زیاده،ارسالم دارن به شهرستان،یک روزه به دستتون میرسه