2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043640 بازدید | 88179 پست
[QUOTE=306286658]آره موضوعش جالبه، مترجمش هم آقای کلانتریان هستن که کتاب‌های ارزشمند و خاص رو ترجمه ...

دقیقا باهاتون موافقم 🌹

به شدت اعتقاد دارم

تو پای به راه در نه و هیچ مپرس‌ 

خود، راه بگویدت که چون باید رفت

وقتی هدفت این باشه، کل هستی برات میشه معلم، میشه چراغ راهنما، به نظر من هیچ پدیده ای اتفاقی رخ نمیده، هیچ آدمی اتفاقی سر راه ما قرار نمیگیره، فقط باید حواسمون جمع باشه تا نکته و نشونه ها رو ازشون بگیریم. 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام ما از دیشب درگیر حلما بودیم متاسفانه دمای بدنش ۳۵ بود زنگ زدیم اورژانس گفتن جاش رو گرم کنید بهتر نشد ببرید بیمارستان تا ۳.۵ تا ۳۶ نیومد دوباره نیومد ۳۵ من خوابن برد ۴.۵ همسرم بیدارم کرد با بچه ها رفتیم بیمارستان کودکان همه چیز رو چک کردن گفتن خوبه و هوشیاره و عملا هیچی سر راه همسر نون و حلیم گرفت صبحانه خوردیم 

تا این حلما بزرگ بشه من پیر میشم خخخ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسکاج ها رو عوض کردم❤️ یسری دستمال های اشپزخونه رو رد کردم رفت❤️ باطری ساعت رو عوض کردم❤️ باطری ا ...

خوش برگشتی خانمی منتظرت بودم صبحی با پیامت انرژی گرفتم چندصدتا😘😘😘😘😘

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام بعضی وقتا خوبه به جای گوگل بعضی سوالات رو از مامان بابامون بپرسیم و یادشون بیاریم که فراموش نک ...

ماشاالله چه پر انرژی🥰🙂

من دیروز بالاخره کابینتا رو تمیز کردم. کابینت کنار گاز حسابی چربی گرفته بود‌. مایع ظرفشویی و پاک کننده اکتیو  رو امتحان کردم دیدم خوب تمیز نمیشه. یه الکل از دوران کرونا داشتم با اون خوشبختانه کامل چربیش رفت و برق زد.‌

این چند روز مهمان دارم و بیشتر وقتم بعد بچه داری به غذا و ظرف شستن میگذره. 

بذارین یه اعترافی کنم از نظر روحی کلا به هم ریختم شاید افسردگی بعد زایمان گرفتم‌. مدام به این فکر میکنم چرا همسرم بهم کمک نمیده چرا با من حرف نمیزنه چرا حرفام براش جذاب نیست...

زوم کردم روی تفاوت رفتارش با خودم در برابر بقیه. 🥺

چالش من اینه که وقتم رو با کارهای مفید پر کنم.

میخوام تغییر کنم دوست دارم جوری بشه که بی توجهی همسرم دیگه برام اهمیتی نداشته باشه. 

امیدوارم به زودی. 😘💚جو پرانرژی و خانمهای هدفمند اینجا از جمله خودت خیلی موثر بودین در اینکه توی ای ...

اختیار دارین❤️❤️😍😍، شما خودتون منبع انرژی هستین،خوشحالم که اینجا کنار ما میمونی❤️❤️❤️

سلام من امروز صبح ساعت ۴ بیدار شدم نمازمو خوندم و یکم قرآن و دعا

ساعت ۵ همسرمو راهی سرکار کردم. خوابیدم

ساعت ۸ بیدار شدم تا ۸:۳۰ با گوشی ور رفتم.

بعد رختخابامونو مرتب کردم 

با دخترم صبحونه خوردم

دیگ ربی که دیروز پخته بودم شستم

حیاطو جارو زدم

آشپز خونه رو گرد گیری و لکه گیری کردم روی کابینتا و گاز و پنجره و روی یخچالا تمیز شد.

کف رو تمیز کردم. روی فرش هم جارو دستی کشیدم.

پذیرایی رو جارو کشیدم.

قسمتای بیرونی جا کفشیو تمیز کردم موند داخلش.

میز تلویزیونو گردگیری کردم.

نماز ظهرمو خوندم.

ناهار میخوام یه چیز راحت بزارم.

بعدش یکم استراحت بکنیم

یه سری لباس دستی بشورم

یه حموم حسابی بکنم.

اسباب بازیای دخترمو باهم مرتب میکنیم

داخل کمد لباس و جاکفشی مرتب بشه

شام و آماده کنم.

این اولین پستمه تو این تاپیک

به نظرتون من تنبلم و کارامو یواش یواش انجام میدم؟

سلام دوستان قشنگم ♥️

یکی دو روز حالم خوب نبود گزارش ندادم ولی زندگی در جریانه و خدای بزرگ بالاسرمون😊😊😊

فعلا که سرکارم، تا برسم خونه چهار و نیم، پنجه ان شاء الله

دیشب شام ترکیب گوشت چرخ کرده، پیاز داغ، فلفل دلمه داشتیم نمیدونم اسمش چیه 😅کنارش سیب زمینی و گوجه فرنگی هم سرخ کردم، برنج هم پختم. اینجوری با برکت میشه برای ناهار خودم و بچه ها موند 😊

شام دمی گوجه درست میکنم 

پیازداغ فراوون درست میکنم، سیب زمینی نگینی سرخ میکنم توش، پوره گوجه فراوون، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه میزنم، بعد برنج رو میریزم توش، کته میکنم 

با سالاد شیرازی یا ماست و خیار و سبزی خوردن عالیه 😍

امروز کلی کار دارم و به عبارتی خونه ترکیده ☹️

جاروبرقی 

گردگیری 

شستن سرویس 

تا کردن لباس

مرتب کردن اشپزخونه 

چای دم کردن 

شام پختن 

تازه خرید میوه و سبزیجات هم دارم 

آیا تا جونگ میونگ تمام میشوووووووود؟ 🙄🙄🙄🙄🤔🤔🤔🤔🙄🙄🙄🙄

سلام ما از دیشب درگیر حلما بودیم متاسفانه دمای بدنش ۳۵ بود زنگ زدیم اورژانس گفتن جاش رو گرم کنید بهت ...

انشالله همیشه تنش سالم باشه حلماخانم .به شماهم خدا صبر بده وتوان که بچه بزرگ کردن واقعا سخته ...وما اینگونه یه مادر میشیم ...مادربودن هم سخته❤️❤️❤️❤️

سلام دوستان قشنگم ♥️ یکی دو روز حالم خوب نبود گزارش ندادم ولی زندگی در جریانه و خدای بزرگ بالاسرمون ...

سلام وخسته نباشی گلم 

من عاشق پست های شما هستم وبادقت میخونم ونکته برمیدارم چون توش آموزش آشپزی هم هست ومن یک عدد تنبل تشریف دارم 😜😘ولی جدای از شوخی واقعا از پستهاتون استفاده میکنم  وممنونم خانمی

سلام من امروز صبح ساعت ۴ بیدار شدم نمازمو خوندم و یکم قرآن و دعا ساعت ۵ همسرمو راهی سرکار کردم. خوا ...

نه ماشالله خوبی بهترم میشی اگه برنامه داشته باشی .ربات نیستیم که بالاخره یجایی شارژمون تموم میشه آهسته وپیوسته بروجلو موفق میشی🌹🌹🌹

سلام روز بخیر 

منم فکر کنم اولین پستم باشه تو تاپیک، قبلاً می‌خوندم ولی یادم نیست چیزی نوشته باشم.

از امروز اگر خدا بخواد میخوام گزارش بدم 🌹

دیشب خیلی دیر خوابم برد، حدود ۳ برا همین صبح ۷ پاشدم همسرو راه انداختم و بعدش تا ۱۰:۳۰ خوابیدم. 

صبحانه درست کردم خوردم، صورتمو با شوینده شستم، مسواک و بعدم آبرسانم رو زدم. 

۱۵ دقیقه کتاب خوندم و بعدش رفتم سراغ کارام: 

اتاق خواب مرتب، جارو برقی و گردگیری شد✅

روبالشی و ملافه تشک رو انداختم ماشین شست و پهن شد ✅

حوله تن پوش هامون رو انداختم ماشین شست و پهن شد✅

هال مرتب، جاروبرقی و گردگیری شد ✅

سرویس بهداشتی و متعلقاتش شسته شد ✅

مقدمات شام آماده شد رفت تو یخچال والآنم که دارم می‌نویسم کار زیاد دارم میخواستم از امروز شروع کنم به خونه تکونی باتن خونه مثل داخل کابینت ها و کمد و کشو ها(روزی یه قسمت ) که بعدش هفته سوم شهریور هم تکمیل کنم خونه تکونی رو و آماده بشم برای سال تحصیلی جدید ولی خب حالم خوب نیست کمی سردرد دارم ترجیه میدم استراحت کنم و بعدش شام درست کنم و بقیه روز رو با همسرم بگذرونم انشالله فردا شروع میکنم❤️