2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست

سلام به خانم های عزیزوخسته نباشین دوستان یه گزارش نیم روز بدم وبرم که باز از تاپیک عقب هستم وانشالله شب میام میخونم .صبح زود بیدارشدم صبحانه درست کردم همسرم شیفت شب بود اومد صبحانه خورد وخوابید من با پسرها رفتم مدرسه برای ثبت نام وازاونجا فرستادن تولیدی لباس برای لباس فرم مدرسه اندازه گیری بشه هوابه شدت گرم بود یه بستنی خوردیم برگشتیم خونه نهار ماکارونی گزاشتم سبزی هم بشورم بخوریم یکم استراحت کنم سردرد دارم بعداز ظهر انشالله کابینت هارو سروسامان بدم.دیروز خونه پدرم بود وعصری برگشتم بچه هاروبردم حموم ولباس دستی شستم وپهن شدن وشام ولالا 

.راستی اسمم باران هست و۳۴ ساله مادردوتاپسر شیطون کلاس سوم و۳ساله

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلاااااااام😍😍 به به صاحب تاپیک اومده. چه خوش اومده. ما باید از شما تشکر کنیم که این تاپیکو ساختی ...

سلام عزیزم خوشحالم تونستم کمکی کنم خوشبختم از آشناییتون  

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به به رانا جون غافلگیرمون کردین 🌺

سلام عزیز دلم خوبی شما؟  

7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
اوه خدای من ببین کی اینجاست😍😍 با دیدن اسمت یه لبخند بزرگگگگ ناخوداگاه اومد رو لبم❤❤ شما لطف د ...

زهرا جان منم اومدم پستهات و دیدم وااااقعا خوشحال شدم      تو یکی از بهترین های دوستهای مجازیم هستی و فوق العاده هستی اختیار دارین من از تک تک شما درس میگیرم        

سلام به خانم های عزیزوخسته نباشین دوستان یه گزارش نیم روز بدم وبرم که باز از تاپیک عقب هستم وانشالله ...

چه اسم قشنگی دارین،خوشبختم از آشنایی باشما😍خدا بچه های گلتونو در پناه خودش همیشه سالم و سلامت نگه داره ان شاءالله🤲

منم که خدیجه۴۰ساله،دارای ۴عددفرزند☺️☺️

اولی و دومی پسردوقلو ودر آستانه۲۱سالگی

سومی پسر اینم در آستانه۱۶سالگی

ودخترم الهام خانم که شهریورماه پنج سالش تموم میشه

سلام دوستان قشنگم 🎈

روز همگی بخیر و شادی 

من الان سرکارم، نیم ساعت دیگه میرم خونه 

جارو برقی 

گردگیری 

شستن سرویس 

شستن ظرف ها 

درست کردن شام 

و دوش گرفتن 

اینا کارهایی که باید بکنم ♥️

قبلا که میرفتم خونه وقتی میدیدم خونه ترکیده ست تمام انرژیم میرفت 

ولی الان با نوشتن کارهام تو تاپیک و خوندن روزمرگی های شما دوستان سعی میکنم به خودم سخت نگیرم چون کل کارها نهایت 2 ساعت بشه و من به سریال جونگ میونگ مورد علاقه م میرسم 😅😅😅

برای دخترام اگر بشه برم لوازم تحریر بخرم 

کفششون رو که گرفتم هفته پیش 

کوله پشتی هم پارسال گرفتم چون دو تا داشتن خیلی کم استفاده کردند و کاملا نو مونده. البته که جنس عالی خریدم از منطقه آزاد که دو سالی براشون کار کنه و به نظرم این هم یه جور پس اندازه که جنس با کیفیت بخریم 

لباس فرم هم اعلام کردند همون پارسالی هست و چون اندازه شونه الکی نمیگیرم 😊

ببخشید هم مدیریت خونه داری شد پستم و هم اقتصادی، 🤣🤣🤣

خیلی دوستتون دارم 

ان شاء الله شب اگر شد میام گزارش میدم ♥️

تنتون سالم 

دلتون خوش 

جیبتون پرپول 

سلا م دوستان قشنگم 🎈 روز همگی بخیر و شادی  من الان سرکارم، نیم ساعت دیگه میرم خونه  ...

خدا قوت عزیزم

اتفاقا خیلی خوبه که نکات خونه داری و اقتصادی رو هم بگیم

خیلی کمک میکنه ذهنمون باز بشه 

سلا م دوستان قشنگم 🎈 روز همگی بخیر و شادی  من الان سرکارم، نیم ساعت دیگه میرم خونه  ...

سلام خدا قوت 🌹

اتفاقا خیلی خوبه که پستا متنوع باشن میشه بهتر از  لابه لاشون نکته آموزنده یاد گرفت👌

سلام عزیز دلم خوبی شما؟    

زنده باشین💚

رانا جون اگر امکانش هست بمونین پیش ما، آخه همه دوستای مجازی من ازم کوچکترن،حس مسنی بهم دست میده😅نمیدونم همسن و سال‌های من کجان، یا شاید من سرجام نیستم🤔حداقل با شما همسنم حس بهتری دارم😉🤗

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام ای خدا چقدر من خوشحالم که شما هم اومدین،😍😍🤩🤩

سلامت باشین 💚

اتفاقا وقتی اومدم گشتم دیدم انگار خیلی وقته نیستید، گفتم ای داد اینم رفته بلاد قفقاز 😒😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

خسته نباشی گلم .اتفاقا منم کل لوازم تحریر و کیف گرفتم فقط مونده کفش وکاپشن بگیرم که منتظرم لباس گرم ها بیان بازار .من معمولا خردادتا تیرماه هرچی برای مدرسه لازم باشه میگیرم که قیمت مناسبتر هست .به همسرم گفتم هفته بعد کفش بگیریم که به شلوغی اواخر شهریور نخوریم.لباس فرم هم چون پسرم همون مدرسه هست دوسال یبار میگیرم .

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏