2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
مرسی مهربونم😍😍😍😘 دیشب یکی از بدترین شبای زندگیم بود،به امید سپیده دم زنده ام❤️و خیلی بیعار امرو ...

عزیز من 🥺دوست قوی و پرتلاشم با خوندن پیامت یهو آیه (ألیس الصبح بقریب)از ذهنم گذشت،الهی که صبح و سپیده دم روزهای سعادت و خوش زندگیت زودتر از راه برسه و دیگه هیچوقت هیچوقت تجربه همچین شبی رو نداشته باشی🤲🤲😘

برعکس این نشونه روح بزرگ و قوی شماست که اینقدر با استقامت و ثابت قدم هستین ،نه بلانسب شما بیعاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واما کارهای امروز  صبح بیدارشدم صبحانه حاضر کردم پسرم خورد وراهیش کردم .بعد همسر جان اومد صبحا ...

یخچال خونه پدر شوهرم اینجور میشد و بهشون گفته بودن کشوی پایین یخچال رو که دربیارن یه سوراخ کوچیک زیرش تو بدنه یخچال هست اگه راه اون بسته بشه باعث جمع شدن آب میشه . بعد تمیز کردنش مشکل یخچالشون حل شد. 

خیلی عالیه که کتاب زیاد میخونید من هم عاشق کتابم اما متأسفانه کتابهای زیادی نتونستم بخونم. خواهر زا ...

اتفاقا بحث کتاب یکی از بحثای مورد علاقه دوستان اینجاست و اصلا خارج از بحث اینجا نیست.

قبلا آذر بانو جان کتاب نخودی ها رو به من معرفی کردن برای رده سنی دخترم .کتاب خوبی هست البته هنوز موفق به خریدش نشدم .

منم امیدوارم حال زهرا جان خوب باشه و زودتر بیاد

همه رو باهم قاطی میکنم و به ریشه و ساقه مو میزنم دیدم بعضیا فقط به ساقه میزنن ولی به نظرم اینجوری فق ...

مرسی فقط بعدش میشوری یا میزاری میمونه؟

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
نه راحته فکر میکنی سخته هر روز ۵ دقیقه هم زمان نمی بره 

با سابقه که از خودم سراغ دارم میدونم اگه درست کنم تو فاصله یک ماه ممکنه یه چند باری رو یادم بره آبش روعوض کنم و جا میندازم😅

گرچه ما اینجا زیتون کشت نمیشه و هرچی هست همون آماده شده هست.

الان من شک کردم که آذربانو جان کتاب رو بهم معرفی کرد یا آبان جان🤔🤭

😄😄😄ممنونم،به من که شما معرفی کردید،قبلشو نمیدونم.

هنوز کل تاپیکو نخوندم.😉

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام

شبتون بخیر دوستان

اهم مطالب چند روز گذشته:

یه دور رفتیم خرید لوازم التحریر(بن داشتیم باید خرید میکردیم،وگرنه لوازم علی رو گرفته بودم، مجبور شدم به قول دوستان مورچه بشم برای سالهای آینده انشالله خرید کنم).

امروز بالاخره شکوفه ی ما رفت مدرسه و جشن شکوفه ها برگزار شد. 😍😍.

انشالله از فردا باید هر روز برن مدرسه. سرویسشون هماهنگ نشده🤐🥴. دیگه نمی‌دونم چطور پیش می‌ره امیدوارم بابتش اذیت نشیم.

دو شب رفتیم مهمونی و طبق معمول تا پاسی از شب طول کشید.

امروز تا ظهر جشن مدرسه بودیم

وقتی برگشتیم نهار از قبل داشتیم گرم کردم خوردیم و همگی از خستگی خوابمون برد‌.

بیدار شدم بهم ریختگی های خونه رو مرتب کردم

یه دور لباسشویی روشن شد و پهن شد

ظرف شستم و دور و بر آشپزخونه رو تمیز کردم

نماز خوندم حاضر شدیم با پسرا اومدیم دنبال همسرم(ماشین دست من بود).

آلانم منتظریم کار شتموم شه بیاد بریم دنبال خواهر همسرم بریم پارچه بخریم با هم(ایشون خیاط حرفه ای هستن و یه هفته ای مشهد میمونن، قرار شد با هم بریم پارچه بخریم یسری آیتم ها که بلد نبودم رو با هم بدوزیم).

فردا باید زنگ بزنم دندونپزشکی نوبت بگیرم انشالله.

از کارای خونه فقط یسری لباس باید تا بشه و یسری هم اتو بشه

میخواستم شام دلمه درست کنم که اومدیم بیرون، احتمالا از بیرون شام میگیریم.

برای فردا شب دلمه درست میکنم

خیلی عالیه که کتاب زیاد میخونید من هم عاشق کتابم اما متأسفانه کتابهای زیادی نتونستم بخونم. خواهر زا ...

ممنون به یادم بودین❤️❤️🥰🥰.

یکم روزهام شلوغن

ولی بازم میام اینجا جمع بندی ذهنم رو پیاده سازی کنم،تا ذهنم آروم بشه.

پس نگران من نباشید

من همواره میام😁😍

مرسییی عزیزم‌

منم از کتابخونه میگیرم

آره برنامه کتاب باز خیلی خوب بود . گمونم بتونی قسمت هاش رو تو نت سرچ کنی و از آپارات یا تلوبیون ببینی . منم همیشه دنبال میکردم 

حقیقتش من برای بچه های اقوام زیاد کتاب هدیه بردم ولی کتابی که خیلی مورد استقبال قرار گرفت هم خود بچه ها هم مامان باباشون کتاب خانه درختی ۱۳ طبقه ست البته جلدهای مختلف داره مثلا خانه درختی ۷۸ طبقه و مصور هست برای یکی از اقوام یه جلدش رو بردم دیدم برا دخترش همه جلداش رو بعدش خریده

رمان های ایرانی هم آره خوندم مثلا کلیدر دولت آبادی. کتاب من او. کتاب چشمهایش بزرگ علوی. کتاب قرار ما این نبود نویسنده ش خانومه و در مورد آلزایمره. کتاب عزاداران بیل غلامحسین ساعدی. سووشون دانشور و شوهر آهو خانوم، نیمه غایب سناپور . اینا رو یادمه که خوندم و خوشم اومد