2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست
اولین روزی که یک رابطه شکل میگیره این ماهستیم که تعیین میکنیم طرف مقابل چطوری با ما برخورد کنه.ما هس ...

به نظرتون من باید چیکار میکردم.

هربار که از پله ها میومدم پایین،جلوی در ایستاده بود و ۲۰سوالی شروع میشد!

منم بخاطر احترام جواب میدادم.متاسفانه بلد نبودم و نیستم جواب سربالا بدم،صاف و مستقیم جواب میدادم☹😁

این نیز بگذرد...                                                       
من فیله مرغ مرینیت شده رو گریل میکنم با مخلفاتی مثل کدو و هویج و فلفل دلمه ای و سیب زمینی  گاه ...

منم این مدلی درست میکنم.روی فیله ها با برس زعفرون میمالم،خوشمزه و ترد میشه

این نیز بگذرد...                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرتون من باید چیکار میکردم. هربار که از پله ها میومدم پایین،جلوی در ایستاده بود و ۲۰سوالی شروع ...

ببین بهترین راهش این بوده که جواب سربسته میدادی یا سوال رو با سوال جواب میدادی یا بحث رو عوض میکردی و زود به بهونه غذای رو گاز میرفتی تو خونه

به نظرتون من باید چیکار میکردم. هربار که از پله ها میومدم پایین،جلوی در ایستاده بود و ۲۰سوالی شروع ...

جواب سربالا رو حتما تمرین کن 

مثلا برا داداشت نرفتن خواستگاری ؟ مامان منم مثل شماست قبل خواستگاری رفتن حسابی همه جوانب بررسی میکنه الکی به مردم زحمت نده 

از نی نی خبری نیست؟ خبری شد اول همه شوهرم به شما میگه 

نه فلانی هیچی به من نمیگه . تو بگو؟ چرا انقدر شما رو دوست داره میگه 

خلاصه که موقع جواب دادنا باید توپ رو بندازی تو زمین طرف مقابل یا همسر گرامی 

خودمم خنده م گرفت از این جواب سوالهای فرضی 😄😄😄😄😄😄😄😄

به نظرم اینم یه جور مهارت که باید بیشتر تمرین کنی،خیلی از مسائل رو واقعا نیازی نیست دیگران بدونن هر چند بی اهمیت باشن.اگر این ایراد رو درخودت برطرف نکنی فردا دخترت هم مثل خودت میشه. 

شایدظاهر این قضیه ساده باشه که چه ایرادی داره حالا بفهمن که دارم میرم پارک یا فلان چیز رو خریدم یا... 

ولی باطنش پیچیده است، حداقل فعلا در فرهنگ ما اینجوریه. 

یه تجربه بگم دیگه خودت تا آخرش رو بگیر.. 

من خیلی بچه بودم عروس فامیلمون همیشه لباس‌های کهنه خودش رو میفرستاد واسه مادر شوهرش چون باهاش یه جور فرش می‌بافت.اینم وقتی کیسه رو می‌ریخت زمین کلی حرف می‌زد که ببین این لباسها هنوز قابل پوشیدن هستن.... این جوراب فقط نخ کش شده... این فلان... فلان... چرا اینها رو تعمیر نمیکنه! این زن نیست همین کارها رو میکنه که پسرم نمیتونه خونه بخره، پسر بیچاره من جمع نمیشه خونه، این اینقد ولرخرج و..... 

یا یکی دیگه ظرف و دبه و... خالی و اضافی رو میفرستاد، مادر شوهرش میگفت، ببین اینا چقد خرجشون بالاست، چقدر فلان می‌خرن و.... 

من 7.8سالم بیشتر نبود ولی با خودم عهد کردم هیچوقت این کار رو نکنم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
از صبح چند بار عکس این ریحونا رو نگاه کردم  آخه من عاشق ریحونم 😍 تو خونه هایی که تراس نداره ...

الهییی 🥰🥰🥰🥰

من تو تراس میزاشتم ولیی به نظرم امتحان کن کنار پنجره بزار اگه شد که چه خوب اگه نشد هم فدای سرت 

ولی فصل کاشت ش بهار باشه بهتره 

حالا من هوا خنک تر بشه میخوام بکارم 

مایه ش یه چنگ تخم شربتی ه 

الهییی 🥰🥰🥰🥰 من تو تراس میزاشتم ولیی به نظرم امتحان کن کنار پنجره بزار اگه شد که چه خوب اگه نشد ...

اتفاقا پنجره اشپزخونه مون نورگیره 

فقط چطوری باید بکاریم 😁😁ببخشید من هیچی بلد نیستم. چه خاکی بخرم، تخم شربتی همین که باهاش شربت درست میکنیم دیگه 🙄🙄🙄بعد چند وقت یه بار آب بدم؟ به سرم زده ان شاء الله مهر بکارم 🤗🤗

عکس بذارم اینجا زخمیتون کنم 🤣🤣🤣🤪🤪🤪

اتفاقا پنجره اشپزخونه مون نورگیره  فقط چطوری باید بکاریم 😁😁ببخشید من هیچی بلد نیستم. چه خاکی ...

ببین خاکش باید سبک باشه

آره من که با تخم شربتی کاشتم قبلش خیسوندم بعد یکی دو روز ریختم داخل گلدون یه یکساعتی بیشتر روش خاک نپاش اولش با اسپری آبپاشی میکردم و سطح خاک همیشه مرطوب بود 

بعد یک هفته که در اومد دیگه روزانه آب میدادم