2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
سلام دوست عزیز، موقعی که دخترم ده روزش بود زنعموم گوشهاش سوراخ کرد ، گوشهای خودمم همینطور ،اصلا درد ...

من وقتی پونزده سالم بود طی یک عملیات انتحاری خودم گوش خودمو سوراخ کردم،البته یکی و نصفی😅دومی دیگه دردش قابل تحمل نبود دادم یکی دیگه برام سوزن رو رد کرد.

این در حالی بود که خدا بیامرز مادرم بلد بود وگوش خیلیا رو سوراخ کرده بود ولی تا وقتی زنده بود من میترسیدم 🤭

من رو ذهنم کار میکنم  اگه بگم از فردا میخوام رژیم‌بگیرم بدنم گارد میگیره انگار!!! مثه قحطی زده ...

من مدت تعیین میکنم که ذهنم خیالش راحت باشه که رژیم همیشگی نیست و با من راه بیاد😁😄 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وقتی پونزده سالم بود طی یک عملیات انتحاری خودم گوش خودمو سوراخ کردم،البته یکی و نصفی😅دومی دیگه د ...

خدا قوت قهرمان🤣🤣

منم خیلللللللی میترسیدم ، 

روی اون قسمت گوش یه رگ کوچک هست که اگه از اون رد بشه درد داره ، ولی کسی که کار بلد باشه ، میتونه قشنگ رد کنه و درد نداره 

من وقتی پونزده سالم بود طی یک عملیات انتحاری خودم گوش خودمو سوراخ کردم،البته یکی و نصفی😅دومی دیگه د ...

خدا قوت قهرمان🤣🤣

منم خیلللللللی میترسیدم ، 

روی اون قسمت گوش یه رگ کوچک هست که اگه از اون رد بشه درد داره ، ولی کسی که کار بلد باشه ، میتونه قشنگ رد کنه و درد نداره 

خدا رحمت کنه مادرتون .

خدا قوت قهرمان🤣🤣 منم خیلللللللی میترسیدم ،  روی اون قسمت گوش یه رگ کوچک هست که اگه از اون ر ...

تشکر😂😂

حالا گوشواره هم نداشتما،واقعا انتحاری بود😅

آره فکر کنم از رو رگ رد کردم چون یادمه سفت بود و به شدت دردناک ولی خب کارم تو گوش اول خوب بود😁

خیلی گولش زدم  دستم براش رو شده 😄

😂😂

بهش وعده وعید میدم به امید پایان رژیم صبر میکنه گرچه بعضی وقتا واقعا سخته🥺

تقرببا نصف بیشتر عمرم رو درگیر رژیم بودم ولی آخرش محبور شدم عمل کنم چون درگیر فشار خون و دیابت و کبد چرب شدم.

الان بعد از عمل هم باید مواظب باشم و رژیمم رو رعایت کنم در واقع خود عمل یه جور رژیم اجباریه .ولی اگه رعایت نکنم و ریزه خواری کنم باز وزنم بالا میره😬

جانا سخن از زبان ما میگویی🥺 امیدوار بودم با تموم شدن شهریور چندتا از دوستامون که چند وقته نیستن با ...

الهی آمین❤❤

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام مرضیه جان خوش اومدی ان شاءالله که با ما بمونی😍🌹 من خدیجه هستم ۴۰ساله و خانه دار،یه جفت پسر د ...

خوسبختم خدیجه بانو 😍😍😍الهی که شادی سرازیر زندگیتون ماشاءالله 😍😍😍😍چه لذتی داره بچه های دوقلو 😍باید دست به کار شم خیلی دوقلو دوست دارم 🙄🙊🤣🤣🤣🤣🤣

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام گلم.انشاالله که خیلی زود به حال و هوای گذشته برگردید. قرآن زیاد بخونید به خصوص سوره یس.خیلی آر ...

قوربونت به نظرم آروم خوردن بهترین راه لاغری امتحان کن گزارش دادن بد تر آدمو حریص میکنه به خوردن حالا شاید من اینطوری ام انشاءالله موفق بشی چشم قصد دارم مثل بچه های اینجا برنامه بریزم بر قرآن من کسی بودم که روزی ۷ جزء قرآن میخوندم ولی الان😔

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

قهوه خرما رو هم امتحان کنید بر لاغری عالیه