2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043568 بازدید | 88177 پست

سلام از صبح ی سری لباس شستم 

تازه یادم افتاده ی سری میوه خشک کنم خخخ

ی سری ظرفشویی روشن شد و ظرفا جابجا شد 

سنگک گرفتم بسته بندی کردم برای فریزر 

بچه ها رو بردم حمام

پدیکور کردم 

سه چهار شات فک کنم قهوه خوردم 

شام نمیدونم چی بزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه چه تاپیک باحالی تازه پیداش کردم اینجورتاپیکاخیلی دوست دارم  منم الان میخام پاشم ظرفای ...

خب ظرفاشسته وخشکوجابه جاشد.گازوآشپزخونه مرتب شد.حیاطوشستموپارگینگم یه کوچولو مرتب کردم ولی هنوزکارداره لباساموهم شستموپهنشون کردم حوله هاروهم انداختم لباسشویی شستوپهن کردم ولی جاروزدن اتاقموحمام رفتن خودم شستن خودحمام موند🥴🥴اخه الان شوهرم میادوحمام رفتن منم دوساعت طول میکشه😅😅 بیچاره پشت درمیمونه یه وقتی واینکه شامم میخام کتلت درست کنم

سلام. امروز همسرم با ماشین من رفتن کلا برنامه عوص شد😂🤣

هیچکدوم از کارهایی که به بیرون رفتن مربوط بود انجام نشد. 

از هفت و نیم بیدار شد منتظر تماس خریدار که برم خونه رو تحویل بدم. تا ساعت نه خبری نشد. 

پاشدم چای دم کردم. 

یه سری لباس ریختم تو ماشین. 

خواهرم و پسرمو بیدار کردم صبونه خوردیم باز خبری ازشون نشد. خودم تماس گرفتم گفتن هنوز پولو آماده نکردن قرار شد غروب هماهنگ کنن برم برای تحویل. 

یه کوه لباسو در پنج شش سری ریختم ماشین پهن کردم بعد خشک شدن سر و سامون دادم تو کمد ها. 

وسایل کمد دیواری اتاق خودمونو بدون طبقه جدا کننده سر و سامون دادم. 

ناهار خوردیم. 

یه زیر پرده ای خیسونده بودم یه دور با دست شستم بعد همراه پرده رفتن تو ماشین و پهن شدن. 

آماده  برای رفتن به پرده فروشی. یه عالمه واقعا یعنی عالمه دور ریز و کارتن بردیم بیرون. 

چند تا پرده فروشی سر زدیم.  آخرش تصمیم گرفتم فعلا همینا باشن تا سر فرصت یه فکر اساسی کنیم. 

برگشتیم خونه. با نصاب دستگاه تصفیه آب هماهنگ کردم 

همسرم ما رو پیادهکردن رفتن روغن ماشینو عوض کنن. تراسو جارو کردم. زباله هارو جمع کردم. 

موقع اومدن میوه خریده بودیم پسرم هم عاشق هلو دو سه تا خورد و یهو گلو و صوراش خارش گرفت و قرمز شد.  نمیدونم به هلوها ربط داشت یا نه.  بردمش حموم. 

تو این فاصله خواهرم شام پختن😉

خواهرم و همسرم رفتن وسیله بخرن برای آنتن کابل و...  بخرن. 

نصاب اومد و هم اکنون در حال نصب هستن. 

سلام. امروز همسرم با ماشین من رفتن کلا برنامه عوص شد😂🤣 هیچکدوم از کارهایی که به بیرون رفتن مربوط ...

شمامیدونین چرااین تاپیک اینقدخلوته آیا⁦🤔🤔

آخه من تازه این تلپیکوپیداکردم نمی‌دونم قوانینش چه جوریه؟؟؟

شمامیدونین چرااین تاپیک اینقدخلوته آیا⁦🤔🤔 آخه من تازه این تلپیکوپیداکردم نمی‌دونم قوانینش چه جوری ...

سلام عزیزم خوش اومدی❤️

اینجا هر روز کارایی که میکنن میان گزارش میدن تا انگیزه مون بیشتر بشه.

وچون تو تایمای مختلف میان یه خورده یواش میره جلو

🌱اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق زینب کبری س       عاقبت بخیری نی نی سایتیا صلوات                          🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸  
شمامیدونین چرااین تاپیک اینقدخلوته آیا⁦🤔🤔 آخه من تازه این تلپیکوپیداکردم نمی‌دونم قوانینش چه جوری ...

سلام گلم خوش اومدین .چون همه مشغول خونه تکونی یا تهیه لباس ولوازم التحریربرای آغاز سال تحصیلی جدید  یا تهیه خیارشور و ترشی و رب وکارهای آخر فصل ویا خدای ناکرده درگیر این ویروس جدید هستن و احتمال آخر مسافرت دقیقه نودی رفتن ....خلاصه این احتمالات من هست🤣🤣🤣میان خودشون با علت توضیح میدن چرا نیستن .تگ کردن هم نمیتونم که صداشون کنم 😔اگه صدای منو میشنوین زود بیاین اهالی تاپیک خلوت شده ها 😤😤😤😤🗣🗣🗣

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

وسلامی دوباره از دیروز بگم وبرم سراغ کارهاکه کلی کار دارم.دیروز یه پتو شستم .

پرده هارو با صابون مخصوص لباس خیسوندم ومونده امروز برم بشورمشون.

نهارو شام درست کردم وکلی ظرف شستم.لباس های تابستانی رو تا حدودی جمع کردم اینجا هوا بسی سرد شده.

لباس های پاییزی و آستین دار برای بچه ها آماده کردم

چندتا دفتر برای پسرم برچسب زدم وکیفشو آماده کردم موند لباس هاش که شلوارش براش از قد بزرگه باباش کوچیکش کنه وآستیناش مرتب کنه (اصلا از کار تولیدی راضی نیستم)،نه پارچش خوبه ونه دوختش

جاروبرقی کشیدم .دستمال کشیدم.قرص های خودم وشربت بچه هارو دادم خوردن 

میوه آورده بودن برامون جابه جا شد تو یخچال

ناخن هامونو کوتاه کردم موند پسرا ببرم آرایشگاه تا اول مهر 

لیست اهداف ۶ماه دوم تو دفترچم نوشتم و لیست خرید نوشتم .برم از نمایشگاه لوازم التحریر برای خودم جامدادی بگیرم عاشق نمایشگاه رفتنم روحیم تازه میشه با بوی دفتر وکتاب

گلوم یکم درد داره چند سری چای و دمنوش دم کردم و خوردم.

روز پر کاری داشتم ودارم امروز ....فردا هم اگه بتونم برم خانه پدری که اونجاهم دوروز ی کار هست.هرچی یادم اومد نوشتم ولی کارهای ریز زیاد بود .

روزتون خوش خانمهای عزیز ❤️🩷🧡🩵💚💙💛💜🤎🤍زود بیاین تاپیک بدون شما صفا نداره 

ان شاءالله هرچه زودتر حالتون خوب شه دوست خوبم🤲🌹 منم همچنان درگیرم و از امشب تبخال هم داره به بقیه ...

فدای شما متاسفانه پسرها هم درگیرن ولی شکر خدا خیلی شدید نبود وامروز روز چهارم هست وبهترن.فقط خودم گلو درد دارم .شماهم انشالله که زودی خوب بشی برگردی پیشمون

سلام 

امشب احتمالا مهمون از شهرستان دارم. 

شوهرم مریضه. خونه هم ترکیده دوقلوها هم ناارومن پسر بزرگم خیلی شیطونی میکنه. یه مهمون دیگه هم الان دارم.‌ خودمم بی حاااال افتادم.  حالا چه کار کنم؟ 🥺😩😩

بعدا میام گزارش کارهامو میگم. 🥺

ممنون عزیز دلم😘چقدر خوبه که اینجا دوستانی دارم که اینطور تشویقم میکنن😃🥰😍 ان شاءالله شما هم برتر ...

عزیزم حتما اقدام کنین مستقل شدن خودش کلی اعتماد بنفس میاره من یکی از عوامل ترسم اینه ماشینمون مدلش بالاس واگه ضربه بخوره افت قیمت داره استرس میگیرم .قراره یه پراید برای تمرین بخریم که فعلا پولش جور نشده 

الهی آمییین،از ته دل.برای امضاتون.😊💖🤲🌼

سلام خانمی کم میاین سایت خلوت شده برگردین .

عزیزم از بس فکر خونه کردم معدم عصبی شده وچقدر غصه میخورم ولی چاره ای نیست وخدا خودش برامون معجزه کنه .

ممنون از دعای قشنگت مهربون❤️❤️❤️انشالله به تمام خواسته هات برسی

سلام دوستای عزیزم روزتون بخیر

والا این چند روز تعطیلی همش بیمارستان بودم و دیروز هم خونه بابام اینا

امروز تشریفمو آوردم خونه😅

خونه بشدت ترکیده و منم کیسه آبم ب مشکل خورده و تکون نباید بخورم

راهکار بدین از شوهرم چطور کار بکشم🤦‍♀️

قبلا خیلی خیلی کمکم میداد دیگه دور و اطرافیان یکم سر بسرش گذاشتن دیگه از اونوقت هیچکاری انجام نمیده😥