2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043627 بازدید | 88179 پست
سلام ی مشکل برای خواهرم پیش اومده لطفاً دعا کنید بخیر بگذره 

سلام

اللهی که به لطف و رحمت خدا و به حق اهل بیت علیهم السلام مشکلشون هرچی زودتر و به بهترین شکل حل بشه🤲🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبح بخیر اگه نیستم بخاطر ویروس جدید هست همسرم درگیر شده ومنم مبتلاکرد خداروشکر بچه هافعلا سالم ...

ان شاءالله هرچه زودتر حالتون خوب شه دوست خوبم🤲🌹

منم همچنان درگیرم و از امشب تبخال هم داره به بقیه عوارض ویروسی اضافه میشه🤕

روزی دوبار اسپند دود میکنین چرا

سلام عزیزم.من کلا اسپند زیاد دود میکنم هم برای ضدعفونی کردن فضا هم برای چشم و نظر.

تقریبا از جایی که برمیگردیم یا تو جمع و شلوغی که باشیم برای همه خصوصا بچه ها ،،،اما این روزی دوبار دلیل داره که از بحث تاپیک خارجه،فقط در همین حد میتونم بگم که جزء یک چله ای هست که دارم انجام میدم.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام عزیزم.من کلا اسپند زیاد دود میکنم هم برای ضدعفونی کردن فضا هم برای چشم و نظر. تقریبا از جایی ک ...

سلام.

عزیز اگر امکانش تو خصوصی برام بگو 

شاید گزه گشای کارم شد

دریای غم ساحل ندارد
سلام. عزیز اگر امکانش تو خصوصی برام بگو  شاید گزه گشای کارم شد

برای ترس دخترم.یه خانمی وقتی دید دخترم از همه چیز میترسه گفت این بچه چشم و نظر دیده،بچه ی منم( پسرش کوچکتر از دخترم بود) از خواب میپرید و میترسید و گریه میکرد...گفت سوره های یس رو صبح،ملک رو ظهر، الرحمن و واقعه رو شب بخون،صبح و عصر اسپند دود کن و چهار قل بخون و سوره ی ناس رو بیشتر،و شب که خوابید  چهار طرف بسترش آیه ۳۳ سوره الرحمن رو بخون(یا معشر الجن..‌) و حرز امام جواد رو بنداز گردنش یا ببند بازوش،خلاصه همراهش باشه.قبلا هم یکی بهم گفته بود حرز امام علی بنداز گردنش همیشه....

این حدیث کسا رو هم قبلا خودم شروع کرده بودم به نیت چله برای خوب شدن حال دخترم.....اینا رو هم که این خانم گفت اضافه کردم.همین، ببخشید طولانی شد. از دوستان دیگه هم عذرخواهی میکنم.إن شاءا... به حق رسول الله (ص)  و امام حسن(ع) و شاه خراسان امام رضا(ع) مشکلات همه ی مردم و خصوصا بچه های این تاپیک و علی الخصوص شما حل بشه.الهی آمین.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
برای ترس دخترم.یه خانمی وقتی دید دخترم از همه چیز میترسه گفت این بچه چشم و نظر دیده،بچه ی منم( پسرش ...

مممنونم دوست عزیز

انشالله مشکل دخترتون حل بشه 

من همیشه عاشق اسپند بودم ولی چند وقته غافلم

کاش تنبلیو کنار بزارم 

دریای غم ساحل ندارد