2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043492 بازدید | 88177 پست

سلام این گروه چیه؟ راجب چیا حرف میزنین؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
روش داشت هی باید کار میکردی رو ذهنت یه متن هایی رو باید مینوشتی جلو چشمت میبود صوت داشت با صدای کم ز ...

سلام میشه اسم مدرس یا پیج شو بگی

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اا یده پاییزی من، با اولین بارون اهواز فلافل واش رشته میزنم بربدن    ، ورو میارم به انواع ...

تو هرشرایطی پایه ی فلافلیااااااااا 

نوووووووش روحت رفیق

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام این گروه چیه؟ راجب چیا حرف میزنین؟

روتین خانه داری -اهداف سالانه و ماهانه-روتین جسمی و روحی -آشپزی و....

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام میشه اسم مدرس یا پیج شو بگی

خانم معصومه عمو زاده تو ایتا و سروش پیج داشتن الان ندارم من ولی پیدا میکنم براتون هزینه خیلی کمی هم میگیره نسبت به بقیه استاد های لاغری با ذهن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بیا باهم کم کنیم رژیم خاصی درنظر داری من رژیم ذهنی کارکردم ذوره گرفتم برام خیلی خوب بود

سلام گلم.انشاالله که خیلی زود به حال و هوای گذشته برگردید.

قرآن زیاد بخونید به خصوص سوره یس.خیلی آرامش میده.

در مورد رژیم من تاپیک مانکن های زیبا رو پیدا کردم هر روز گزارش میدن باعث انگیزه میشه.

خودم هم میخوام انشاالله با اونا پیش برم.شما هم اگر دوست داشتید بیاید.

برنامه ی امروزم

خونه اگر بهم ریخت سریع مرتب کنم✅

تختم و مرتب کنم✅

نون برا مامان بزرگم✅

کتاب بخونم ۱ ساعت💎 نیم ساعت شد 

باشگاه برم❌

حموم برم❌

لباسا ابکشی بشه و پهن بشه❌

مایه ماست بزنم❌

زیتون چاقو بزنم  (امسال و پارسال شور ریختم پدرشوهرم درخت داره ) باید قبل ابنمک یه چاقو بزنی بهش که تلخیش بره✅

با پسرم درساش کار کنم✅

داروها +امگا خودم و پسرم✅❌

نمازا خونده بشه✅❌

شام و نهار درست کنم✅✅

ظرفای شام و نهار شسته بشه✅

ابچکون خلوت بشه✅

غذای فردای همسرم درست کنم❌

گاز تمیز بشه✅

پذیرایی مرتب باشه✅ 

جانبی شام رفتم خونه ی مادرشوهرم   عصری رفتم بازار دور زدم   امروز آبمون قطع بود تا عصر برا همبن حموم و لباس و اینا نشستم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام شبتون بخیر

امروز روز نسبتا شلوغی بود

صبح علی جون رو فرستادم مدرسه، بعدش یه ذره کنار مهدی خوابیدم تا فایزه بیاد

فایده که اومد یه ساعتی با لپتاپ کار کردم بعدش حاضر شدم رفتم اداره. کارم زود تموم شد برگشتم سمت خونه و تو مسیر آرد و خرما خریدم برای کلوچه خرمایی.

رسیدم خونه یکم خستگی در کردم و نشستم پای لپتاپ، فایزه زحمت نهار رو کشید

علی جون اومد نهار خوردیم

بعدش با همدیگه خمیر درست کردیم.

خمیر رو گذاشتیم استراحت کنه خودمونم رفتیم یکی دو ساعت خوابیدیم

بیدار شدم خرما ها رو گذاشتم تو ظرف ، رفت یخچال، بقیه شم هسته گرفتم و سرخ کردم برا کلوچه‌

علی جون بیدار شد چند تا تکلیف داشت انجام شد و برای معلمش فرستادم

ظرف شستم

کلوچه ها رو با علی جون و مهدی جون آماده کردیم

نوبتی رفتن ماکروفر

یسری برای فردا که علی جون ببره مدرسه(هیئت دارن تو کلاسشون و این نذری بود❤️❤️).

یسری برای خودمون.

یه دوش گرفتم

لباس خشکا تا شدن جم شدن

خونه مرتب شد

کیف علی آقا آماده شد

آخرین دور کلوچه تو ماکروفرها

سفره رو بندازیم شام بخوریم

قرانمم بخونم

و پایان روز رو اعلام کنیم

سلام برای سوگل جانم و بقیه بانوانی که غذای سریع میخوان درست کنن 

رولت مرغ و اسفناج 

سینه مرغ ورقه شده  رو مزه دارمیکنیم با روغن زیتون و ادویه های دلخواه

در حد یکی دو ساعت قبل یا بعد از مزه دار شدن بهتره که بکوبیم ش تا نازک تر بشه 

اسفناج تفت داده شده رو به همراه پنیر ساده یا پنیر پیتزا روی لایه های مرغ میزاریم رول میکنیم من تو قالب مافین چرب شده گذاشتم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه 

حدود ۲۰ دقیقه تا نیم‌ساعت براش کافی هست 

یه شام سریع و  سبک البته اگه از پنیر پیتزا استفاده نکنین 

خداقوت. در مورد رفتن به دندونپزشکی یه کم منو نصیحت کنید،،،، از بچگی میترسیدم،،،هنوزم همون طورم... ...

فقط کافیه شروع کنی

بعدش دیگه خودت به شدت پیگیر میشی تا زودتر تمومش کنی و از دستش راحت بشی😁

عزیزم، شرمنده شدم به معنای واقعی❤ ممنونم از مرام و معرفتت الهام عزیز💚💚 زندگیتون پر از شادی و شفا ...

فدای شما بشم ،دشمنتون شرمنده بانو❤️

کاش میشد بتونید هرچند کم،،اما بازم اینجا پیشمون بیاین🤩🥺

من خدیجه ام 😊 الهام دخترمه😍

بازم ممنون😘

ان شاءالله روز و روزگارتون پراز موفقیت و زندگیتون در پناه خدا، الهی همیشه شادی تو لحظه هاتون و خوشبختی و سلامتی ساکن دائمی خونه اتون باشه 🤲🤲🤲🤲