2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست
عزیزم‌من بیرونم  سریع پیغام ها رو خوندم من حوله های لباسی رو چون مرتب تو آفتاب میزارم کمتر می ...

ممنون از پاسخ شما راستش من خیلی میشورم وزود به زود هم خراب میشه وقیمتها دیگه سربه فلک کشیده باید کمترش کنم چون همسرم میگه از شستن زیاد خراب میشه .ممنون 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ماشالله خوبی بهترم میشی اگه برنامه داشته باشی .ربات نیستیم که بالاخره یجایی شارژمون تموم میشه آهس ...

من هر وقت برنامه م رو مینویسم تقریبا ۸۰ درصدش رو انجام میدم اگه مشکلی پیش نیاد. ولی وقتی نمینویسم میشینم پای گوشی و کلا همه چی از یادم میره

ممنون از پاسخ شما راستش من خیلی میشورم وزود به زود هم خراب میشه وقیمتها دیگه سربه فلک کشیده باید کمت ...

خواهش میکنم عزیزم 🌹🌹🌹🌹

بله بنظر منم چون حوله ها رو بعد از حمام میپوشیم قاعدتا تمیزن . تنها مشکلشون اینه که رطوبت درشون نمونه

حوله های دست خشک کن هم اصلش اینه که میکروب زدایی بشن 

اصولا دست تمیز خشک میشه و خب بنظرم بازم با آفتاب هم میتونن میکروب زدایی بشن 

خواهش میکنم عزیزم 🌹🌹🌹🌹 بله بنظر منم چون حوله ها رو بعد از حمام میپوشیم قاعدتا تمیزن . تنها مشکل ...

سلام دوستای قشنگم

منم امروز صبح رو کمی بی انرژی شروع کردم

شاید تاثیر زیاد غذای دیشب بود .کوکوی لوبیا سبز

بعد از صبحونه کمی کتاب زمانی که یک اثر هنری بودم از اریک امانوئل اشمیت رو خوندم

سه تا درس زبان. کمی پاور پوینتم کار کردم

قبل ناهار گاز رو تمیز کردم. خشکاله ها مرتب شدن . بعد ناهار یه یکساعتی خوابیدم بعدش دوش حمام. طی کشیدم هال و پذیرایی رو . میزهای هال رو گردگیری کردم . مقدمات شام در حد هفتاد درصد آماده کردم. برا خودم آب انگور درست کردم . چایی دم کردم . تا آخر شب باز زبان بخونم و کتاب و پاور . 

سلام به همه.  💖 من هفته ی پیش و این هفته، خونه تکونی فصلی داشتم که گرچه خیلی مختصر بود ولی ...

اذربانو جان کاچی چطور درست میکنین؟ترکیب آماده شو میگیرین یا خودتون اماده میکنین، دستورتون رو برام میذارین،💝

انشالله همیشه تنش سالم باشه حلماخانم .به شماهم خدا صبر بده وتوان که بچه بزرگ کردن واقعا سخته ...وما ...

ممنون عزیزم 

دلم طاقت نیاورد و عصر بردم پیش دکتر خودش گفت حتی دمای ۳۵ وقتی حال عمومی خوب باشه مشکلی ندارن فقط باید لباسش بیشتر بشه و غذاهای گرم بخوره 

چکاپ نوشت و مرحله آزمایش خون خدارو شکر با موفقیت و راحتی رد شد مونده فقط آزمایش ادرار 

خدایا همه بچه ها سلامت باسن بچه های منم توی اونها

اذربانو جان کاچی چطور درست میکنین؟ترکیب آماده شو میگیرین یا خودتون اماده میکنین، دستورتون رو برام می ...

چشم زهرا جون:

آرد گندم رو یه خورده تفت میدم که بوی خامیش بره

(بعضی ها تفتش نمی دن) 

بعد زیرشو خاموش می کنم که یه کم خنک بشه تا بعد اضافه کردن آب، آردش گوله نشه.

برای گوله نشدن، میشه آرد رو از الک هم ردش کرد.

به اندازه ی آرد، شکر اضافه میشه که من همیشه کمتر میریزم.

به جای شکر، از شیره ی انگور و نبات هم میشه استفاده کرد ولی من همون شکر رو میریزم.

زردچوبه، کره، گلاب و آب رو هم بهش اضافه می کنم.

همه رو چشمی میریزم ولی آبش کم نیست. مثلا برای چهار تا قاشق آرد، دو لیوان آب لازمه. چون باید ریز بجوشه تا به غلظت برسه (بعضی ها شیر می ریزن). 

زعفرون نمی ریزم چون معمولا برای دوره ی ماهانه درست می کنم و زعفرون هم که مناسب این ایام نیست.

دارچین هم میشه بهش اضافه کرد ولی من رنگی که میده به کاچی رو دوست ندارم و نمی ریزم.

اینا رو که ریختم، زیرشو روشن می کنم و با شعله ی کم، یه ذره هم میزنم تا ببینم همه چیزش  یک دست شده یا نه.

با همون شعله ی خیلی کم، درشو می بندم و یه یک ربع تا نیم ساعتی می جوشه و به غلظت می رسه.

زیاد طول نمی کشه درست کردنش و از حلوا هم خیلی راحت تره. 

نوش جونت عزیزم. 😘

سلام وخسته نباشی گلم  من عاشق پست های شما هستم وبادقت میخونم ونکته برمیدارم چون توش آموزش آشپز ...

باران عزیز سلام و خدا قوت 😍😍

ممنونم بابت پیام پرمهرت عزیزدلم 😍قطعا شما خودتون کدبانو و باسلیقه هستید 😍😍😍😘😘😘

خوشحالم که خوشتون اومده 🤗😍😘

💚فقط چون از اختیار تو خارجه به این معنی نیست که خارج از اراده خداست

یکشنبه

🔹بیداری قبل از8(با تاخیر، ولی مهم نیست فقط واسه شماها بدآموزی نداشته باشه، چون من فعلا در حالت استند بای هستم😄)

🔹ناشتا آب ولرم+قدم زدن

🔹گردگیری+تی کشیدن

🔹مطالعه صبح

🔹شستن ظرفها +نظافت آشپزخانه

🔹نمازها اول وقت +یک صفحه قرآن

🔹ماسک صورت

🔹پیاده روی یا ورزش+شنا

🔹دوساعت مطالعه عصر

🍀جانبی

🔹همزمان با پختن نهار کتاب صوتی گوش کردم(کتاب کوچک رضایت)

🔹تمرین کار با یک برنامه

🔹 پیش مشاور انتخاب رشته رفتیم

🔹شستن کف حمام

🔹ابرو هام رو مرتب کردم

🔹آب زرشک گرفتم، چند روز ناپرهیزی کردیم، بشوره ببره

✳️بر طرف كردن جرم اتو : مقدار كمي سركه داخل مخزن اب بريزيد ٢٤ساعت بعد اتو را روشن كنيد و اجازه بدهيد بخار كند تا جرم و اب با هم خارج شود

💚شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
چشم زهرا جون: آرد گندم رو یه خورده تفت میدم که بوی خامیش بره (بعضی ها تفتش نمی دن)  بع ...

آخ آبان عزیزم، یه ماه رفتم جلوتر،😁😁🙈🙈

ممنونم عزیزم❤️❤️❤️ این ماه یکم اذیت شدم تو دوره م، گفتم یکم تقویت بشم،فک کنم با شیره درست کنم بیشتر کمکم کنه

ممنونم وقت گذاشتی نوشتی برام😍

موفق باشی عزیزم🌹 چون راجع به کد نویسی و اینا صحبت کرده بودید گفتم شاید هم رشته همسر من باشید❤ دکت ...

چه عالی من نرم افزار دوست داشتم، موفق باشن

ولی نه تحصیلاتم تو این حیطه نیست، علاقه م این حیطه هست😍😍