2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
من امروز صبح زود پاشدم ولی بازم نتونستم مقاومت کنم بعد صبحونه  د یه نیم ساعت خواب قیلوله رفتم ...

اگه ماش هم بریزید قاطیش،خیلی خوب میشه.البته من سبزی و گوشت نزدم تا حالا،اما ترکیب چشم بلبلی با ماش خیلی عالی میشه با پلو.😋

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
راسی بانو جان ثبت سویه جدیدت مبارک نمیدونم پایان نامه تون برا چه مقطعی و چه رشته ای هست اما این تلا ...

مرسی زیبا😍

شاید باورتون نشه اما سه ساله پایان نامه ارشدم رو دفاع کردم،تازه الان دیتاهاش دارن یکی یکی چاپ میشن😅

ولی به خودم قول دادم امسال انشالله همه دیتاهاش چاپ بشن❤️چون خیلی پایان نامم سنگین بود واقعا😅

از بس استادهای عجیب و سرشلوغی دارم😅

هنوز تز دکترا رو شروع نکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی زیبا😍 شاید باورتون نشه اما سه ساله پایان نامه ارشدم رو دفاع کردم،تازه الان دیتاهاش دارن یکی ی ...

بسلامتی 

عااالی 👏👏👏👏

قطعا پایان نامه دکتراتون پربار تر هم هست😍😍😍

پاینده و برقرار باشین 🌹🌹🌹🌹

۳ مهر:

سلام دوستان.امیدوارم که حالتون عالی باشه😍.

برنامه امروز من به این شکل بود⬇️.

🌱نماز صبح و سوره یس خواندن🌱

🌱دوباره خوابیدن تا ۱۰:۳۰😅🌱

🌱پوشاندن رو بالشتی بالش هایی که دیروز شسته بودم🌱

🌱مرتب کردن تخت🌱

🌱روتین پوستی صبح🌱

🌱صبحانه خوردن🌱

🌱نماز ظهر و عصر و سوره مزمل خواندن🌱

🌱تا کردن لباس ها🌱

🌱شستن ظرف های دیشب🌱

🌱خوردن قرص و مکمل ها🌱

🌱تماس تلفنی با یکی از اقوام🌱

🌱آشپزی کردن🌱

🌱دوباره شستن ظرف و جمع و جور کردن آشپزخانه🌱

🌱ورزش کردن🌱

🌱نماز مغرب و عشاء و سوره واقعه خواندن🌱

🌱کتاب خواندن🌱

الان هم دیگه هیچ کاری ندارم فقط باید روتین پوستی شبم رو انجام بدم.

جااااانم باغ انجیر و جمع خواهرا یی که میگن و می‌خندن و انجیر می‌چینند چه تصویر قشنگی الهی همیشه ج ...

ممنون عزیزم.  جای دوستان خالی بود. امیدوارم شما هم همیشه سالم و شاد باشید. 

ممنون عزیزم.  جای دوستان خالی بود. امیدوارم شما هم همیشه سالم و شاد باشید.

من ذهنم نوشته ها رو تصویر میکنه 

از تصاویری که اینجا میخونم گاهی بسیار لذت میبرم

زندگیتون پر از تصاویر لذت بخش 🍀🍀

امروز تا ظهر سر کار بودم. موقع اومدن رفتم تره بار خرید کردم. اومدم خونه ناهار خوردیم با پسر و خواهرم. 

بعد از ناهار پسرم خوابید.  من نتونستم بخوابم.  بلند شدم شام الویه درست کردم.  دوش گرفتم. 

خواهرم رفت بیرون.  ما هم چای بردیم برای همسرم. یکی دو ساعتی رفتیم پیش مامانم، پسرم اونجا بازی کرد. من و مامانم گپ زدیم. 

رفتیم دنبال همسرم. اومدیم خونه. خواهرم هم اومد شام خوردیم. 

ظرفارو شستم. 

یه کم هویج خریده بودم. خرد کردم شستم برای فریزر.  البته هویج تو هر فصلی هست ولی از مواردیه که یادم میره بخرم تو فریزر که باشه خیالم راحته. 

آشپزخونه رو مرتب کردم. 

گاز تمیز شد. 

آبچکان خالی شد. 

پیشخون تمیز شد. 

فردا به امید خدا: 

صبح تا ظهر سر کار. 

بیام ناهار بخوریم. 

اگه همسرم زود بیان پیش پسرم بمونن، من برم مرکز دو سه تا مراجع دارم. به کارای بقیه مشاورا سر و سامون بدم. 

آمار شش ماهه اولو آماده کنم. 

اگه همسرم نیان باید قبلش پسرمو ببرم پیش مامانم بعد برم مرکز. 

بعد هم شام و روتین هر شب... 

سه شنبه هارو دوست دارم،دلیل اول دو زنگ با بچه ها ورزش میکنم، دلیل دوم: به پایان هفته نزدیکه🤣🤣🤣

سلام بر دوستان کدبانو و باسلیقه و زبر وزرنگم.😊

من هم کارهایی که گفتم رو انجام دادم به جز خرید سبزی قورمه که میدونستم نمیرسم بخرم.إن شاءا... فردا.

شبتون به خیر و نیکی.

وخوابهای رنگی رنگی.💖😇😴😌

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
من هم یک دوره تکمیلی تربیت معلم قرآن رفتم قبول هم شدم اما برای دوره ی عالی دیگه نشد ثبت نام کنم. قس ...

الحمدلله علی کل حال🤲🤗

ماشاءالله به بچه هاتون خدا حفظشون کنه ان شاءالله موفق،خوشبخت و عاقبت بخیر باشن🤲🤲🤲

من هم از شما ممنونم😘🌹

لذت ببرید از این روزها که دیگه تکرار نمیشن.بچه هامون فقط یکبار چهار ساله اند،یکبار پنج ساله اند،یکبا ...

کاملا درسته✅

ولی خب بعضی وقتا یه کارایی میکنن که جایی برا لذت نمیمونه و فقط میخوام که زودتر گذر کنم😅