2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043486 بازدید | 88177 پست
عزیزم نگران نباش شما تنها نیستی.منم بعد از اون گزارش بالایی،فقط تونستم صبحونه ی دخترمو بدم،کمی اتاقو ...

عزیزم شما چله تونو واسه گریه دخترتون برداشتین یا من اشتباه متوجه شدم؟

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم،برای ترس دخترم.

برا ترس باید بره روانپزشک 

پسر منم هست دارو می خوره عااااالی شد    دارو ندم افتضاااح

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
باز آآآمد بوی ماه مهر،،،،،باززز آآآمد بازززز آمد،بوی مااااه مدرسه،بوووی بازیهای راه مدرسه... 😂😂😂 ...

منننننن

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نه عزیزم،برای ترس دخترم.

آها پس

دختر ۲ و نیم ساله خواهر شوهرم همچند وقته شبا پا میشه اونقدر گریه میکنه که نگو

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  

خب سلام بچه هاگفتم میاموگزارش میدم فقط یکم دیرشد:ناهاروخوردم یاعلی گفتموپاشدم ازهال شروع کردم جمعوجورش کردم جاروکشیدم مبلاروهم سروسامون دادم گردگیری کردم رفتم سراغ اتاق خواب اول لباسایه شسته شدروتاکردم کشوهارومرتبوگردگیری کردم تختومرتب کردم اتاقوجاروزدم میخام یه چندتا شلف دیواری تواتاق بزنم چون دیواراخالیه فقط عکس شاسی عروسیم رودیواره،بعدرفتم پارکینگوشستم و وارد آشپزخونه شدم ظرفاروشستم خشکوجابه جاکردم گازوتمیزکردم سینکوخشک کردم یه گردگیری توآشپزخونه یخچال مرتب شدسطل آشغالوخالی کردم جاسیب زمینی پیازپرشدزیرگلدوناتمیزشد کف رودستمال کشیدم ودرآخرجاروزدم واسه شام هم سوپ گذاشتم اومدم بیرون لباسایی که نیاز به دوختودوزبودانجام دادم (درهمین حین هم هی نگابه خونه که ازتمیزی برق میزدمیکردموذوغ میکردم مطمعنم میدونین چه حالی داره 😍)چایی گذاشتم وهمسرم اومدن چای خوردیم بعدش هندونه خوردیم ویه فیلم خارجی هم نگاه کردیم شاموآوردم خوردیم آخرشبم یه شیرموززدیم بربدنوهمسرم ظرفاشوشست منم بااینکه چشم نمی‌دیدم ولی پاشدم خشکوجابه جاشون کردم.😍برنامه فردام که انشالله سعی کنم زودبیدارشم وانجام بدم۱-صب زودبیدارشدن وباهمسری صبحانه خوردن۲-ورزش کردن(دوسه روزه انجام ندادم)۳-خریدرفتن۴-ماسک موگزاشتن۵-حمام رفتن وکیسه کشی حسابی-فعلاهمینایادم اومدخدانگهدارشب خوبی داشته باشید💞💞

خب سلام بچه هاگفتم میاموگزارش میدم فقط یکم دیرشد:ناهاروخوردم یاعلی گفتموپاشدم ازهال شروع کردم جمعوجو ...

خداقوت،خیلی عالی...خصوصا اون کیسه کشی فردا 😂😂

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام،صبح به خیر.شهادت آقا امام حسن عسکری(ع) رو تسلیت میگم،به سرورمون و صاحب العصر و الزمان، حجة بن الحسن( روحی و ارواح العالمین له الفدا).

وبه شما دوستان عزیز و مومن خودم.

من هم دیروز بعد از ظهر کارهایی که نوشته بودم رو تقریبا انجام دادم،به علاوه اینکه شب بعد از مدتها با همسرم رفتیم بیرون دوتایی....شام بچه ها رو دادم،اونا موندن،ما زدیم بیرون.از بس که بدون بچه هام جایی بهم خوش نمیگذره،انگار دوتیکه از وجودمو جا گذاشته بودم خونه،انقدر آیة الکرسی خوندم تا دلم آروم شد.اگه بچه ها همراهمون بودن،حتما جمکران میرفتیم اما حیف...

خب.....

و اما کارهای امروز،ساعت هشت و نیم بیدار شدم،متأسفانه برای نماز خواب موندم،یس خوندم و چای دم کردم،،،،، بروبچ خوابن بیدارشون نکردم،امروز تعطیله بذار بخوابن.ساعت دو و نیم ختم انعام دعوتم،،،،تا اون موقع باید یه سری کار انجام بدم.تا الان صبحانه خوردم،اسپند دود کردم،

کمی تاپیک مینیمالیست شدن رو خوندم،مکمل این تاپیکه،

اگه بخوام اجرا کنم باید همه ی خونه رو خالی کنم و بریزم دور،ازززز بسسس که چیزای اضافه داریم...واااای آدم سرش گیج میره.

یه سوال هم درباره روش برنامه ریزی و پس انداز،از زمانی که خواننده خاموش بودم تو ذهنم بود،دلم میخواست از خانم رانا بپرسم وقتی تاپیک مدیریت اقتصاد.. رو میخوندم،اما انگاری خانم رانا جان،دیر به دیر سر میزنن.

بعد که اومدم میپرسم از بقیه،فعلا تا ظهر خونه مرتب بشه،لباسها رو از رو بند جمع کردم دیروز،هنوز تا نشده ،تا کنم جابه جا کنم،لباس کار همسرم رو اتو بزنم،صبحانه ی دخترمو بدم و پسر و همسر،ناهار رشته پلو درست کنم و سالاد شیرازی،ختم ملک و کساء و نماز بخونم،ناهار بخوریم،برم ختم انعام.نمیدونم تا کی طول میکشه،إن شاءا... برگشتم باقی کارهامو مینویسم که انجام بدم.

یه عالمه عشق تقدیم به همه.😚😚😚💖💖💖

«تحف العقول، ص ۴۸۹»

امام حسن عسکری – علیه السلام – فرمود: دو خصلت و حالتی که والاتر از آن دو چیز نمی باشد عبارتند از: ایمان و اعتقاد به خداوند، نفع رساندن به دوستان و آشنایان.

سلام صبح بخیر دخترا چطورین من خیلی خسته هستم از بدو بدوی چند روز واقعا خسته بودم وامروز تا ۱۰ خوابیدم البته یدور ۷بیدارشدم به همسری صبحانه دادم ودوباره خوابیدم .دیروز پسرم بردم مدرسه وهمسرم رفت باغ .من وپسر کوچیکه موندیم خونه همه جارو جاروبرقی زدم دستمال کشیدم نهاروشام درست کردم ظرف شستم لباس شستم.یخچال مرتب شد .دوتاگل کاشتم که قلمه بود و ریشه زده بودن .چندتا تماس تلفنی داشتم با اقوام .کتابای پسرمو جلد گرفتم برچسب زدم آماده شدن.پیاز خریده بودیم گزاشتم داخل سبد توبالکن که یکم خشک بشن انگار رطوبت داشتن .گاز پاک کردم اصلا وقت نکردم چایی درست کنم .الانم میرم نهار درست کنم وبیام تاپیک بخونم که امروز کار زیادی ندارم .

روزتون خوش خانم ها 😘😘😘❤️❤️❤️

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
باز آآآمد بوی ماه مهر،،،،،باززز آآآمد بازززز آمد،بوی مااااه مدرسه،بوووی بازیهای راه مدرسه... 😂😂😂 ...

ممن. چچون اینهمه سال صبح زود بیدار شدم رفتم مدرسه که الانم صبح زود بیدار شم برم مدرسه 😂😂 کاش یه مدرسه ثابت عصر پیدا کنم. 

راحتی رو با چی تمیز میکنید؟ لبه های راحتیم چرک مرده شده با چی تمیز کنم ک خوب بشه؟

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
ممن. چچون اینهمه سال صبح زود بیدار شدم رفتم مدرسه که الانم صبح زود بیدار شم برم مدرسه 😂😂 کاش یه مد ...

إن شاءا... همیشه خوشحال باشید و یک مدرسه ی ثابت عصر هم پیدا کنید.