خوراک لوبیا سبز همه جای اصفهان نمی پزند ولی ما برای هرکسی درست کردیم خوشش اومده
اول گوشت خورشتی رو یا پیاز خلالی شده تفت میدیم با زردچوبه
بعد لوبیا سبزی که حدود سه سانت سه سانت خرد شده اضافه میکنیم با هویج خلالی شده و تفت میدیم بعد یه کم آبجوش میریزیم در حد نیاز پخت فقط چون این غذا نونی هست و یک سس غلیظ داره
بعد که گوشت اواخر پختش بود رب میزنیم و بادمجون از قبل سرخ شده اضافه میکنیم
اگه دوست داشته باشین غوره هم کمی تو ای مرحله میشه اضافه کرد
بعدم سیب زمینی ورقه شده سرخ میکنیم و در کنارش سرو میشه
ادویه هم همون نمک و فلفل هست