2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043559 بازدید | 88177 پست

برنامه امروزم‌۱۴۰۲/۰۵/۱۶

جمع کردن لباسا خشک ها و تا زدنشون و جا به جا کردنشون  

لباس های تو اتاقا رو جمع کنم و‌تا کنم

اتاق پسرم مرتب بشه

ابچکون خالی کنم

برم دوش بگیرم

نهار درست کنم‌

ظرفای دیشب بشورم

ظرفای نهار بشورم

نمازا خونده بشه

داروها رو بخوریم

شام درست کنم

ظرفاش بشورم

گاز تمیز کنم

کالریم رو ۱۳۰۰ ببندم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روزتون بخیر 

دیروز ۵/۱۵

کتاب نامه های فهیمه رو تموم کردم 

۴ تا داستان برای بچه ها خوندم 

نیم ساعت خونه مرتب کردم و.....

دو ساعت خیاطی کردم  

و چندین ساعت منتظر تعمیرکار چرخ خیاطی بودم 😏

ناهار و شام هم درست نکردم و آنچه در یخچال بود خوردیم که هم یخچال حالی بشه ،هم غذا هم دور ریخته نشه 😅

استفاده از گوشی هم خیلی محدود کردم و راضیم 🤩

روزتون به عشق 😘🤗😍❤️

سلام دوستان ،یه سوال برخورد شما با مردای هیز چه جوریه؟ من دیشب با مادرم یه جایی بودم از طرز برخورد یه آقایی ویه جورایی نگاه ها و واضح علامت دادنش حالم بد شده ، به کسی چیزی نگفتم ولی حالم بده ، با اینکه چادری هستم بدون آرایش حتی یه مرطوب کننده هم استفاده نکرده بودم ، دلیل برخورد این آقا رو نفهمیدم ذهنم به شدت درگیره ، یه جورایی از خودم بدم اومد😢

سلام دوستان ،یه سوال برخورد شما با مردای هیز چه جوریه؟ من دیشب با مادرم یه جایی بودم از طرز برخورد ی ...

الهی منم معذب میشم و تجربه م نشون داده خیلی مرتبط با پوشش من یا حتی برخورد من نیست

طرف خودش مشکل داره بنابراین شما خودت رو سرزنش نکن

من همه سعیم رو میکنم از اون فرد حداکثر فاصله بگیرم که حتی چشمش بهم نیفته

سلااااااام دوستای خوشگلم😍😘

من چند روزیه که بخاطر حجم بالا و فشار زیاد محل کارم دیگه خونه که میرسم انرژی و حوصله کارای خونه رو نداشتم. امروز یه کم زودتر اومدم که ان شاالله کارهای عقب افتاده خونه که خیلیم زیاده رو انجام بدم. گفتم اینجا اعلام کنم که متعهدتر باشم😅

زود برمیگردم گزارش میدم💪💪

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
خدا قوت بانوی هنرمند  اگه دوست داشتی در مورد کتاب هم برامون بگو

ممنون عزیزم 😘😘

کتاب در مورد دختری به نام فهیمه بابائیان  پور هست ، دختر پرتلاش و با ایمان که از لحظه لحظه خودش بهترین استفاده رو میکرد و مشغول کار های جهادی بود ، کل کتاب در مورد نامه هایی هست که فهیمه برای همسرش غلام رضا صادق زاده و غلام رضا برای فهیمه میفرستاده ، و این کتاب مثال اون مثلیه که از دامن زن مرد به معراج می‌رود،  حقیقا خیلی جذاب بود و گاهی شرمنده میشدم از خودم که چطور ایشون انقدر در مقام یک زن جهادی عمل می‌کردند و زینب وار بر مصائب صبر می‌کردند، اما متاسفانه ما در روزمره زندگیمون حای بخاطر کوچکترین مسائل غصه میخوریم و زانوی غم بغل میگیریم .

در مورد همسر فهیمه هم کتابی با عنوان خاطرات سوسنگرد چاپ شده ، 

سلام بچه ها خوبین خدا قوت❤🌹

دیروز کابینت خوراکیا ک خیلی وقت بود میخواستم مرتب کنم ولی پشت گوش مینداختم رو مرتب کردم 

روز قبلشم حیاط خلوت و راهرو و جلو درب ورودی رو شستم 

سرویس بهداشتی داخل و حیاط رو شستم

لباسا رو گذاشتم سرجاشون 

دیشبم مهمون داشتم با یه شام ساده ساندویچ پذیرایی کردم 

امروز طبق معمول دیر بیدار شدم

ناهار پختم

کلی ظرف از دیشب مونده بود شستم

ناهار خوردیم و جمع کردم

ظرفا مونده هنوز نشستم❌

اسباب بازی های تو هال رو جمع کنم

سلام  من امروز به برنامه هام نرسیدم   پسرم اذیت شدیییید داشت طوری که بدنم سر شده بوذ برا خودم گریه میکردم‌

دیگه فعلا ریلکسم 

فقط رفتم یه بازار دور زدم حالم عوض شه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }