2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043598 بازدید | 88179 پست

سلامی دوباره باگزارش امروز 

بعد صرف صبحانه و شستن ظرف ها نهار گزاشتم سوپ وپلو مرغ .خونرو اساسی جاروبرقی ودستمال کشیدم پشت مبل هارو هم دستمال کشیدم .نهار خوردیم ظرفهاشوشستم میوه خوردیم بعد دیگه استراحت کردیم ببینیم تا شب چی میشه .شام مهمون هستیم .کارخاصی نیست دیگه 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

سلام . من دیروز بعد از ناهار هال و آشپزخونه و اتاق خواب طی کشیدم. دیگه جاروبرقی نکشیدم. پنجره ها رو گردگیری کردم. آبمیوه گرفتم شام املت بود. 

صبح ظرف شستم. دوش گرفتم . رفتیم بیرون یه یکساعتی هست اومدم. میرزاقاسمی درست کردم و چایی گذاشتم. البته بادمجون کبابی داشتم. و این دو روز همچنان بین کارهام زبان خوندم و کتاب تت ها از ایشتوان ارکنی در حد ۳۰ صفحه ش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای منم دعا کنید که این اواخر میگم واقعا نیاز به معجزه هست که ما بتونیم خونه بخریم با این گرونی😭😭 ...

انشالله که قسمتتون میشه هر چه زودتر عزیزم

ولی فعلا بعد از افزایش قیمت پارسال باز دوره رکود هست عزیزم

تجربه و پیشنهاد من اینه که خودت هم پیگیر باش تلفنی با املاکی ها یا از طریق دیوار و به شوهرت انگیزه بده

و اینکه اگه تا حالا استفاده نکردین وام مسکن یکم بانک مسکن رو حتما پیگیر باش عزیزم و بعدم اینکه برا خونه نمیشه هیچوقت همه چی با هم جور باشه به هیچ وجه 

بنابراین سخت نگیر عزیزم . 

انشالله که زودتر میای خبر خونه دار شدنت رو بهمون میدی

سلاااااا دوستان

من امروز رو متاسفانه با کسالت گذروندم😔

نمازها به موقع خونده شدن

خودم و دخترم حموم رفتیم

تقریبا نصف کتاب "حیفا" رو خوندم

شام هم با خانواده رفتیم پارک که چون دخترم خوابش میومد زودی برگشتیم خونه

خدایا حال ما را به بهترین حال ها تغییر بده🙏

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام

جمعه

قلمه های پتوس کاشته شد

خرفه قلمه و هرس شد و قلمه ها کاشته شد

قاشقی ها هرس شدن

گلدونها تمیز شدن شاخه های خشک و خراب جداشدن

باغچه مرتب شد، گلدونها دوباره توی باغچه زیر سایه درختان چیده شدن+آبیاری 

کاکتوسهای خراب از لابه لای بقیه خارج شدن(همسرم اینقد بهشون آب داده پوسیده شدن بیچاره ها) 

زباله ها تفکیک شد سوار ماشین شدن تا فردا به بازیافت برن

حیاط جارو و شسته شد(توسط آقای همسر، چون من با شستن حیاط مخالفم) 

لباس اتو شد

گاز و اطرافش تمیز شد

آشپزخانه جارو شد+همه جا تی کشیده شد

مطالعه اجباری 

🌺شادباشید🌺

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
عاشق و منتظر این مدل روزها هستم😍🥰🍁🍁🍁🍁

امیدوارم به زودی و دفعات زیاد نصیبت بشه💚فکر میکنم روزمرگی هم مثل خیلی چیزهای دیگه نعمت بزرگی که تا از دست ندی قدرش رو نمیدونی 

روزمرگی های پر از آرامش قسمت همه بشه الهی 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
و سلام امروز صبح فایزه اومد پیش پسرا،   یه عالمه ظرف از دیشب مونده بود،  دوس نداشتم فایز ...

من عاشق قرارهای دوستانه ی شماهستم و

از چالشهای درسی پدر پسری هیییچی نگم بهتره😶

این نیز بگذرد...                                                       
سلام دوستای عزیزم پریروز ظهر اومدم گفتم کلی کار دارم، میرم انجام میدم میام گزارش میدم. انجام دادم و ...

خدا شاهده رو خیلی غلیظ گفتی،قشنگ درررکت کردم😁😁😁😁

این نیز بگذرد...                                                       
امروز  سبزی شستم و‌برا کوکو بسته بندی کردم  نهار پختم چند مدل  رفتم پسرم بردم گیم ...

چه خوووب که مسافرت میرین.

حسابی خوش بگذرون سوسن جان😍😘

این نیز بگذرد...                                                       
سلاااااا دوستان من امروز رو متاسفانه با کسالت گذروندم😔 نمازها به موقع خونده شدن خودم و دخترم حمو ...

سلام عزیزم

کسالت هم بخشی از وجود آدمه 

سخت نگیر 

گاهی جسم و روح آدم نیاز به استراحت پیدا میکنه

سلام به همگی

صبح ساعت ۸ صبحونه گذاشتم. همسر خواب مونده رو به سر کار رسوندم . رفتم آمپول نوروبیون زدم. نون خریدم . خرید خونه کردم. آب خاکستری رو برا درختای کوچه بردم. خشکاله ها رو مرتب کردم . تفاله های چایی جمع کردم. 

حالا هم نمیدونم چرا آمپول نوروبیون عکس عمل کرده. بی‌حال و خواب آلود شدم. باید کتری تمیز کنم. یخچال طبقات ش تمیز بشه . زبان بخونم. کتاب بخونم . پاورپوینتم کامل کنم 

سلام دوستان قسمت باشه منم از امروز گزارشامو اینجا مینویسم،

خونه تمیزه فقط کمی نیاز به مرتب کردن داشت 

جاکفشی تمیز شد و چندتا خروجی داشت

لباس ها انداختم لباسشویی 

ظرفها باید شسته شه وگاز ویخچال نیاز به دستمال کشی داره 

فعلا همینا تا بعد

من عاشق قرارهای دوستانه ی شماهستم و از چالشهای درسی پدر پسری هیییچی نگم بهتره😶

ممنون عزیزم🥰🥰🥰

اره فک کنم راجب این چالشهای درسی سکوت کنیم به نفع بنیاد خانوادس🙄😅

سلام و روز بخیر

گزارش نیمروزی من: 

ساعت5 از خواب بیدار شدم

روتین پوستیمو انجام دادم

لباسهای همسرمو اتو کشیدم و صبحانشونو آماده کردم

در همین حین قورمه سبزی برای نهار درست کردم

آمپول هپارینم رو همسرم برام زدن

میانوعده همسرمو آماده کردم و راهیشون کردم

یکم انجیر در مرحله خراب شدن بود ک نجاتشون دادم و گذاشتم میوه خشک کن تا خشک شن

آنا دیروز دوتا جوجه اردک خرید، رفتم بهشون آب و دون دادم

صبحانمو خوردم

ی خبری شنیدم ک کل انرژی روزمو گرفت😒 کلی برنامه داشتم برای امروز

آنا بیدار شد رفتیم حیاط کنار اردک ها بهش صبحانه دادم

لباسهای بند رخت رو جمع کردم

لباسشویی یدور لباس شست و هنوز آویزون نشدن

آبچکان خلوت شد و ظزفهای سینک رو شستم

در ادامه تا ساعت 2:

برنجمو درست کنم

لباسها رو آویزون کنم

آشپزخونه رو مرتب کنم

اتاق خوابمون رو مرتب کنم

اگه این کسالت بدموقع اجازه داد با آنا بازی کنم، دخترکم هم امروز بی حوصله شده. 

شب گزارش نیمروز دوم 😁رو اعلام میکنم

من عاشق قرارهای دوستانه ی شماهستم و از چالشهای درسی پدر پسری هیییچی نگم بهتره😶

ممنون عزیزم🥰🥰🥰

اره فک کنم راجب این چالشهای درسی سکوت کنیم به نفع بنیاد خانوادس🙄😅