سلام،صبح به خیر.شهادت آقا امام حسن عسکری(ع) رو تسلیت میگم،به سرورمون و صاحب العصر و الزمان، حجة بن الحسن( روحی و ارواح العالمین له الفدا).
وبه شما دوستان عزیز و مومن خودم.
من هم دیروز بعد از ظهر کارهایی که نوشته بودم رو تقریبا انجام دادم،به علاوه اینکه شب بعد از مدتها با همسرم رفتیم بیرون دوتایی....شام بچه ها رو دادم،اونا موندن،ما زدیم بیرون.از بس که بدون بچه هام جایی بهم خوش نمیگذره،انگار دوتیکه از وجودمو جا گذاشته بودم خونه،انقدر آیة الکرسی خوندم تا دلم آروم شد.اگه بچه ها همراهمون بودن،حتما جمکران میرفتیم اما حیف...
خب.....
و اما کارهای امروز،ساعت هشت و نیم بیدار شدم،متأسفانه برای نماز خواب موندم،یس خوندم و چای دم کردم،،،،، بروبچ خوابن بیدارشون نکردم،امروز تعطیله بذار بخوابن.ساعت دو و نیم ختم انعام دعوتم،،،،تا اون موقع باید یه سری کار انجام بدم.تا الان صبحانه خوردم،اسپند دود کردم،
کمی تاپیک مینیمالیست شدن رو خوندم،مکمل این تاپیکه،
اگه بخوام اجرا کنم باید همه ی خونه رو خالی کنم و بریزم دور،ازززز بسسس که چیزای اضافه داریم...واااای آدم سرش گیج میره.
یه سوال هم درباره روش برنامه ریزی و پس انداز،از زمانی که خواننده خاموش بودم تو ذهنم بود،دلم میخواست از خانم رانا بپرسم وقتی تاپیک مدیریت اقتصاد.. رو میخوندم،اما انگاری خانم رانا جان،دیر به دیر سر میزنن.
بعد که اومدم میپرسم از بقیه،فعلا تا ظهر خونه مرتب بشه،لباسها رو از رو بند جمع کردم دیروز،هنوز تا نشده ،تا کنم جابه جا کنم،لباس کار همسرم رو اتو بزنم،صبحانه ی دخترمو بدم و پسر و همسر،ناهار رشته پلو درست کنم و سالاد شیرازی،ختم ملک و کساء و نماز بخونم،ناهار بخوریم،برم ختم انعام.نمیدونم تا کی طول میکشه،إن شاءا... برگشتم باقی کارهامو مینویسم که انجام بدم.
یه عالمه عشق تقدیم به همه.😚😚😚💖💖💖