2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043492 بازدید | 88177 پست
بیا باهم کم کنیم رژیم خاصی درنظر داری من رژیم ذهنی کارکردم ذوره گرفتم برام خیلی خوب بود

رژیم ذهنی رو یه مختثر توضیح میدی ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
رژیم ذهنی رو یه مختثر توضیح میدی ؟  

روش داشت هی باید کار میکردی رو ذهنت یه متن هایی رو باید مینوشتی جلو چشمت میبود صوت داشت با صدای کم زیر بالشت میزاشتی تا صبح رو مغزت کار میکرد بیشتر ازاین نمیتونم بگم چون دوره شون هزینه داره و راضی نیستن پخش بشه نطالبشون ولی خیلی کمکم کرد خیلی هم پایدار بود ولی باید مطالب دپره رو تکرار کنیم که من افسرده شدم و گذاشتم کنار ولی چند تا از خواعرزاده هام دارن کار میکنن و خیلی راضی ان فقط بر لاغری نیست دوره اش کلا حال و هوای آدم عوض میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش داشت هی باید کار میکردی رو ذهنت یه متن هایی رو باید مینوشتی جلو چشمت میبود صوت داشت با صدای کم ز ...

ممنونم بابت توضیحت 🌺🌺🌺

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ممنونم بابت توضیحت 🌺🌺🌺

قربانت خواهری❤️🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم انشالله زودتر توی کار همسرتون گشایش ایجاد بشه . تو این مدت قطعا فشار زیادی همسرت متحمل میشه و ...

ممنونم از دعای خیرت دوست خوبم 

توکل به خدا 

مرسی از نکته های خوبی که گفتی، واقعا ممنونم ♥️

سلام به همه خواهرای گلم  اول خودمو معرفی میکنم  من مرضیه مامان ۳ تا دخمل ناز  ۳۴ س ...

سلام مرضیه جان 

خوبی عزیزم؟ 

خوش اومدی ♥️

من سوگلم مامان دوقلوها ده ساله شونه ♥️♥️

شاغلم، ساکن تهرانم 

سلام مرضیه جان  خوبی عزیزم؟  خوش اومدی ♥️ من سوگلم مامان دوقلوها ده ساله شونه ♥️♥️ شاغ ...

قوربونت خوشبختم خواهری❤️❤️❤️من از زاهدانم 

خدا بچه هاتو برات نگه داره😍

امروز اول ماه قمری 

پاکسازی با دارچین فراموش نشه به نیت جذب ثروت 

چرا نمیشه عکس گذاشت 

منم سوسن هستم 33 ساله مامان یه پسر 10 ساله و خانه دار از شمال  بچه ها باقیتونم بگید مال کجایید

خوشحالم از آشناییتون 😍خدا حفظ کنه پسملتو😍

سلام بچه ها ♥️

من رسیدم خونه 😍

خونه ترکیده 😑

جارو برقی 

گردگیری 

شستن ظرف 

شستن سرویس

چای دم کردن 

شام قورمه سبزی بذارم، همسرم باز هم دیر میان، حداقل روحیه بگیره با قورمه سبزی 🤪

نون خریدم تا کنم بذارم یخچال 

سبزی خوردن گرفتم پاک کنم بشورم 

ختم ها رو بخونم