2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043463 بازدید | 88177 پست
سلام دوستان مهربونم ♥️من سرکارم و ان شاء الله 4 میرم. خونه به معنای واقعی کلمه ترکیده مخصوصا با خراب ...

خدا هفت سال به من خونه ندادعوضش دیدمو به زندگی کلا عوض کرد ۳۶۰ درجه فرق کردم و تازه بیست روزه صاحب خونه م کرده البته خونه مال خودمون نیست و من معتقدم همه چی مال خداست و وقتی ما داریم از اون چیز استفاده میکنیم یعنی روزی مون همونه.

به قول میرزا اسماعیل دولابی

🌱وقتی حاجاتت را به تاخیر میاندازد دارد چیز بزرگتری به تو میدهد منتها تو حواست به خواسته های خودت است و متوجه نمیشوی تو نان میخواهی او به تو جان میدهد🌱

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  

.

قطعه ی گمشده ای از پر پرواز کم است

یــــازده بار شمردیم و یکی باز کم است

این همه آب که جاریست نه اقیانوس است

عرق شرم زمین است که " سرباز " کم است

😭😭😭😭😭

امروز جمعه هست و بهار صلـــــوات

برای سلامتی و فرج حضرت، صلوات

زیاد بفرستید.

.           ┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان مهربونم ♥️من سرکارم و ان شاء الله 4 میرم. خونه به معنای واقعی کلمه ترکیده مخصوصا با خراب ...

ولی من برخلاف دوستان دیگه فکر میکنم

اگه اتفاقی نیفتاده یعنی ما به اندازه اون اتفاق تلاش نکردیم

اعتقاد ندارم خدا نخواسته

مگه میشه خدا برای انسان کم بخواد؟!

شما سهم تلاش خودت از تعویض خونه رو انجام بده،نشد بیا منو فحش بده😅

سلام برنامه ی امروزم

رژیمم رو ۱۳۰۰ ببندم

کتاب تموم کنم  

با پسرم درساش کار کنم

برنامه ی پیش رو رو بنویسم

داروها رو بخوریم

لباس دوباره بشورم و پهن کنم

نهار درست کنم

ابچکون خلوت بشه

ظرفای صبحانه و نهار بشورم

شام درست کنم

ظرفای شام بشورم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام عزیزم

من هم با شما موافقم هم با آوین جون 

بعضی چیزا رو میشه با تلاش به دست آورد ولی بعضی چیزا قسمت هستن و در زمانی که ما توقعش رو نداریم برامون پیش میاد یا گاهی نقش ما نسبت به اراده خداوند درش یک به صد میشه گاهی و گاهی حتی ناچیز تر 

در کل تلاش می‌کنم و سعی میکنم شادی م رو منوط به رسیدن به اون خواسته نکنم

بنظرم همسر و فرزندانمون بخشی از روزی ما هستن و وابسته به اراده خداوند

درسته ما خودمون همسرمون رو از بین خواستگارهامون انتخاب کردیم ولی اینکه مهر ایشون به دلمون نشسته قسمتمون بوده د 

و یه توصیه عزیزم 

خونه ای که الان داری رو بهش عشق بورز تا وقتی که انشالله بری خونه باب دلت 

در و دیوار مهم نیست گاهی دید ما مهمه این تجربه خودم هست خونه ای که توش زندگی می‌کردیم بخاطر مسائلی ازش خاطره بدی داشتم ولی یه پنجره بود و یه باغچه با درخت انگور من همش سعی می‌کردم به اون پنجره و اون قاب نگاه کنم و لذت ببرم 

همه سعیم رو برای اینکه از اون خونه بریم کردم ولی تا وقتی بودم سعی کردم از حیاط و فضاش لذت ببرم 

سلام دوستان عزیزم خوبین خوشین سلامتین عیدتون مبارک 🍀💚🍀💚🍀 اومدم ازتون انرژی بگیرم😍 و یادتون ...

سلام آذربانو جونم😍 چه خوب که اومدین😃

ممنون بابت آموزش معجون😘 من ‍از دوسال پیش ازتون یاد گرفتم و درست میکنم . متاسفانه اهل منزل فقط وقتی سرما میخورن ازش استفاده میکنن اونم به زور چون از طعمش خوششون نمیاد😑

امسال درست نکردم چون سال قبل دوشیشه بزرگ درست کردم و هنوز تمام نشده،من زنجبیل و زردچوبه هم بهش اضافه کردم.

سلام برنامه ی امروزم

رژیمم رو ۱۳۰۰ ببندم ✅

کتاب تموم کنم  ✅

با پسرم درساش کار کنم ✅

برنامه ی پیش رو رو بنویسم ✅

داروها رو بخوریم ✅

لباس دوباره بشورم و پهن کنم ✅

نهار درست کنم ✅

ابچکون خلوت بشه ✅

ظرفای صبحانه و نهار بشورم ✅

شام درست کنم✅

ظرفای شام بشورم❌

جانبی غذای فردای همسرم پختم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دوستان🌹.شبتون بخیر.

دقت کردید با اومدن پاییز حال و هوای زندگی هم انگار عوض شده.

من آرامش بیشتری حس میکنم و کلا یک حس درونی خاصی از شش ماه دوم سال میگیرم.

حال و هوای خونه رو تو این دو فصل بیشتر دوست دارم.

دوستان من امروز مهمان داشتم و به هیچکدوم از کارهای خودم نرسیدم.

با اینکه غذام از دیشب آماده بود اما صبح ساعت هفت خود به خود بیدار شدم.

خداروشکر خوش گذشت کنار هم و یکم بازی کردیم.

جمع و جور کردن خانه و آشپزخانه رو گذاشتم وقتی رفتند انجام دادم.گفتم دو ساعت اومدن چرا همش تو آشپزخونه باشم،بزار پیششون باشم.اینجوری اونا هم راحت تر هستند.

و در آخر اینکه الهی خدا به همه ماها یک خونه ویلایی بده و هر جور دلمون خواست بسازیم.من یکی یک آشپزخانه بزرگ میزنم تا موقعی که مهمان اومد راحت باشم و نگران کوچیکی نباشم.

یک حیاط با یک حوض و باغچه هم میزنم که عصرها با مهمان ها اونجا بشینم چایی و کیک بخورم😍🙈.

سلام دوستان🌹.شبتون بخیر. دقت کردید با اومدن پاییز حال و هوای زندگی هم انگار عوض شده. من آرامش بیش ...

منم یه آشپزخونه میزنم با یه فضای اختصاصی دنج رو به حیاط یا اگه آپارتمان بود رو به تراس با ویوی درخت و گل باز میکنم

توش یه فرش قرمز ميندازم با دوتا صندلی لهستانی و میزارم برای خودم و شوهرم اختصاصی باشه 

الان که فکرش رو میکنم دلم نمیاد خیلی خسیس باشم آبجی م و داداشم و داداشش و آبجی ش و مامانم و مامانش و باباش رو هم راه میدم🙃🙃🙃🙃

بعد براشون دمنوش زعفرونی میارم و کلوچه شکلاتی خودم پز😇😇😇😇