2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043522 بازدید | 88177 پست
ترکیب شیری زرشکی  ترکیب طوسی و سفید  ترکیب ارغوانی و شیری

سپاسگزارم،،،خیلی پیشنهاداتون عالیه.دلم میخواد از هر کدوم از  این رنگها یک ست ببافم.😘😘😘

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

از صبح 

ختم یس

صبحانه 

ظرفاش

اسپند

پذیرایی یک مهمان نیم ساعته

ناهار،شامی گوجه

همون موقع تدارک شام،قیمه بادمجان

ملک و حدیث کساء

جمع کردن لباسهای شسته شده

ناهار خوردن.

در ادامه

جارو دستمال کشی

اسپند

سرخ کردن بادمجان

دم کردن  پلو

مرتب کردن  آشپزخانه

فعلا همین.

تاانجام شدن کارام،فعلا خدانگهدار.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه‌ها خوبین حالتون چطوره من یه مدت خیلی کوتاهی اومدم اینجا ولی خب بعدش یه سری مشکلات برام پیش اومد و روحیم کلاً به هم ریخت بعدشم که اصلاً حوصله نداشتم بیام اینجا تعریف کنم به خاطر همین دیگه نیومدم ولی تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم چون خیلی حال میده که آدم کارای روزانشو واسه یکی دیگه بگه 😂

اولش که اومدم احساس کردم اینجا خیلی رنج سنیش بالاست من خودم ۳۳ سالم متولد ۶۹ هستم ولی احساس کردم که اینجا خیلی خانم‌های سن بالاتری هستن یه جورایی احساس اضافه بودن کردم 😂ولی خب اشکالی نداره شاید بتونم اینجوری از تجربیاتتونم استفاده کنم

من نمی‌دونم فکر کنم یک بار دیگه همین جا خودمو معرفی کرده بودم یا یه جای دیگه بود دقیق یادم نیست ولی خب اگه معرفی نکردم باید بگم که یه دختر ۴ ساله دارم که بسیار شیطونه و اینکه خودمم شاغلم و خیلی پیش اومده که حتی یه تایم خالی هم نداشتم ولی خب سعی کردم که طبق برنامه‌هام پیش برم 

چون مدرسه‌ها شروع میشه تایم کاریم خیلی بیشتر میشه (دبیرم)چون من تدریس خصوصیم دارم باعث میشه که بتونم بیشتر برنامه‌ریزی کنم و اگر که اومدم دوباره اینجا به خاطر این بود که بتونم برنامه‌هامو اینجا بگم تا پشت گوش نندازم

خلاصه اینکه اگه دیدین دوباره یه چند وقت ازم خبری نبود حتماً پستمو ریپلای کنید تا سریع بیام منو اینجوری نذارین به حال خودم😂😂 

یه کوچولو هم خودتونو معرفی کنین با هم حرف بزنیم که من احساس غریبی نکنم😂

سلام بچه‌ها خوبین حالتون چطوره من یه مدت خیلی کوتاهی اومدم اینجا ولی خب بعدش یه سری مشکلات برام پیش ...

سلام 

چه پیشنهاد جالبی

اینجوری یه دور با همه دوستان آشنا می شیم😍

منم ۲۴ سالمه، الان دانشجوام و به زودی درسم تموم میشه و جویای کارم

فعلا گزارش نمی دم چون تو شرایط خاصیم و خونه خودمون نیستیم و روتین زندگیم کاملا بهم ریخته.

۳۰ شهریور:

🌱امروز صبح ساعت یازده بیدار شدم چون دیشب خیلی دیر خوابیدم🌱

🌱بر خلاف عادت همیشگی که اصلا تو تخت وقتی بیدار میشم گوشی نمیگیرم،یک ربع موبایلم رو چک کردم🌱

🌱بعد از اون اول چایی درست کردم و بعد روتین پوستی صبح رو انجام دادم🌱

🌱وقتی داشتم صبحانه میخوردم داشت اذان ظهر میگفت،دیگه بعضی روزها هم تنبل میشیم😄🌱

🌱سبزی که دیروز خریده بودم پاک کردم و در همین حین با پدرم تلفنی صحبت کردم🌱

🌱بعد از اون رفتم سراغ درست کردن ناهار،که اسماً حاضری بود ولی خیلی وقت گیر بود و کلی ظرف کثیف شد🌱

🌱بعد از ناهار آشپزخانه رو به حال خودش گذاشتم و کتاب خوندم🌱

🌱بعد از کتاب با خودم گفتم تا غروب نشده و انرژیم تموم نشده،بلند شم و ورزشم رو انجام بدم🌱

🌱بعد از ورزش اول یکم استراحت کردم،نمیدونم چرا امروز زانوهام تو تمرین کردن خسته میشدن.گفتم اول کارهای خونه رو انجام بدم و بعد دوش بگیرم🌱

🌱دو دور لباس گذاشتم تو لباسشویی🌱

🌱بعد در همین حین ریخت و پاش اتاق ها و هال رو جمع کردم و سر جاشون قرار دادم🌱

🌱لباس ها رو انداختم روی طناب🌱

🌱ظرف ها رو شستم،گاز رو تمیز کردم و میز غذاخوری رو دستمال کشیدم🌱

🌱برای شام خودم عدسی بار گذاشتم و ناهار فردا رو هم از امشب آماده کردم که فردا بی دغدغه باشم🌱

🌱رفتم حمام و دوش گرفتم🌱

🌱شام خوردم و دوباره ظرف ها رو شستم و آشپزخانه رو جمع و‌ جور کردم🌱

🌱روتین شبم رو انجام دادم و روز پر کارم رو تموم کردم🌱

سلام بچه‌ها خوبین حالتون چطوره من یه مدت خیلی کوتاهی اومدم اینجا ولی خب بعدش یه سری مشکلات برام پیش ...

من ۲۹ سالمه و یه دختر ۱ سال و نیمه دارم 

خانه دارم و ب شدت خابالو و تنبل🤣 ولی دوس دارم بیام اینجا یه خورده انگیزه بگیرم برا انجام کارام

منم ۲۲ سالمه

روتین روزانه مو هم انشاالله از یکی دو روز دیگه که رفتیم خونه خودمون میزاریم.

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  
سپاسگزارم،،،خیلی پیشنهاداتون عالیه.دلم میخواد از هر کدوم از  این رنگها یک ست ببافم.😘😘😘

سلام هی میخواستم بیام بگم هررنگی دوست داری بباف فقط تک رنگ نباشه ....البته پیشنهاد منه دورنگ جالبتر میشه گلم .یاتک رنگ با سرآستینش ویقش یا جا دکمه ای رنگ دیگه  اینطوری تنوع بده هروقت تموم کردی یه عکس بزار ما ببینیم 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
من ۳۱ سالمه ولی شبیه ۲۰ ساله هام😄😁😀 شاغلم و دانشجو❤️

فعلا که رکورد سن دست خودمه از همه پیر ترم ۳۳ البته لحظه های آخره وارد ۳۴ میشم ومن میگم ۳۴ سالمه 🤭

دوتا پسر دارم کلاس سوم و سه ساله 

خانه دار وعاشق نظم اگه بزارن😤😤😤😤ارشدم قبول شدم ولی نرفتم .

اگه موهام رنگ نکنم وبه خودم برسم ۲۵ بهم میخوره .با دوزایمان هم وزنم زیر ۶۰ هست .یکم از خودم تعریف کنم برم سراغ کارها که خیلی کار دارم ونیاز به روحیه...

راستی دیروز پسرارو بردم آرایشگاه ومنتظر بودم توماشین که تاپیک ها رو میخوندم تویکیش آوین جون از لباس ومینمالیست بودن کمد گفته بود اگه اشتباه نکنم .این که فقط چند دست لباس داره ...من که خیلی خوشم اومد و واقعا تغییر رویه میدم .دوستم چند وقت پیش یه حرفی زد که من هی بهش فکر میکنم گفت مثلا شالی که یکساله استفاده نکردی مطمعن باش یکسال دیگه هم استفاده نمیکنی پس رَد کن بره اگه تازه هست بده به نیازمند اگه نیست آشغال ...زیاد حرف زدم ببخشید .میام تایم استراحت میخونم فعلا عقب هستم از تاپیک 

سلام ساعت ده و ده دقیقه صبحتون به خیر و نیکی، إن شاءا...

خب منم کارهایی که گفته بودم رو انجام دادم دیروز ، به جز جارو دستمال کشی(البته تازه انجام داده بودم ولی دلم میخواست بازم تمیز تر باشه که نشد) به جاش رفتم دوش گرفتم بعد رفتیم منزل خواهرم سرزدنی،،،کمی مریض شده بود،رفتیم احوالپرسی.

سلام هی میخواستم بیام بگم هررنگی دوست داری بباف فقط تک رنگ نباشه ....البته پیشنهاد منه دورنگ جالبتر ...

سلام،خوبید؟

اتفاقا من خودم هم هر چی برای دخترم بافتم یه رنگ دیگه کنارش استفاده کردم،خوشگل تر میشه تا تک رنگ.

اما برای خودم یه ژاکت چند سال پیش بافتم رنگ بنفش،به جای رنگ یه طرح بهش دادم.اونم بد نبود خیلی پوشیدمش. ممنونم نظرتونو گفتید.