2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043640 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها جووونم ♥️🤗 روز همگی بخیر  صبح قبل از اومدن به سرکار صبحانه بچه ها رو آماده کردم& ...

بانو جان یه پیشنهاد

البته من سن دخترای گلتون رو نمیدونم ولی همینکه مدرسه ای هستن بنظرم میتونن توی کارهای خونه مشارکت کنن

مثلا خرد کردن سیب زمینی یا شستن ظروف 

هم به خودشون حس عرضه و جنم میده هم به شما کمک میشه وقت بیشتری داشته باشین

من گله ای که از مامانم دارم اینه که کارای خونه رو مجردم نمیذاشتن انجام بدم. بحث یاد گرفتن اون کار نیست بلکه حس اعتماد به نفس و جنم ی هست که فرد از بچگی پیدا میکنه و به بقیه امور هم سرایت میکنه 

بانو جان یه پیشنهاد البته من سن دخترای گلتون رو نمیدونم ولی همینکه مدرسه ای هستن بنظرم میتونن توی ک ...

گلی جونم ممنون از پیشنهاد خوبت 🤩🤩😘😍😍

بچه های من سه ماه دیگه ده سالشون تموم میشه ♥️

قبلا میومدم خونه یه وضعی بود گلم نگو و نپرس. الان مرتب تقریبا نگه میدارن ولی خب کار خاصی نمیکنن 

ولی وقتی میام بهشون کار میدم 

مثلا میگم اتاقتون رو برید مرتب کنید. سیب زمینی بیار پیاز بیار، پهن کردن و جمع کردن سفره، بعضی موقع ها هم تو آشپزی دخالتشون میدم مثلا این رو هم بزن، ادویه بزن و... 

ولی به قول شما باید کم کم ازشون ظرف شستن و بقیه کارها رو هم بخوام ♥️♥️

ممنون از پیشنهادت 

خوشحال میشم هر کس هر دفعه پست های من رو میبینه نظری، پیشنهادی، انتقادی داره بگه، لطف میکنید 🤩😍♥️😍😘

💚آخرش باید قهرمانِ خودت باشی؛ چون همه مشغول نجات خودشونن!

دوشنبه

🔹بیداری قبل از8(فکر کنم دیگه باید از خیر این مورد بگذرم😅)

🔹ناشتا آب ولرم +قدم زدن(همزمان سخنرانی آقای قرائتی گوش کردم کاش همه اینجوری قرآن تفسیر میکردن، قطعا اوضاعمون خیلی بهتر بود)

🔹مطالعه صبح و عصر+یادداشت برداری

🔹گردگیری +تی کشیدن

🔹دستمال‌های آشپزخانه شسته شد

🔹شستن فوری ظرفها +نظافت آشپزخانه(جارو،دستمال، گاز، تی....)

🔹نمازها اول وقت(بجز صبح) +یک صفحه قرآن

🔹ماسک صورت

🔹شستن سرویس

🔹آبیاری گلها

🔹فیتنس +شنا

🔹سیب‌ها توی یخچال جا دادم

🔹نعناع های خشک شده رو از الک رد کردم

🔹شربت زرشک درست کردم

🔹رسیدگی‌های شخصی

🔹زمان خیلی زیادی صرف بحث و تبادل نظر در مورد مشاغل و رشته شد

🔹زباله ها برن بیرون

✳️ترفند_لکه_بری_فرش

قرص ماشین ظرف شویی عالیه و خوب جواب میده و برقش میندازه ،نمیدونید که چه روزی به سر این لکه های سمج میاره!

💚شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
گلی جونم ممنون از پیشنهاد خوبت 🤩🤩😘😍😍 بچه های من سه ماه دیگه ده سالشون تموم میشه ♥️ قبلا میومد ...

فدات شم مرسی از خودت عزیزم💖💖💖💖

الهی خوشگل خانومات رو زیر سایه پدر مادر عزیزشون خوشبخت و موفق باشن همیشه 🌹🌹🌹🌹

من این‌ گله ای هست که الان که به چهل سالگی رسیدم به مامانم دارم

خودم جنم و جربزه م رو مدیون خوابگاه هستم و گرنه متاسفانه مامان بابام با فوکوس روی درس ما از سر دلسوزی ، باعث شدن من ۱۸ ساله غیر درس خوندن تو زمینه دیگه ای اعتماد به نفس نداشتم باشم 

و خب بازم خدا روشکر خیلی زود جبران شد و گرنه یه دختر تک بعدی باقی میموندم

💚آخرش باید قهرمانِ خودت باشی؛ چون همه مشغول نجات خودشونن! دوشنبه 🔹بیداری قبل از8(فکر کنم دیگه با ...

سلام عزیزم 

ممنون بابت جملات اول گزارشتون♥️

و یه سوال قرص ماشین برای لکه بری مبل هم خوبه؟ اگه راهکاری دارید شما یا دوستان ممنون میشم بگید 😘

ممنون عزیزم از ترفندهای خوبت 🌹🌹🌹💖💖 ماسکت رو هم اگه دوست داری بگو 

خواهش میکنم 💚

ماسک رو آماده گرفتم، ترکیب عسل و سرکه و روغن زیتون و...از یه فروشگاه طب اسلامی گرفتم 

برای ماسک ها حتما به نوع پوستتون حواستون باشه🌹

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
فدات شم مرسی از خودت عزیزم💖💖💖💖 الهی خوشگل خانومات رو زیر سایه پدر مادر عزیزشون خوشبخت و موفق با ...

قربانت عزیزدلم 

ممنون از پیام پر مهرت و دعای قشنگت 😍😍😍

بهترین ها نصیب قلب مهربون خودت و عزیزانت ♥️♥️♥️😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩

سلام عزیزم  ممنون بابت جملات اول گزارشتون♥️ و یه سوال قرص ماشین برای لکه بری مبل هم خوبه؟ اگه ...

سلام سلامت باشین💚

این یک مورد رو تجربه ای ندارم متاسفانه 🌹