2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043640 بازدید | 88179 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم ها چرا کسی جواب سوال منو نداد😤😤😤😡آیا سوالم تکراری بود؟؟؟؟؟؟یا اصلا حوله نمیشورین؟؟؟؟ یا حول ...

ببخشید😅😅

حوله چون بدن تمیز رو باهاش خشک میکنن زود کثیف نمیشه برای همین من هروقت حس کنم کثیفن میشورم و وقت معینی ندارن😁

سلام من ازدیروز خونه مامانم بودم ظهر بالاخره وقت آرایشگاه گرفتم برای اصلاح  بعد رفتیم خرید ی م ...

با تاخیر و پساپس (به جای پیشاپیش😅)،تولد خواهرتون مبارک ان شاءالله بهترینها نصیبش بشه🌹🌹🌹

آره موضوعش جالبه، مترجمش هم آقای کلانتریان هستن که کتاب‌های ارزشمند و خاص رو ترجمه میکنه، ولی هنوز م ...

منم از کتاب خوندن دنبال یادگیری مطالب جدیدم و اطلاعات بیشتر البته داستان و رمان هم دوست دارم.

در مورد سلیقه انتهاب کتاب هم دقیقا درست میگید منم سال قبل یه کتاب خوندم که خیلی اسمشو شنیده بودم و میگفتن خوبه ولی وقتی خوندمش اصلا چیزی نبود که توقع داشتم حتی یه مدت ولش کردم ولی باز این نفس سوال کننده نذاشت بیخیالش بشم و تمومش کردم باز آخراش یکم قابل تحملتر بود برام😅

ممنون بابت معرفی کتاب😘

چرا من فکر کردم این سوال رو از من پرسیدی؟! 🤔🤔😅😂😂😂😂بد هم نشد یک گزارش یکساله دادم گوشی من این ...

اتفاقا خیلی خوب شد آخه از سال قبل که گفتین یه مدت نمیتونید بیاید خیلی دوست داشتم بدونم دلیلش چیه،ولی چون گفته بودید بعدا میگید دیگه روم نمیشد بپرسم🤭😅

ان شاءالله با گرفتن بهترین نتیجه،سختی این یه سال و نیم جبران بشه و به چیزی که مستحقش هستین برسین🤲🤲

آها رفتم پیش روانپزشکم یه دوره فوق العاده شرکت کردم یه جلسه مشاورم اخر این هفته دارم ارتباط ام با ...

و باز هم این گزارشایی که باید با دور تند خونده بشه و من دوسشون دارم🥰

خوشحالم که بازم گزارش نوشتن رو شروع کردی این برای من یه نشونه از بهتر شدن حالته عزیزم😍😘

گزارش امروز من 

صبحانه و روتین پوستی انجام شد 

ظرف ها شسته شدن و سینک هم با دامستوس شستم و خشک کردم

آشپزخونه مرتب شد و روی کابینت ها دستمال کشی شد.

گاز تمیز شد 

آشپزخونه جارو شد 

ماشین لباسشویی یکسری پر و خالی شد 

حموم رفتم 

شام از دیروز غذای نذری آورده بودن داشتیم، وسایل جمع کردم و شاممون رو بردیم باغچه پدر همسرم خوردیم (کلا دوتایی زیاد میریم اونجا بعضی وقتا شب هم میریم چادر می‌زنیم و اونجا می‌خوابیم خیلی حال میده) 

بعدش هم با همسر وقت گذروندم و ظرف هارو شستم و شیر خریده بودیم جوشوندم و گذاشتم یخچال و تمام 

سلام من امروز صبح ساعت ۴ بیدار شدم نمازمو خوندم و یکم قرآن و دعا ساعت ۵ همسرمو راهی سرکار کردم. خوا ...

سلام خوش اومدین🤗🌹

خداقوت😘نه بابا ماشاءالله به این زرنگی و این همه کار،کجا تنبلین 😍